Vragen & Antwoorden

  • Een droge plek. Op een tuinfeest bijvoorbeeld Kan dit een luifel zijn of een partytent.
  • Een geaard stopcontact (220 volt).
  • Een plekje om te kunnen omkleden.
  • Een paar glazen water om in vorm te blijven.

Ik speel overal in Nederland en vanuit de standplaats Soest in het hart van Nederland, zijn alle plekken goed en snel te bereiken.

Tijdens een feest maak ik gebruik van professionele geluidsapparatuur. Het volume van de muziek wordt altijd subtiel afgesteld op de aard van de omgeving. De muziek staat voor u en uw gasten dus altijd op een prettig geluidsniveau. Tijdens de optredens kunt u dus gezellig met elkaar blijven praten, terwijl er ook lekker gedanst kan worden.

Soms heeft een feest of evenement een flexibel- of open einde. Als dit het geval is, houd ik daar graag rekening mee in de planning. Er wordt dan een basisduur en tarief afgesproken en er kan desgewenst gedurende het evenement worden bijgeboekt. U hebt zo maximale flexibiliteit.

Per uur wordt er gemiddeld 50 minuten gespeeld. Dit is met name afhankelijk van het verloop van het feest. Is er een speech, of wordt er een stukje opgevoerd dan is dit een prima moment voor mij om even te pauzeren.

Gezelligheid kent geen tijd. Het kan dus ook zomaar zijn dat een set langer duurt dan 50 minuten als de sfeer dit vraagt. De speeltijd en pauzes worden aldus naadloos ingepast in het geheel.

Het overeengekomen bedrag wordt vooraf overgemaakt per bank tenzij anders overeengekomen. Bij contante betaling, direct na afloop van het optreden, geldt een toeslag van € 20,- voor bank- en administratiekosten. Een aanbetaling is niet nodig.

Ruim voor het optreden ontvang u een factuur per e-mail of desgewenst per post. Het geoffreerde bedrag is inclusief 9% btw,  en inclusief professionele geluids- en eventueel licht apparatuur. Reiskosten (binnen Nederland) worden niet berekend.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar. Reactie op voice mail- en e-mail berichten, die voor 14.00 uur zijn verstuurd kunt u normaal gesproken dezelfde dag nog verwachten.

Allereerst stemt u persoonlijk met mij telefonisch, de datum, de tijd en uw wensen en de mogelijkheden af voor het feest. Op basis van ons gezamenlijk plan ontvangt u per e-mail een bevestiging waarin de gemaakte afspraken (tijd, plaats, prijs etc..) duidelijk staan weergegeven. Zo weet u dat u precies krijgt wat u wenst en wat er is afgesproken.

Poptroubadour_leuke_muziek_01.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_02.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_03.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_04.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_05.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_06.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_07.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_08.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_09.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_10.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_11.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_12.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_13.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_14.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_15.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_16.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_17.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_18.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_19.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_21.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_22.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_24.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_25.jpg
Poptroubadour_leuke_muziek_26.jpg
Poptroubadour_meezingen_24.jpg
previous arrow
next arrow

De apparatuur die ik gebruik is compact en kan in een hoek of zelfs onder een tafel worden geplaatst. Aangezien ik zelf rondloop is er geen podiumruimte nodig. Dit is erg handig voor optredens in kleine ruimtes (huiskamers). Ook horeca ondernemers behouden de volledige capaciteit om hun gasten te ontvangen en er hoeven dus geen zitplekken te worden opgeofferd.

Ja, met veel plezier. In een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kop koffie of thee, neem ik graag uw wensen en vragen met u door. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ja, dat kan.

Het kan gebeuren dat een gepland feest onverwacht moet worden geannuleerd of uitgesteld. Wegens een ongeval of ziekte bijvoorbeeld, of als gevolg van het overlijden van een genodigde. Ook kan het zijn dat de locatie door onvoorziene omstandigheden (brand, faillissement) plotseling niet beschikbaar is. Als een feest niet doorgaat op de geplande datum kan dit voor u kosten (zaalhuur, catering, muziek) met zich meebrengen. Om dit risico af te dekken kunt u een feestverzekering afsluiten. Uw verzekeraar of tussenpersoon kan u hierover meer vertellen.

Heeft u mij geboekt, dan kan ik op deze datum geen andere aanvragen honoreren. De meeste optredens worden ruim van tevoren (meer dan twee maanden) vastgelegd. Daarom hanteer ik de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Tot 3 kalendermaanden voor de geplande feestdatum kunt u een optreden geheel kostenloos annuleren.

- Tot 1 kalendermaand van tevoren bent u 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd.

- Minder dan 1 kalendermaand van tevoren is de kans heel klein dat ik nog een aanvraag voor een optreden krijg en zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Let wel: Deze en andere kosten zijn te verhalen op uw verzekeraar, wanneer u een verzekering hiervoor heeft afgesloten.

Het is dus raadzaam u in ieder geval voor te laten lichten over de totale risico's van (onverhoopt) annuleren.

De Wet op de Privacy (AVG) is sinds 28 mei 2018 flink aangescherpt. Ik hecht veel waarde aan een goede communicatie met mijn relaties en beschik daardoor over uw contactgegevens. Hier wordt zorgvuldig mee omgegaan. Uw gegevens worden gebruikt in een beveiligde omgeving om communicatie met u als relatie te optimaliseren, opdrachten goed vast te kunnen leggen en uit te kunnen voeren, de juiste service te kunnen bieden en om u van de door uw gevraagde informatie te kunnen voorzien. Zie verder Privacyreglement-Poptroubadour en Cookieverklaring-Poptroubadour.

Tijdens een feest worden vaak opvoeringen gedaan door aanwezige gasten. Als begeleiding gewenst is doe ik dit graag. Ook ligt er een professionele draadloze microfoon voor u en uw gasten klaar, voor een openings- slotwoord, voordracht, liedje enzovoorts. Iedereen kan dan goed horen wat er gezegd wordt.

Het kan vóórkomen dat net dat lievelingslied dat u graag op uw feest wilt horen, niet op het repertoire staat.

Als het op gitaar speelbaar en zangtechnisch haalbaar is dan studeer ik dit graag voor u in. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ik treed meer dan 100 keer per jaar op en sta garant voor een geslaagde muzikale invulling van uw feest of evenement. Dit begint bij het inventariseren van uw wensen en de mogelijkheden. Op basis hiervan maken we een plan op maat speciaal voor uw feest. Voor een optreden ben ik ruim op tijd aanwezig voor de voorbereiding. Tijdens het feest staat de muziek in dienst van het feest en de gasten en niet andersom. Na het optreden wordt alles weer netjes opgeruimd.

Mocht het ondanks alles gebeuren dat een klant, om wat voor reden dan ook, toch niet tevreden is over een optreden, dan heeft deze zonder meer recht op volledige terugbetaling van het geïnvesteerde bedrag. (Deze situatie heeft zich gelukkig nog nooit voorgedaan)

De praktijk is meer dat uit een optreden vaak andere optredens voortkomen omdat de aanwezige gasten zo enthousiast zijn dat ze me voor hun eigen feest willen boeken.

Mocht in een zeldzaam geval deze situatie zich voordoen dan heb ik een netwerk van professionele collega’s die desgewenst ingeschakeld kunnen worden ter vervanging.