Leuke muziek, feestmuziek en achtergrondmuziek.

Er komt best wat bij kijken als u een feest organiseert
U bent binnenkort jarig, of u wilt uw (huwelijks)jubileum vieren.
Bij een feest hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Een goede locatie is belangrijk. En wie nodigt u uit?
Muziek op een feest is sfeerbepalend. Passende muziek verhoogt de feestvreugde en tilt uw feest naar een hoger plan.
Wanneer de muziek op een prettige manier aanwezig is en niet overheerst, kunnen u en uw gasten elkaar gewoon verstaan en fijn met elkaar praten.
Als muzikant op familiefeesten voel ik de sfeer  aan en kan flexibel op situaties inspelen. Mooie achtergrondmuziek voor een warm welkom van uw gasten tijdens de ontvangst en een prettige sfeer tijdens het eten. Maar ook gezellige feestmuziek, meezingen en lekker dansen als de stemming hier om vraagt.

Met een feest viert u een bijzonder moment in uw leven. Dit verdient een persoonlijke en professionele aanpak.

Voorbereiding:

Hoe u uw feest wilt laten verlopen is heel persoonlijk. Uw feest is uniek. Dus bespreek ik graag vooraf uw ideeën en de mogelijkheden met u door. Zo weet u zeker dat de muziek precies zal aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Bovendien kan ik, met de ervaring met het verzorgen van de muziek op meer dan 1.000 feesten, vaak waardevolle tips geven.
Onze afspraken worden vooraf schriftelijk bevestigd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U weet dan dat uw feest ontspannen en soepel zal verlopen. Zo kunnen u en uw gasten volop genieten.

Poptroubadour_leuke_live_muziek_01.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_02.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_03.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_04.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_05.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_06.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_07.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_08.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_09.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_10.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_11.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_12.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_13.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_14.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_15.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_16.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_17.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_18.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_19.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_20.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_30.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_31.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_32.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_33.jpg
Poptroubadour_leuke_live_muziek_34.jpg
previous arrow
next arrow

Tijdens het feest:

Als Poptroubadour op familiefeesten sluit ik aan bij iedere leeftijd en bij iedere smaak. Ik loop gezellig rond tussen de gasten en er ontstaat zo een sfeer die uitnodigt tot interactie. Mijn repertoire ligt op de tafels en iedereen die wil kan verzoekliedjes aanvragen. De muziek die ik speel is daardoor altijd precies afgestemd op de sfeer en de wensen van u en uw gasten.
Doordat ik niet op een vaste plek sta, ontstaat er prettig persoonlijk contact. Ik speel bijvoorbeeld bij de mensen aan tafel om iemand even in het zonnetje zetten, of om gezamenlijk een verzoeknummer te zingen.
Het is mijn doel om er voor u en uw gasten een onvergetelijk gezellig feest van te maken, waar iedereen nog lang over na zal praten.

Na het feest:

Tijdens een feest ontstaat er vaak een persoonlijke band met de opdrachtgever. Met degenen die hier prijs opstellen houd ik graag contact met mijn maandelijkse nieuwbrief “Weerklank”. Hierin staan tips, aanbiedingen en te bezoeken openbare optredens en concerten. De huiskamerconcerten die ik twee keer per jaar geef bij mij thuis worden altijd goed bezocht. Het is een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten.

Kennismaken met Arnoud

Wilt u bespreken wat Arnoud als muzikant kan betekenen voor uw feest? Neem vrijblijvend contact op

Super!
Super!

Dankjewel voor het verzorgen van de gezellige muziek. Ook weer nieuw voor ons met die verzoeknummers, dat merkte je wel dat iedereen dat leuk vond.
Ja wij hebben ook een hele leuke avond gehad. Je moet het altijd maar weer afwachten hoe het loopt. En nu dan met jou erbij was zeker een goede combi. De mensen die we vandaag nog hebben gesproken vonden het ook super. Dus ja wat wil je nog meer he, kunnen we mee het nwe jaar in, toch !!
Dus alsnog dankjewel voor je enthousiaste toevoeging op ons feest.
groeten, Gert & Nel(ly) – Renswoude

17 December 2018
In 1 woord geweldig.
In 1 woord geweldig.

Beste Arnoud,
Je hebt onze verwachtingen overtroffen. Jouw muzikaliteit en performance was in 1 woord geweldig. Het was een heerlijke gemengde avond met voor ieder wat wils en heerlijke muziek.
Ik ben blij dat we dit jaar voor jou hebben gekozen. We houden contact!
Met vriendelijke groet, Sylvester Roest – Zakenvrienden Soest

17 December 2018
TOP!
TOP!

Op de elfde van de elfde vierden wij twee feestjes in één. Ons veertig jarig huwelijk en het feit dat mijn man op 5 december 65 wordt.
Arnaud heeft ons feestje muzikaal omlijst en dat werd door onze gasten en door ons enorm gewaardeerd. We hebben genoten van zijn brede genre en de manier waarop een ieder zijn of haar wens kon indienen. Zeer origineel. Arnaud reuze bedankt en bij gelegenheid doe ik weer een beroep op jou. TOP!

