Over Arnoud

"Een feest met Arnoud Kas is er één voor de mensen en door de mensen. De interactie tussen artiest en publiek is de magie die het verschil maakt tussen "tevreden zijn met" en "echt enthousiast zijn over".

Kwaliteit gegarandeerd

Ik vind het erg belangrijk dat alle aanwezigen op een feest het naar hun zin hebben. Kwaliteit leveren staat daarom hoog bij mij in het vaandel. En om kwaliteit te kunnen leveren is een goede voorbereiding het halve werk.

Goede spullen

De instrumenten en de apparatuur die ik meeneem naar een feest zijn van de beste kwaliteit. Het geluid klinkt hierdoor altijd mooi en overheerst nooit. Meestal speel ik voor een publieksgrootte van 50-100 mensen.De apparatuur kan ingezet worden voor een gezelschap tot circa 200 mensen.

Dagelijks repeteren

Ik speel een breed genre aan popmuziek dat zich laat samenvatten als sfeervolle evergreens uit meer dan een halve eeuw pophistorie. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van the Eagles tot Boudewijn de Groot, van Simon & Garfunkel tot Red Hot Chilli Peppers, van Wim Sonneveld tot Ed Sheeran. Ook Nick en Simon en Adele vinden een plek in het ruime repertoire. Nederlandstalig, Engelse pop/rock, Franse chansons. Het zit er allemaal in.Of het nu gaat om luistermuziek, achtergrondmuziek, zelf (mee)zingen of lekker dansen.

Om al deze liedjes paraat te hebben en paraat te houden oefen ik dagelijks. Dit kan zijn om nieuwe liedjes in te studeren of om puntjes op de i te zetten bij bestaand repertoire. Zo kan ik tijdens een optreden moeiteloos schakelen tussen genres en de volle aandacht hebben bij u en uw gasten. 

Veel live ervaring

Met meer dan 1.000 optredens op feesten, heb ik de ervaring om goed en flexibel in te kunnen spelen op iedere sfeer, zodat mensen echt kunnen genieten van het feest. Ik heb mezelf de gewoonte aangeleerd om na elk feest te reflecteren wat er een volgende keer nog beter kan. Deze vraag stel ik ook aan mijn klanten. Feedback wordt altijd in dank afgenomen en voor een volgende keer geïmplementeerd.

Authentiek

Nodigt u mij uit op uw feest dan krijgt u mij niet als "typetje dat een kunstje doet" maar krijgt u mij als mens. Ik heb gemerkt dat muziek in combinatie met authenticiteit mensen kan raken en het beste in hen naar boven haalt.

Samenwerking met collega's

Als Poptroubadour doe je je veel werk alleen. In 2014 heb ik de Toptroubadours opgericht. Met een vijftal collega's hebben we regelmatig contact en komen we 4 keer per jaar bij elkaar om tips uit te wisselen. Zo blijven we alert en doen regelmatig nieuwe ideeën op bij elkaar om alert te blijven en om onszelf te blijven ontwikkelen.

Kennismaken met Arnoud

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat Arnoud kan betekenen op uw feest