Over Arnoud

"Een feest met Arnoud Kas is er één voor de mensen en door de mensen. De interactie tussen artiest en publiek is de magie die het verschil maakt tussen "tevreden zijn met" en "echt enthousiast zijn over".

Kwaliteit gegarandeerd

Ik vind het erg belangrijk dat alle aanwezigen op een feest het naar hun zin hebben. Kwaliteit leveren staat daarom hoog bij mij in het vaandel. En om kwaliteit te kunnen leveren is een goede voorbereiding het halve werk.

Goede spullen

De instrumenten en de apparatuur die ik meeneem naar een feest zijn van de beste kwaliteit. Het geluid klinkt hierdoor altijd mooi en overheerst nooit. Meestal speel ik voor een publieksgrootte van 50-100 mensen.De apparatuur kan ingezet worden voor een gezelschap tot circa 200 mensen.

Dagelijks repeteren

Ik speel een breed genre aan popmuziek dat zich laat samenvatten als sfeervolle evergreens uit meer dan een halve eeuw pophistorie. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van the Eagles tot Boudewijn de Groot, van Simon & Garfunkel tot Red Hot Chilli Peppers, van Wim Sonneveld tot Ed Sheeran. Ook Nick en Simon en Adele vinden een plek in het ruime repertoire. Nederlandstalig, Engelse pop/rock, Franse chansons. Het zit er allemaal in.Of het nu gaat om luistermuziek, achtergrondmuziek, zelf (mee)zingen of lekker dansen.

Om al deze liedjes paraat te hebben en paraat te houden oefen ik dagelijks. Dit kan zijn om nieuwe liedjes in te studeren of om puntjes op de i te zetten bij bestaand repertoire. Zo kan ik tijdens een optreden moeiteloos schakelen tussen genres en de volle aandacht hebben bij u en uw gasten. 

Poptroubadour_akoestische_muziek_01.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_02.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_03.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_04.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_05.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_06.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_07.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_08.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_09.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_10.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_11.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_12.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_13.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_14.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_15.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_16.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_17.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_18.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_19.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_20.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_21.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_22.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_23.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_24.jpg
Poptroubadour_akoestische_muziek_25.jpg
previous arrow
next arrow

Veel live ervaring

Met meer dan 1.000 optredens op feesten, heb ik de ervaring om goed en flexibel in te kunnen spelen op iedere sfeer, zodat mensen echt kunnen genieten van het feest. Ik heb mezelf de gewoonte aangeleerd om na elk feest te reflecteren wat er een volgende keer nog beter kan. Deze vraag stel ik ook aan mijn klanten. Feedback wordt altijd in dank afgenomen en voor een volgende keer geïmplementeerd.

Authentiek

Nodigt u mij uit op uw feest dan krijgt u mij niet als "typetje dat een kunstje doet" maar krijgt u mij als mens. Ik heb gemerkt dat muziek in combinatie met authenticiteit mensen kan raken en het beste in hen naar boven haalt.

Samenwerking met collega's

Als Poptroubadour doe je je veel werk alleen. In 2014 heb ik de Toptroubadours opgericht. Met een vijftal collega's hebben we regelmatig contact en komen we 4 keer per jaar bij elkaar om tips uit te wisselen. Zo blijven we alert en doen regelmatig nieuwe ideeën op bij elkaar om alert te blijven en om onszelf te blijven ontwikkelen.

Kennismaken met Arnoud

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat Arnoud kan betekenen op uw feest

Heerlijk!
Heerlijk!

Heerlijk ! Een sfeervolle en rustige Christmas Eve met een zalig diner en het luisteren naar jouw ballads.
Dank je wel !
Yolande.

26 December 2018
Fantastische bijdrage aan het feest
Fantastische bijdrage aan het feest

Beste Arnoud,
Wij hebben volop genoten van ons 40-jarig-huwelijksfeest. En we ontvangen ook positieve reacties van onze gasten. Kortom, het is verlopen zoals we hoopten!
Wij willen je nogmaals bedanken voor je fantastische bijdrage aan het feest. We hebben van onze gasten lovende worden over jou gehoord! En terecht!

Tot zo ver even een snelle reactie!
Fijne kerstdagen gewenst met je gezin!

Hartelijke groeten,

Bert en Thea van Beek.

24 December 2018
Aanvragen van nummers met die briefjes vonden we super leuk
Aanvragen van nummers met die briefjes vonden we super leuk

Vrijdag 14 december hadden wij de eindejaarsafsluiting van meubelfabriek de toekomst. Wij hebben allemaal een superleuke middag gehad.vooral het aanvragen van nummers met die briefjes vonden we super leuk. Arnoud, bedankt voor het slagen van deze middag. Groeten monique

19 December 2018
Vooral het aanvragen van liedjes vonden onze gasten geweldig.
Vooral het aanvragen van liedjes vonden onze gasten geweldig.

