Video's

Hieronder ziet u video-opnames die zijn gemaakt tijdens familiefeesten. Ieder feest heeft zijn eigen sfeermomenten. Van rustig en ingetogen terwijl de mensen gezellig bij kunnen praten, tot lekker swingen en "het dak eraf" tijdens een polonaise. Ieder feest is uniek. Ik wens u veel kijkplezier.

60ste verjaardag, de sfeer zit er goed in.

Naarmate de avond vordert worden er steeds meer up-tempo liedjes op mijn gitaar geplakt. De sfeer komt er lekker in.

Je hoort achtereenvolgens, Lang zal hij leven, Iedereen is van de wereld (The Scene), Sweet Caroline (Neil Diamond), Y.M.C.A. (Village People), Lied door de familie, La Bamba (Richie Valens), Leef (André Hazes Jr.), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis).

Knus 40-jarig huwelijksfeest

Een 40-jarig-huwelijksfeest in een restaurantje onder een molen. Heel sfeervol en knus. Fijn dat de muziek dan niet te hard is, zodat iedereen gewoon met elkaar kan praten en ook lekker kan meezingen en meeklappen.

Je hoort: The wild rover (Irish trad.), Brabant (Guus Meeuwis), Non, non rien n'a changé (Les Poppys).

Compilatie

Een samenvatting van een aantal optredens waar ik de live muziek heb mogen verzorgen. Voor een snel overzicht van de mogelijkheden voor uw feest.

60ste verjaardag themafeest

Een heerlijk winter themafeest. In Utrecht was een schuur en werkruimte omgetoverd tot een authentieke Texelse strandtent. Ik mocht hier opkomen als “strandjutter”. De avond begon met een luisterconcert waarvoor de jarige Jenny liedjes had geselecteerd. Aansluitend werden er verzoeknummers van de gasten op mijn gitaar geplakt. We hebben we er een romantisch en swingend familie- en vriendenfeest van gemaakt.

Huwelijksjubileum

Hier zie je opnames van een 40-jarig-huwelijksfeest waar ik achtergrond en voorgrond muziek mocht verzorgen. Wat je op deze video goed kan terugzien is dat er zowel door mensen lekker kan worden gedanst terwijl anderen toch ook gewoon met elkaar kunnen praten.

Warm verjaardagsfeest

Hieronder ziet u opnames van een feest in een tent in de achtertuin van Karin die 50 jaar werd en al haar vrienden had uitgenodigd. Er was een mooie inbreng van iedereen en er werd veel door de gasten gezongen.

Senioren feestavond

Super gezellig optreden samen met zangeres Meike van de Linde in het Weberhoff in Tilburg.

Je hoort fragmenten van achtereenvolgens: Proud Mary, Always look on the bright side of life, Wake up little Susie, Non, non rien n’a changé, Guus kom naar huus en Malle Babbe.

Hallelujah

Hallelujah van Leonard Cohen gezongen door Meike van de Linde als antwoord op een spontaan verzoek vanuit de zaal in het Weberhoff in Tilburg.

Theater optredens

Regelmatig mag ik interactieve theaterconcerten verzorgen. Hieronder ziet u fragmenten van een optreden, tijdens de opening van het theater Kleintje Kunst in Hilversum. Het publiek werd getrakteerd op een interactieve show waarbij men zelf kon bepalen welke liedjes ik zou gaan spelen. Dat gebeurde en er ontstond een geweldig gezellige sfeer.

Optreden in Grand Café Pierrot

Om het voorproeven van het Bokbier luister bij te zetten, was ik in oktober 2013 uitgenodigd om de live muziek te verzorgen in Grand Café Pierrot in de sfeervolle hanzestad Zutphen. Onder het genot van een goed getapt glas bier en een lekkere maaltijd, werd er geluisterd en meegedaan met de muziek. Het was een bijzonder sfeervolle avond.