03 December 2018
Veel positieve reacties van gasten
Veel positieve reacties van gasten

Arnoud, bedankt voor het doen slagen van mijn 70ste verjaardag. Heerlijke muziek, die bij ons allemaal aansprak. Leuk al die oude nummers nog eens te mogen horen. Ook van onze gasten veel positieve reacties van de muziek (Poptroubadour) ontvangen. Top-middag gehad. Heel erg bedankt!

03 December 2018
Wat een geweldige combinatie is dit geworden!
Wat een geweldige combinatie is dit geworden!

Vrijdag 18 november vierden wij met medewerkers en partners het 20 jarig bestaan van ons bedrijf. We vierden dit met een lopend buffet en de muzikale invulling en omlijsting van Arnoud Kas. Wat een geweldige combinatie is dit geworden! Arnoud zorgt met een breed scala aan keuze mogelijkheden dat iedereen zijn of haar voorkeuren kan opgeven, Arnoud loopt en beweegt zich door de zaal en heeft oog voor de mensen en hun liedkeuze.
Alleen maar positieve feedback ontvangen op de muzikale invulling van Arnoud, wij kunnen Arnoud dan ook niet anders dan hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan een geslaagd feest.

21 November 2018
Uitstekend vermaakt
Uitstekend vermaakt

Beste Arnoud,
zaterdag 17 november heb je ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag ons én onze gasten uitstekend vermaakt met je uitgebreide repertoire. Iedereen vond het super leuk om zijn of haar verzoeknummer op je gitaar te plakken zodat het later op fantastische wijze door jou ten gehore werd gebracht.

Vanaf het eerste moment bracht jij de feestsfeer erin. Nogmaals onze hartelijke dank. Mede door jouw inbreng werd het voor ons een onvergetelijke avond!!!!

Met vriendelijke groet.
Jan Droogendijk

17 November 2018
Onvergetelijk 50-jarig-huwelijksfeest
Onvergetelijk 50-jarig-huwelijksfeest

Arnoud langs deze weg willen wij je bedanken voor de mooie avond. Het is voor ons een onvergetelijk 50 jarig huwelijk feest geweest.
Groetjes Joke Albert Geertman – Dedemsvaart.

14 November 2018
Onze bruiloft was fantastisch!
Onze bruiloft was fantastisch!

Mede dankzij de inzet van Arnoud was het zeer geslaagd. De gasten waren aangenaam verrast en zeer enthousiast. Het repertoire is zeer divers en uitgebreid. Arnoud, super bedankt voor je inzet!

09 November 2018
Toppie
Toppie

Het optreden van Arnoud gisteren was een groot succes op mijn 60ste verjaardag .
Ik werd vandaag vele malen aangesproken “ wat was het leuk en gezellig .
Waar heb je die man vandaan ? “
Vooral de combinatie van muziek en gezellig praten was goed in evenwicht .
Ik ben blij dat ik voor jou gekozen heb , gelukkig had ik je weleens meegemaakt op een feestje, en via speurwerk op het internet , zag wat foto’s van dat feestje toen was de beslissing gauw genomen .
Nogmaals toppie ! Bedankt !

03 November 2018
Heel erg leuk voor jong en oud
Heel erg leuk voor jong en oud

Het was gezellig op ons 50-jarig-huwelijksfeest. Wij hebben genoten en kunnen met veel plezier op ons feest terug kijken .
En mooi dat je het bij ons in DE MOL wel fijn vond. Hartelijk dank voor je muzikale bijdrage. Groet van ons Henk en Gerrie Teusink.

Wij hebben gisteren een heel leuk feest gehad van onze ouders. De muzikale begeleiding van Arnoud Kas had daar een groot aandeel. Heel erg leuk voor jong en oud. Aanrader om een rustig feest echt een feestelijke rand te geven en toch gezellig met elkaar kunnen kletsen. Super!

29 October 2018
Perfecte voorbereiding aandacht voor de mensen.
Perfecte voorbereiding aandacht voor de mensen.

Beste Arnoud
Wat hebben we genoten van jouw muzikale inbreng op het feest van pa.
Je had een uitgebreid repertoire voor jong en oud, voor elk wat wils.
Je speelde/zong je nummers met alle aandacht voor de aanvrager, wat zeer op prijs werd gesteld. Ook je voorbereiding was perfect.. Je wist om welk feestje het ging, je onthield onze namen en wist met wie je te doen had.
Een feest met een gouden randje mede dank zij jou.
Wilma–Anne–Carla

15 October 2018
Onvergetelijke uren gehad en de sfeer was helemaal optimaal mede dankzij Arnoud Kas de Poptroubadour.
Onvergetelijke uren gehad en de sfeer was helemaal optimaal mede dankzij Arnoud Kas de Poptroubadour.