Onze 50 jarig huwelijksfeest is mede door jouw fantastisch geweest.
Onze gasten vonden het ook zeer geslaagd.
Vooral het aanvragen van liedjes vonden ze geweldig.
Mede door jouw muzikale omlijsting hebben we een prachtige dag gehad, waar we met plezier op terugkijken.
Dankjewel.
Gerrit en Beja Schuit.

21 November 2018
Zelden zo'n leuk optreden gehad
Zelden zo'n leuk optreden gehad

Wat hadden we een fantastische avond tijdens de Zonnebloemvakantie van de regio Het Gooi in Lunteren. Heerlijk om allemaal samen het programma samen te stellen en zo een heel gevarieerd repertoire te horen. Vooral de persoonlijke aandacht voor diverse gasten was hartverwarmend! Iedereen heeft er enorm van genoten. We hebben zelden zo’n leuk optreden gehad tijdens een vakantie!

09 November 2018
Professionele aanpak
Professionele aanpak

Onze bruiloft was fantastisch! Mede dankzij de inzet van Arnoud was het zeer geslaagd. De gasten waren aangenaam verrast en zeer enthousiast. Het repertoire is zeer divers en uitgebreid. Arnoud, super bedankt voor je inzet!

09 November 2018
Een unieke poptroubadour, die lang zal heugen en voor herhaling vatbaar is. Super!
Een unieke poptroubadour, die lang zal heugen en voor herhaling vatbaar is. Super!

Jouw bijdrage aan het lustrum van onze oldtimer caravanclub DSF Nederland was een klapper. Jouw kaarten met verzoeknummers zorgen voor een laaiend enthousiasme en een vol geplakte gitaar. Je had en in de zaal en bij het kampvuur nog uren kunnen zingen tot ieders genoegen. Wat hebben we genoten en lekker meegezongen. Een unieke oktoberavond, die lang zal heugen en voor herhaling vatbaar is. Super!

24 October 2018
Arnoud Kas, altijd een succes!
Arnoud Kas, altijd een succes!

Wat hebben wij er goed aan gedaan om jou als poptroubadour te vragen ons feest muzikaal op te luisteren!
Van “Dikkertje Dap” tot “Paradise by the dashboard light” geen repertoire was jou vreemd. Een muzikale happening die jong, ouder en oud heeft kunnen bekoren.
Inderdaad: Arnoud Kas, altijd een succes! Een stelling die wij hier graag willen beamen.
Arnoud, mede dankzij jou is het verjaardagsfeest er een geworden om nooit te vergeten hetgeen ook blijkt uit de vele positieve reacties van onze gasten. “Wow, waar heb je die vandaan!” is er een die ik je niet wil onthouden en spreekt voor zich.
Arnoud bedankt!

15 October 2018
Jij voelde de sfeer prima aan. Iedereen heeft genoten.
Jij voelde de sfeer prima aan. Iedereen heeft genoten.

Beste Arnoud,
Mede dankzij jouw muzikale bijdrage is ons feest een groot succes geworden!
Onze gasten jong en oud konden kiezen uit een uitgebreid repertoire en deze keus met een briefje op jouw gitaar plakken. Het liedje werd door jou heel persoonlijk voor de desbetreffende persoon gezongen en gespeeld. Heel speciaal! Ook de kinderen werden heel leuk toegezongen. Het geluidsniveau was precies goed. Ook hebben we heerlijk kunnen swingen op de muziek. Jij voelde de sfeer prima aan. Iedereen heeft genoten. Louter positieve reacties op jouw muziek. Verschillende mensen hebben een visitekaartje meegenomen, dus wij hopen jou graag weer een keer tegen te komen op een feest. Nogmaals onze enthousiaste dank. Warme groet , Kees-Jan en Carla

30 September 2018
Helemaal TOP
Helemaal TOP

Helemaal TOP
Op 22 september vierden wij de zestigste verjaardag van mijn vrouw Ada. Onvergetelijke uren gehad en de sfeer was helemaal optimaal mede dankzij Arnoud Kas de troubadour. Ik weet zeker dat je diepe indruk hebt gemaakt bij onze gasten en wij willen je ongelooflijk hartelijk bedanken voor het laten slagen van ons feest. We hebben zo van je genoten en wat deed je het leuk met onze kleinkinderen. Ada en Ben Blom – Leimuiden

22 September 2018
Het was geweldig!
Het was geweldig!

Beste Arnoud,
‘De day after’ en met een goed gevoel!
Wij en velen met ons hebben genoten van de vrolijke noot op ons 50 jarig huwelijksfeest.
Met een toch wat ouder publiek gaf dit net de aanvulling en sfeer wat we zochten en dat wisten we al, van een eerder feestje.
Nogmaals bedankt, het was geweldig!
We kunnen het iedereen aanbevelen.
Hartelijke groeten, Teun en Levina de Jong – Alphen a/d Rijn

10 September 2018
We krijgen nog regelmatig complimenten over jouw optreden.
We krijgen nog regelmatig complimenten over jouw optreden.

