Video's

Hieronder ziet u video-opnames die zijn gemaakt tijdens familiefeesten. Ieder feest heeft zijn eigen sfeermomenten. Van rustig en ingetogen terwijl de mensen gezellig bij kunnen praten, tot lekker swingen en "het dak eraf" tijdens een polonaise. Ieder feest is uniek. Ik wens u veel kijkplezier.

60ste verjaardag, de sfeer zit er goed in.

Naarmate de avond vordert worden er steeds meer up-tempo liedjes op mijn gitaar geplakt. De sfeer komt er lekker in.

Je hoort achtereenvolgens, Lang zal hij leven, Iedereen is van de wereld (The Scene), Sweet Caroline (Neil Diamond), Y.M.C.A. (Village People), Lied door de familie, La Bamba (Richie Valens), Leef (André Hazes Jr.), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis).

Knus 40-jarig huwelijksfeest

Een 40-jarig-huwelijksfeest in een restaurantje onder een molen. Heel sfeervol en knus. Fijn dat de muziek dan niet te hard is, zodat iedereen gewoon met elkaar kan praten en ook lekker kan meezingen en meeklappen.

Je hoort: The wild rover (Irish trad.), Brabant (Guus Meeuwis), Non, non rien n'a changé (Les Poppys).

Compilatie

Een samenvatting van een aantal optredens waar ik de live muziek heb mogen verzorgen. Voor een snel overzicht van de mogelijkheden voor uw feest.

60ste verjaardag themafeest

Een heerlijk winter themafeest. In Utrecht was een schuur en werkruimte omgetoverd tot een authentieke Texelse strandtent. Ik mocht hier opkomen als “strandjutter”. De avond begon met een luisterconcert waarvoor de jarige Jenny liedjes had geselecteerd. Aansluitend werden er verzoeknummers van de gasten op mijn gitaar geplakt. We hebben we er een romantisch en swingend familie- en vriendenfeest van gemaakt.

Huwelijksjubileum

Hier zie je opnames van een 40-jarig-huwelijksfeest waar ik achtergrond en voorgrond muziek mocht verzorgen. Wat je op deze video goed kan terugzien is dat er zowel door mensen lekker kan worden gedanst terwijl anderen toch ook gewoon met elkaar kunnen praten.

Warm verjaardagsfeest

Hieronder ziet u opnames van een feest in een tent in de achtertuin van Karin die 50 jaar werd en al haar vrienden had uitgenodigd. Er was een mooie inbreng van iedereen en er werd veel door de gasten gezongen.

Senioren feestavond

Super gezellig optreden samen met zangeres Meike van de Linde in het Weberhoff in Tilburg.

Je hoort fragmenten van achtereenvolgens: Proud Mary, Always look on the bright side of life, Wake up little Susie, Non, non rien n’a changé, Guus kom naar huus en Malle Babbe.

Hallelujah

Hallelujah van Leonard Cohen gezongen door Meike van de Linde als antwoord op een spontaan verzoek vanuit de zaal in het Weberhoff in Tilburg.

Theater optredens

Regelmatig mag ik interactieve theaterconcerten verzorgen. Hieronder ziet u fragmenten van een optreden, tijdens de opening van het theater Kleintje Kunst in Hilversum. Het publiek werd getrakteerd op een interactieve show waarbij men zelf kon bepalen welke liedjes ik zou gaan spelen. Dat gebeurde en er ontstond een geweldig gezellige sfeer.

Optreden in Grand Café Pierrot

Om het voorproeven van het Bokbier luister bij te zetten, was ik in oktober 2013 uitgenodigd om de live muziek te verzorgen in Grand Café Pierrot in de sfeervolle hanzestad Zutphen. Onder het genot van een goed getapt glas bier en een lekkere maaltijd, werd er geluisterd en meegedaan met de muziek. Het was een bijzonder sfeervolle avond.

