Leuke muziek, feestmuziek en achtergrondmuziek.

Er komt best wat bij kijken als u een feest organiseert
U bent binnenkort jarig, of u wilt uw (huwelijks)jubileum vieren.
Bij een feest hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Een goede locatie is belangrijk. En wie nodigt u uit?
Muziek op een feest is sfeerbepalend. Passende muziek verhoogt de feestvreugde en tilt uw feest naar een hoger plan.
Wanneer de muziek op een prettige manier aanwezig is en niet overheerst, kunnen u en uw gasten elkaar gewoon verstaan en fijn met elkaar praten.
Als muzikant op familiefeesten voel ik de sfeer  aan en kan flexibel op situaties inspelen. Mooie achtergrondmuziek voor een warm welkom van uw gasten tijdens de ontvangst en een prettige sfeer tijdens het eten. Maar ook gezellige feestmuziek, meezingen en lekker dansen als de stemming hier om vraagt.

Met een feest viert u een bijzonder moment in uw leven. Dit verdient een persoonlijke en professionele aanpak.

Voorbereiding:

Hoe u uw feest wilt laten verlopen is heel persoonlijk. Uw feest is uniek. Dus bespreek ik graag vooraf uw ideeën en de mogelijkheden met u door. Zo weet u zeker dat de muziek precies zal aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Bovendien kan ik, met de ervaring met het verzorgen van de muziek op meer dan 1.000 feesten, vaak waardevolle tips geven.
Onze afspraken worden vooraf schriftelijk bevestigd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U weet dan dat uw feest ontspannen en soepel zal verlopen. Zo kunnen u en uw gasten volop genieten.

Tijdens het feest:

Als Poptroubadour op familiefeesten sluit ik aan bij iedere leeftijd en bij iedere smaak. Ik loop gezellig rond tussen de gasten en er ontstaat zo een sfeer die uitnodigt tot interactie. Mijn repertoire ligt op de tafels en iedereen die wil kan verzoekliedjes aanvragen. De muziek die ik speel is daardoor altijd precies afgestemd op de sfeer en de wensen van u en uw gasten.
Doordat ik niet op een vaste plek sta, ontstaat er prettig persoonlijk contact. Ik speel bijvoorbeeld bij de mensen aan tafel om iemand even in het zonnetje zetten, of om gezamenlijk een verzoeknummer te zingen.
Het is mijn doel om er voor u en uw gasten een onvergetelijk gezellig feest van te maken, waar iedereen nog lang over na zal praten.

Na het feest:

Tijdens een feest ontstaat er vaak een persoonlijke band met de opdrachtgever. Met degenen die hier prijs opstellen houd ik graag contact met mijn maandelijkse nieuwbrief “Weerklank”. Hierin staan tips, aanbiedingen en te bezoeken openbare optredens en concerten. De huiskamerconcerten die ik twee keer per jaar geef bij mij thuis worden altijd goed bezocht. Het is een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten.

Kennismaken met Arnoud

Wilt u bespreken wat Arnoud als muzikant kan betekenen voor uw feest? Neem vrijblijvend contact op