Beste Arnoud,
Het is al weer een tijdje geleden maar we zijn je niet vergeten. We willen je graag nog bedanken voor je optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest.
Dat mede door jouw heel erg geslaagd is.
We krijgen nog regelmatig complimenten over jouw optreden, de gasten vonden het geweldig en wij ook. En het is onbegrijpelijk dat je zoveel liedjes uit je hoofd kent en zo ontspannen optreed. Al met al een onvergetelijke dag.

Hartelijke groeten en wellicht tot ziens.
Gerard en Maria Wubben

09 September 2018
Arnoud Kas is succesfactor op jouw feest door zijn spontane en ontspannen manier van optreden.
Arnoud Kas is succesfactor op jouw feest door zijn spontane en ontspannen manier van optreden.

Arnoud Kas is succesfactor op jouw feest door zijn spontane en ontspannen manier van optreden. Hij heeft heerlijk gespeeld op ons 50-jarig-huwelijksfeest.
Als poptroubadour beheerst hij zijn vak als geen ander, hij voelt de sfeer, het gezelschap en het moment heel goed aan en bezorgt iedereen een fantastische ervaring.
Wij bevelen hem warm aan voor iedereen die bijzondere muzikale invulling aan zijn feest of partij wil geven. Ruud en Anneke Jonckers – Vught

03 September 2018
Alle gasten waren verrukt over jouw spel
Alle gasten waren verrukt over jouw spel

Zaterdag 1 september j.l. vierden wij ons beider 80ste verjaardagsfeest.

Lange tijd zochten wij muziek voor ons feest. Bij de binnenkomst van de lopers van de Vierdaagse in ’t Gooi speelde Poptroubadour Arnoud Kas. Ik was gelijk stapel enthousiast. Wat kon die man spelen! In een korte pauze heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Die man moesten we hebben.

Arnoud jouw bijdrage aan ons feest was fantastisch. Mede door jou kijken wij terug op ons zeer geslaagd feest. Alle gasten waren verrukt over jouw spel.
Iemand zei: ‘Het plezier en enthousiasme om er een mooi feest van te maken spat er van af!’
Wat ben jij muzikaal,
wat kun jij geweldig zingen,
wat is je begeleiding op de gitaar bijzonder,
wat heb je een uitgebreid repertoire, waaruit je iedereen op een originele manier laat kiezen.

Heel knap vinden wij de manier waarop je alles doet, waarop je de sfeer van het feest aanvoelt en waarop je op de verzoekjes ingaat, met oog voor de mensen waar je voor speelt.
Dit alles schept een sfeer van betrokkenheid, grote spontaniteit en soms ook hilariteit. Er groeide waardering en sympathie voor jouw sprankelende manier van optreden.
Geweldig ook hoe je de volumeknop hanteert, nooit overheersend, waardoor gesprekken mogelijk blijven.
Mede door jou is ons feest enorm geslaagd.

Hartelijk dank Arnoud !!! Leny en Henk Griffioen – Utrecht

03 September 2018
Erg fijn hoe je meedenkt in de voorbereiding en dat je ook tips aandraagt. Onze gasten waren enthousiast.
Erg fijn hoe je meedenkt in de voorbereiding en dat je ook tips aandraagt. Onze gasten waren enthousiast.

Arnoud, het was meer dan bijzonder hoe jij de muzikale omlijsting van mijn 50e verjaardagsfeest hebt verzorgd!
Vorig jaar hebben wij je bij een andere gelegenheid voor het eerst gezien en gehoord en toen gelijk een visitekaartje in mijn tas gestopt!
In de voorbereiding van mijn verjaardagsfeest heb ik contact met je gezocht en in een prettig en persoonlijk overleg hebben we besproken wat voor soort feest het zou worden en waar de wensen lagen!
Erg fijn hoe je meedenkt in de voorbereiding en dat je ook tips aandraagt.
Afgelopen zondag was het zover: een verjaardag, grotendeels in de tuin…maar helaas halverwege ook naar binnen door wat regen.
Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt: onze gasten waren enthousiast over de manier waarop je “er tussendoor” laveerde en hoe je de sfeer goed neerzette!
Vele lovende woorden over je gehoord!
Kortom: dank voor je bijdrage, het was voor mij een onvergetelijke dag en voor een ieder die een feest of ander evenement in de toekomst gaat organiseren….bel Arnoud!