Live achtergrondmuziek op een feest

Aan het begin van het feest, als uw gasten binnenkomen is live achtergrondmuziek een warm welkom. Op een aangenaam, geluidsniveau dus niet te hard, zodat iedereen gezellig bij kan praten. Tijdens het eten vinden uw gasten het fijn om te genieten van de lekkere gerechten in gezelschap van elkaar. Mooie achtergrond- en luistermuziek is dan extra sfeerverhogend en werkt verbindend.

Achtergrondmuziek tijdens verjaardagsfeest

Bij het begin van een feest is er veel bij te praten met iedereen. Heerlijk is dat met gezellige achtergrondmuziek die niet overheersend is, zodat iedereen elkaar prima kan verstaan.

Je hoort: Hotel California (The Eagles), Nothing else matters (Metallica) en You've got a friend (James Taylor).

Swingend verjaardagsfeest

Opnames van een 50ste verjaardagsfeest op een woonboot. Er werden veel verzoekjes aangevraagd. Heerlijk swingen.

Je hoort: Lang zal hij leven, Rosanne (Nick en Simon), Het is een nacht (Guus Meeuwis), Take me home Country roads (John Denver), Walk of life (Dire Straits), Crazy little thing called love (Queen), Malle Babbe, (Boudewijn de Groot), Wake up little Suzie ( the Everly Brothers), Per Spoor (Kedeng Kedeng) (Guus Meeuwis), Het land van Maas en Waal (Boudewijn de Groot), Iedereen is van de Wereld (The Scene), Rock around the clock (Bill Haley)

50ste verjaardag met vrienden en familie

Een gezellig feest op de 50ste verjaardag van André. De familie en vrienden waren uitgenodigd om dit Abraham feest te vieren.

Je hoort achtereenvolgens,  I am sailing (Rod Stewart), If I had a hammer (Trini Lopez), Walk of life (Dire Straits), Kom van dat dak af (Peter Koelewijn), Jailhouse rock (Elvis Presley), Crazy little thing called love (Queen), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis), Tutti Frutti (Little Richard), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

40-jarig feest in mooie zaal

Onderstaande video geeft een mooi beeld van hoe live muziek gezellig aanwezig kan zijn. Mensen kunnen dansen en tegelijkertijd kunnen anderen gewoon met elkaar praten, omdat het geluid wel goed klinkt maar niet overheersend is. Jong en oud hebben een geweldig feest gehad.

Je hoort: Love is in the air (John Paul Young), Walk of life (Dire Straits), Rosanne (Nick en Simon), Per spoor (Kedeng kedeng) (Guus Meeuwis), You'll never walk alone (Frank Sinatra), Lang zullen ze leven.

40-jarig-huwelijksfeest, dankbare gasten

Echt een familiefeestje waarbij iedereen gezellig met elkaar kon bijpraten. De gasten zongen tot besluit het glunderende jubilerend paar toe.

Je hoort achtereenvolgens: Een beetje verliefd (André Hazes), Het kleine café aan de haven (Vader Abraham), Leef (André Hazes jr.), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

Dansbaar

Voor nog meer sfeer en dansbaarheid, speel ik live gitaar en zing onder begeleiding van een zorgvuldig gearrangeerde vooraf opgenomen begeleidingsband.

Je hoort achtereenvolgens: Blue suede shoes, Het is een nacht (Guus Meeuwis), Living la vida loca (Ricky Martin), Non, non rien n’a changé (Les Poppys), Losing my religion (R.E.M.), I’m a believer (The Monkees), This is the life (Amy MacDonald), Iedereen is van de wereld (The Scene), Wonderwall (Oasis)en Living doll (Cliff Richard & The Shadows).

Klik op onderstaand icoon voor een demonstratie.

Kennismaken met Arnoud

Bespreken wat Arnoud als muzikant kan betekenen voor jouw feest? Neem vrijblijvend contact op

Referenties