Helemaal TOP
Op 22 september vierden wij de zestigste verjaardag van mijn vrouw Ada. Onvergetelijke uren gehad en de sfeer was helemaal optimaal mede dankzij Arnoud Kas de troubadour. Ik weet zeker dat je diepe indruk hebt gemaakt bij onze gasten en wij willen je ongelooflijk hartelijk bedanken voor het laten slagen van ons feest. We hebben zo van je genoten en wat deed je het leuk met onze kleinkinderen.

22 September 2018
Alleen maar positieve reacties ontvangen van alle gasten.
Alleen maar positieve reacties ontvangen van alle gasten.

Beste Arnoud,
Dankjewel voor de muzikale ondersteuning bij mijn 75e verjaardag. We hebben genoten en dankzij je ruime repertoire was er voor ieder wat wils. Dat bleek wel uit de de talloze plakkers op je gitaar. Na afloop van het feest heb ik alleen maar positieve reacties ontvangen van alle gasten. We hadden super weer aan boord, lekker eten en jouw muziek maakte het compleet. Ik kan je aan iedereen aanbevelen, jong oud en er tussen in.
Hartelijke groeten en wie weet tot ziens.
Coby Gerhardt

18 September 2018
Onvergetelijke trouwdag, mede te danken aan jouw optreden
Onvergetelijke trouwdag, mede te danken aan jouw optreden

Beste Arnoud,
Dat 3 september een onvergetelijke trouwdag is geworden, is mede te danken aan jouw optreden. Jouw enorme muziekrepertoire – en vooral ook de manier waarop iedereen zijn of haar nummers kon kiezen – was ontzettend plezierig. We hoorden alleen maar lovende woorden. Je maakte contact en van alles wat er gebeurde spatte de spontaniteit af. Dit gaat je echt (nog meer) klanten opleveren. Je hoorde erbij en speelde in op de (atmo)sfeer op een natuurlijke manier. Je had je zaakjes prima voor elkaar en alles perfect geregeld. Je hebt er mede een echt feest van gemaakt.
Tot ziens, Mary en Richard

05 September 2018
Gezellige, mooie en goede muzikale ondersteuning
Gezellige, mooie en goede muzikale ondersteuning

Met de gezellige, mooie en goede muzikale ondersteuning door Arnoud Kas hebben we een geweldig feest gehad.
Ons 50 jarig huwelijk was hierdoor nog mooier en een dag om nooit te vergeten.

02 September 2018
Perfecte timing en performance
Perfecte timing en performance

Beste Arnoud, de viering van ons 40-jarig huwelijksfeest is precies verlopen zoals we dat in gedachten hadden. In de vele reacties die wij van onze gasten mochten ontvangen werd je naam vaak genoemd. Wij wisten al wat langer dat jij de kers op de taart bent met je perfecte timing en performance. Samen met restaurant “Trots” heb jij de viering van ons 40-jarig huwelijk onvergetelijk gemaakt. 1000 keer dank en op naar 50 jaar Anneke en Lex.

26 August 2018
Jong tot oud hebben het uitstekend naar hun zin gehad.
Jong tot oud hebben het uitstekend naar hun zin gehad.

Arnoud,dankzij jouw muzikale bijdrage hebben wij hier in het Zeeuwse een zeer geslaagd feest mogen vieren ter ere van mijn 60ste,zoon 22ste en dochter 18e verjaardag. De familie, vrienden en kennissen, van jong tot oud hebben het allen uitstekend naar hun zin gehad. De sfeer zat er mede dankzij je gevarieerde muzikale bijdrage dan ook snel in. Wij hebben en krijgen nog steeds veel positieve reacties , en kijken dan ook met veel plezier terug op deze geweldige avond ,We zullen je zeker aanbevelen
Bedankt!

Jan,Annelies,Jordi en Mariëlle van den Berge

11 July 2018
De muziek van Arnoud was super.
De muziek van Arnoud was super.

Ik vierde j.l. vrijdag mijn 65e verjaardag met een heerlijke party.
De muziek van Arnoud was super en een extra bijdrage aan de sfeer van het feest. We hebben genoten!
En voor de liefhebber van Jaap Fischer nog een paar toegiften zoals Cipier en het Ei Zei.

08 July 2018
Ook de jongeren hadden niets dan lof over je!
Ook de jongeren hadden niets dan lof over je!

Mede dankzij jouw muzikale bijdrage, Arnoud, heb ik een héél geslaagd feest mogen vieren t.g.v. mijn 70ste verjaardag. De formule die jij hanteert met de op jouw guitaar geplakte verzoekjes is echt geweldig leuk. We hebben veel positieve reacties gekregen.
Van het begin tot het eind zat de sfeer er goed in en spelen deed je bijna onophoudelijk.
Zelfs de jongeren die aanwezig waren, hadden niets dan lof over je! Reuze leuk ook hoe je de aandacht richtte op de hele kleintjes. Die interactie met de gasten deed je dan ook zeer goed. Op een volgend feest ben je wat ons betreft weer van harte welkom. Haha! We zullen je zeker aanbevelen.
Nogmaals dank.
Hartelijke groet,
Mary Don

30 June 2018
previous arrow
next arrow