Poptroubadour_dansen_01.jpg
Poptroubadour_live_muziek_01.jpg
Poptroubadour_live_muziek_02.jpg
Poptroubadour_live_muziek_03.jpg
Poptroubadour_live_muziek_04.jpg
Poptroubadour_live_muziek_05.jpg
Poptroubadour_live_muziek_06.jpg
Poptroubadour_live_muziek_07.jpg
Poptroubadour_live_muziek_08.jpg
Poptroubadour_live_muziek_09.jpg
Poptroubadour_live_muziek_10.jpg
Poptroubadour_live_muziek_11.jpg
Poptroubadour_live_muziek_12.jpg
Poptroubadour_live_muziek_13.jpg
Poptroubadour_live_muziek_14.jpg
Poptroubadour_live_muziek_15.jpg
Poptroubadour_live_muziek_16.jpg
Poptroubadour_live_muziek_17.jpg
Poptroubadour_live_muziek_18.jpg
Poptroubadour_live_muziek_19.jpg
Poptroubadour_live_muziek_20.jpg
Poptroubadour_live_muziek_21.jpg
Poptroubadour_live_muziek_22.jpg
Poptroubadour_live_muziek_23.jpg
Poptroubadour_live_muziek_24.jpg
previous arrow
next arrow

Live achtergrondmuziek op een feest

Aan het begin van het feest, als uw gasten binnenkomen is live achtergrondmuziek een warm welkom. Op een aangenaam, geluidsniveau dus niet te hard, zodat iedereen gezellig bij kan praten. Tijdens het eten vinden uw gasten het fijn om te genieten van de lekkere gerechten in gezelschap van elkaar. Mooie achtergrond- en luistermuziek is dan extra sfeerverhogend en werkt verbindend.

Achtergrondmuziek tijdens verjaardagsfeest

Bij het begin van een feest is er veel bij te praten met iedereen. Heerlijk is dat met gezellige achtergrondmuziek die niet overheersend is, zodat iedereen elkaar prima kan verstaan.

Je hoort: Hotel California (The Eagles), Nothing else matters (Metallica) en You've got a friend (James Taylor).

Swingend verjaardagsfeest

Opnames van een 50ste verjaardagsfeest op een woonboot. Er werden veel verzoekjes aangevraagd. Heerlijk swingen.

Je hoort: Lang zal hij leven, Rosanne (Nick en Simon), Het is een nacht (Guus Meeuwis), Take me home Country roads (John Denver), Walk of life (Dire Straits), Crazy little thing called love (Queen), Malle Babbe, (Boudewijn de Groot), Wake up little Suzie ( the Everly Brothers), Per Spoor (Kedeng Kedeng) (Guus Meeuwis), Het land van Maas en Waal (Boudewijn de Groot), Iedereen is van de Wereld (The Scene), Rock around the clock (Bill Haley)

50ste verjaardag met vrienden en familie

Een gezellig feest op de 50ste verjaardag van André. De familie en vrienden waren uitgenodigd om dit Abraham feest te vieren.

Je hoort achtereenvolgens,  I am sailing (Rod Stewart), If I had a hammer (Trini Lopez), Walk of life (Dire Straits), Kom van dat dak af (Peter Koelewijn), Jailhouse rock (Elvis Presley), Crazy little thing called love (Queen), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis), Tutti Frutti (Little Richard), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

40-jarig feest in mooie zaal

Onderstaande video geeft een mooi beeld van hoe live muziek gezellig aanwezig kan zijn. Mensen kunnen dansen en tegelijkertijd kunnen anderen gewoon met elkaar praten, omdat het geluid wel goed klinkt maar niet overheersend is. Jong en oud hebben een geweldig feest gehad.

Je hoort: Love is in the air (John Paul Young), Walk of life (Dire Straits), Rosanne (Nick en Simon), Per spoor (Kedeng kedeng) (Guus Meeuwis), You'll never walk alone (Frank Sinatra), Lang zullen ze leven.

40-jarig-huwelijksfeest, dankbare gasten

Echt een familiefeestje waarbij iedereen gezellig met elkaar kon bijpraten. De gasten zongen tot besluit het glunderende jubilerend paar toe.

Je hoort achtereenvolgens: Een beetje verliefd (André Hazes), Het kleine café aan de haven (Vader Abraham), Leef (André Hazes jr.), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

Dansbaar

Voor nog meer sfeer en dansbaarheid, speel ik live gitaar en zing onder begeleiding van een zorgvuldig gearrangeerde vooraf opgenomen begeleidingsband.