29 August 2018
Wat een geweldige bijdrage
Wat een geweldige bijdrage

Wat een geweldige bijdrage heeft Arnoud geleverd op ons 25 jarig huwelijksfeest. De sfeer zat er goed in. Hij wist precies de juiste toon te raken. Al onze gasten genoten zichtbaar en wij zelf nog wel het meest. Het was veel te snel voorbij. De reacties naderhand waren ook heel lovend. Heel veel dank namens iedereen.

09 August 2018
Van onze gasten hoor ik alleen maar lovende kritieken!
Van onze gasten hoor ik alleen maar lovende kritieken!

Beste Arnoud, je hebt ons tuinfeest afgelopen zaterdag prachtig muzikaal opgeluisterd. Van onze gasten hoor ik alleen maar lovende kritieken! Je hebt er vele ambassadeurs bij. Vanaf ons allereerste contact hadden we een goed gevoel en dat is volledig bewaarheid. Compliment ook voor je inlevingsvermogen in het aanwezige gezelschap. Ga zo door want dan zullen vele feestgangers nog erg veel plezier beleven aan deze poptroubadour!
Hartelijke groet van Carla en Peter van der Linden uit Heerjansdam.

10 July 2018
De liedjes en het geluid pasten perfect in de sfeer van het feest
De liedjes en het geluid pasten perfect in de sfeer van het feest

Goedemorgen Arnoud en Talinka,

Na een heerlijk ontbijtje en napraten over gisteren was mijn plan jullie te mailen. Dat het zo’n super dag is geworden is mede aan jullie te danken. Arnoud, jij met je gevarieerde repertoire, bent een weldaad voor het oor.
Een dame in het gezelschap, onlangs weduwe geworden, was geroerd en ontroerd door jouw mooie liedjes. De rest ( en wij ) hebben ook zeer genoten van jouw muzikale omlijsting. De liedjes en het geluid pasten perfect in de sfeer van het feest. We willen gaarne als ambassadeur voor je optreden, maar met jouw performance ben jezelf de beste ambassadeur. Talinka heeft zich als een ware professioneel fotografe tussen de gasten bewogen. Geluidloos en bekwaam. Chapeau. We zijn reuze benieuwd naar het resultaat. We prijzen ons ook gelukkig om zo’n mooi gezelschap van familie en vrienden om ons heen te mogen hebben.

We wensen jullie nog een mooie en gezonde toekomst.

Hartelijke groeten van een dankbaar echtpaar, Anneke en Jan – Rotterdam

09 July 2018
Je voelt je heel speciaal
Je voelt je heel speciaal

Beste Arnoud,

Wat zijn we ongelooflijk blij dat we je uitgenodigd hebben om op onze huwelijksdag de muziek te verzorgen. Je hebt meer dan aan onze verwachtingen voldaan. Het was in één woord geweldig.

Ook wil ik je een paar reacties geven van onze gasten:
– wat een geweldige muzikant!
– die Arnoud kan echt alles, en alles even goed!
– als je een nummer hebt aangevraagd, en Arnoud speelt dit voor je, dan voel je je heel speciaal.
– geweldig hoe hij zich aanpast aan de situatie. Op de voorgrond als het kan, op gepaste afstand als het moet.
– wat een gezelligheid, hij heeft er een geweldig feestje van gemaakt voor jong en oud.

Zoals je leest… Arnoud.. het was geweldig! Dank je wel !!

Jos en Jolanda

01 July 2018
Knap – knapper – knapst
Knap – knapper – knapst

Beste Arnoud

Wat een geweldig feest hebben wij gehad. We hebben met volle teugen genoten van jouw aanwezigheid. Het heeft ons feest enorm tot een succes gemaakt. Je aandacht voor onze gasten,je ontspannen manier van bewegen en muziek maken. Je bent echt van alle muziek thuis, al de muziek genres van de afgelopen 40 jaar zijn voorbij gekomen. Knap – knapper – knapst. We hebben zoveel positieve geluiden gehoord. Echt fantastisch.
Ook je aandacht voor de kleinzoontjes vond ik echt heel erg ontroerend. Het duet met onze buurvrouw, het begeleiden van Sam en de begeleiding bij The Rose.
Met heel veel plezier kijken wij terug op een prachtige trouwdag , die door jou een extra dimensie kreeg.

Bedankt.

Hartelijke groet en graag tot ziens, Piet en Els Veraart – Toldijk

28 June 2018
previous arrow
next arrow