Je hoort achtereenvolgens: Blue suede shoes, Het is een nacht (Guus Meeuwis), Living la vida loca (Ricky Martin), Non, non rien n’a changé (Les Poppys), Losing my religion (R.E.M.), I’m a believer (The Monkees), This is the life (Amy MacDonald), Iedereen is van de wereld (The Scene), Wonderwall (Oasis)en Living doll (Cliff Richard & The Shadows).

Klik op onderstaand icoon voor een demonstratie.

Kennismaken met Arnoud

Bespreken wat Arnoud als muzikant kan betekenen voor jouw feest? Neem vrijblijvend contact op

Referenties

Arnoud op een verjaardag
Arnoud op een verjaardag

Gisteren heb ik uitgebreid mijn verjaardag gevierd in Restaurant de Emsterie in Emst, met muzikale begeleiding van Arnoud. Het werd een hele gezellige verjaardag waarin Arnoud perfect de stemming aanvoelde en de sfeer bevorderde. Onze gasten konden allerlei verzoeknummers indienen. Ook van onze gasten kregen wij diverse complimenten over zijn optreden. We hebben genoten.

12 July 2024
Gezellig
Gezellig

Het was een zeer geslaagde middag. Iedereen was erg enthousiast en het is zeker voor herhaling vatbaar. Leuk groot repertoire en daar is goed gebruik van gemaakt.

08 July 2024
Minstreel met een gevarieerd repertoir.
Minstreel met een gevarieerd repertoir.

Wat hebben wij een fantastische ervaring met Arnoud Kas op ons tuinfeest! Mede door hem is het een enorm succes geworden. Alleen maar lovende reacties.
Hij weet de juiste muziekstijl te pakken en sfeer te creëren.
Echt een aanrader.

07 July 2024
Fantastisch
Fantastisch

Beste Arnoud,
Wat hebben wij genoten van jouw muzikale bijdrage op ons feest in Partycentrum Hipper & Kolfbaan in Gorinchem!
Je voelt de sfeer feilloos aan. Je bespeelt het publiek. Chansons (perfecte uitspraak, volgens een Franse gast) meezingers, pop, je kunt het allemaal!
Jouw aanwezigheid gaf ons feest een extra dimensie.
Blij dat ik je kaartje zo goed bewaard had!

02 July 2024
Gouden huwelijksfeest
Gouden huwelijksfeest

Dag Arnoud,
Nogmaals dank voor jouw bijdrage aan ons 50-jarig-huwelijksfeest in het HOFtheater in Raalte. Het was zeker een meerwaarde en een verhoging van de sfeer. Jouw repertoire is zo ontzettend groot en daardoor kun je bijna alle wensen van de gasten inwilligen.
Jouw aanwezigheid is vrolijk, maar onopvallend en niet dominant. Heel prettig. Mochten we een vraag krijgen, we spelen jouw gegevens zeker door!

Vr.gr. Jos en Rina van den Born

01 July 2024
Festivalsfeer
Festivalsfeer

Tijdens ons Dag van de Schoonmaker festival hadden wij poptroubadour Arnoud Kas die op verzoek liedjes voor ons speelde. Het optreden was ontzettend geslaagd en zorgde voor een fantastische sfeer op het festival. Arnoud wist precies hoe hij het publiek moest bespelen en zorgde ervoor dat mensen enthousiast meededen en meezongen.

Kim, Nederrijn Schoonmaak - Duiven

27 June 2024
Pure gezelligheid en sfeer.
Pure gezelligheid en sfeer.

Arnoud op 24 juni voor een groep van 24 Lions leden en partners van Lions Eemland opgetreden in de Eetvilla te Soest. Wat was het een feestje. Alle leden waren erg enthousiast en hadden volop verzoeknummers. Dank voor deze mooie avond arnoud. Groet Martijn .

26 June 2024
Poptroubadour van hoog niveau!
Poptroubadour van hoog niveau!

Arnoud Kas was bij ons aanwezig op het 40 jarig jubileumfeest van manege Bleijenberg en het 40 jarig bestaan van rijvereniging de Weesper Vecht Ruiters. Arnoud heeft ons feest opgeluisterd met zijn brede muziekrepertoire en het kunnen voldoen aan alle verzoekjes. Hij heeft mede bijgedragen aan een sucsesvolle dag en het slagen van onze jubileumfeesten.
Arnoud Kas is een poptroubadour van hoog niveau!
Bedankt Arnoud.

25 June 2024
Gezelligheid
Gezelligheid

Arnoud heeft heerlijk gespeeld in onze tuin. Dit was voor bij teamuitje van de Calvijnschool voor een gezelschap van ongeveer 25 personen. Het was supergezellig! Bedankt👌🏼

21 June 2024
Poptoubadour
Poptoubadour

We hebben een gezellig 50 jarig huwelijksfeest gehad met fantastische muziek van Arnoud Kas, top gedaan!

Stadsboerderij 't Nije Hoff - Emmen

17 June 2024
Topper !
Topper !

Arnoud heeft een fantastische act neergezet, was echt super !

10 June 2024
Samen 140 jaar
Samen 140 jaar

Hallo Arnoud .Enorm bedankt voor het optreden op ons "samen 140 jaar" feest.
Wat hebben we genoten ! Dan praat ik niet alleen voor mijzelf maar ook zeker voor alle gasten, die waren laaiend enthousiast.
Zelfs Alfons, de baas van het Café Spikker was zeker onder de indruk van jou . Heeft ook even een kaartje van jou gescoord. Dit alles zegt genoeg. Zeker weer voor herhaling vatbaar . Misschien in 2026 , dan zijn Winfried en ik 50 jaar getrouwd . Dus ik zou zeggen misschien tot dan. Lieve groetjes van Anneke en Winfried.

04 June 2024
Geweldige Artiest
Geweldige Artiest

Beste Arnout, wij vonden het ook zeker een super geslaagde avond die wij niet snel zullen vergeten.Wij hebben ook alleen maar heel positieve reacties gehad van echt iedereen, met name ook richting jou zoals,(hoe kom je aan die kerel, waar heb je die ontmoet, wat een leuke muziek en interactie enz enz).Super bedankt daarvoor want ons feest is mede dankzij jou een groot succes geworden.

02 June 2024
Met Arnoud op je feest komt alles goed!
Met Arnoud op je feest komt alles goed!

Afgelopen vrijdag vierden Sjaak en ik ons 50-jarig huwelijksfeest. Dat deden we bij ons in de tuin en in een grote schuur. We hadden ongeveer 85 gasten. Arnoud had al eerder bij ons de muziek verzorgd op een feest en dat was zo'n succes, dat het voor ons vanzelfsprekend was om hem opnieuw te vragen.

Wat zo fijn is bij Arnoud is zijn professionaliteit én zijn betrokkenheid. Met Arnoud op je feest hoef je je geen zorgen te maken over de muziek en de juiste sfeer. Hij voelt haarscherp aan welke muziek op een bepaald moment nodig is. De gasten konden bovendien verzoeknummers op zijn gitaar plakken en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Verschillende van onze gasten hadden liedjes voor ons gemaakt. Arnoud heeft dit goed gefaciliteerd met de juiste apparatuur en met begeleiding. Eén groepje is zelfs nog bij hem thuis wezen oefenen!

Wat ik ook nog wil vermelden is de zeer professionele apparatuur die Arnoud gebruikt. Onze gasten zaten, stonden en liepen verspreid door een redelijk grote binnen- en buitenruimte. Arnoud bewoog zich daar doorheen, maar verspreid opgestelde speakers zorgden ervoor dat de muziek overal te horen was en nergens te hard.

We hebben veel enthousiaste reacties gehad van onze gasten en we kijken terug op een geweldig mooi gouden huwelijksfeest!

26 May 2024
Wat een sfeer brengt deze man!
Wat een sfeer brengt deze man!

Op mijn pensioenreserve heeft Arnoud de muzikale omlijsting verzorgd. Wat bracht hij een goede sfeer! Doordat hij zijn repertoire deelt met de feestgangers die dan vervolgens verzoeknummers op zijn gitaar kunnen plakken kreeg het feest ook een heel persoonlijke sfeer.
Arnoud, dank voor je bijdrage! En… voor herhaling vatbaar!!

21 May 2024
Al onze gasten waren blij verrast
Al onze gasten waren blij verrast

Komt zijn afspraken na. En erg leuk voor een gezelschap van jong en oud. Paste precies in ons 40 jarig huwelijksfeest

Restaurant  De Mol - Zwolle

19 May 2024
60e verjaardagsfeest
60e verjaardagsfeest

3 mei 2024
Wat een geweldig feest hebben we gehad. Arnoud brengt heel veel gezelligheid met zich mee. De aanwezigen/gasten gingen enthousiast liedjes aanvragen. met keuze uit veel liedjes en een breed genre voor jong en oud. Van Andre Hazes tot Status Quo en van the Scene tot de Dire Straits. Door de vele aanvragen was Arnoud's gitaar nog niet leeg aan het eind van de avond , maar gaf toch nog even een toegift op verzoek. Kortom een heel gezellige avond gehad. Bedankt Arnoud dat mede door jou het feest i.v.m. mijn 60e verjaardag een succes geworden is. Groetjes Henk Bouwer

15 May 2024
Zonnebloemmiddag in Lutjebroek kon niet mooier
Zonnebloemmiddag in Lutjebroek kon niet mooier

De Zonnebloem Lutjebroek heeft een schitterende middag gehad met medewerking van poptroubadour Arnoud Kas. De ongeveer 50 aanwezige gasten en vrijwilligers waren na afloop heel enthousiast over de manier waarop Arnoud zijn programma presenteerde. Er was veel interactie en er werden diverse liederen aangevraagd en ook meegezongen. Kortom: een meer dan geslaagde Zonnebloemmiddag in Cultureel Centrum Bessie.

03 May 2024
Fantastisch.
Fantastisch.

Arnoud, het was weer heel gezellig met jouw muziek bij mijn 75 jarige verjaardag.

Zuidwolde, Restaurant Narline

29 April 2024
Superfijne aardige sfeer makende muzikale troubadour.
Superfijne aardige sfeer makende muzikale troubadour.

Wat een geweldig feest heb jij van ons 50 jarig huwelijk gemaakt in Eetcafé De Zonnebloem in Lochem
Dit vonden wij zelf, maar ook onze gasten.
Dit was de vierde keer dat jij in ons gezin bij verschillende gelegenheden er een een zeer bizonder feest van hebt gemaakt.
Vele gasten wisten wat hun te wachten stond met de post-its op de gitaar te plakken. Een grotere gitaar i.v.m. de vele aanvragen is misschien handig, ARNOUD ENORM BEDANKT.

22 April 2024
Onvergetelijk mooi feest
Onvergetelijk mooi feest

Arnoud, jouw muzikale bijdrage heeft ons feest in Restaurant De Herberg onvergetelijk gemaakt.
Iedereen heeft genoten en was vol lof over de diversiteit aan nummers in je repertoire.
Ontzettend bedankt!

20 April 2024
Een absolute aanrader!
Een absolute aanrader!

Wederom een fantastische sfeervolle muzikale ervaring mogen beleven met Arnoud. Hij weet letterlijk maar vooral figuurlijk, de juiste snaren te raken. Voelt de sfeer feilloos aan en heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd aan het verjaardagsfeest. Het feit dat hij al is geboekt op de datum van een volgend feest was de enige teleurstelling van de avond.....

11 April 2024
Perfecte 85ste verjaardag
Perfecte 85ste verjaardag

Arnoud Kas weet zich goed in te leven in de doelgroep en zorgt als vakman dat het feest perfect aansluit op de wensen van het feestvarken. Een aanrader! Dank voor de samenwerking!

Met hartelijke groet,

Ron Voskuilen (feest met 130 personen in de Foyer van De Rank in Soest)

06 April 2024
Feesten doe je met Arnoud!!!
Feesten doe je met Arnoud!!!

Met medewerking van Arnoud als poptroubadour op ons feest in Café/Zaal de Brink in Bathmen met 80 personen, hebben we een fantastische avond gehad.
We konden tijdens de muziek gezellig praten, maar ook heerlijk dansen.
Echt een aanrader , Arnoud bedankt!!

31 March 2024
welkome muzikale aanvulling voor een geslaagd feest.
welkome muzikale aanvulling voor een geslaagd feest.

Onlangs mochten wij ons 40 jarig huwelijksfeest vieren in 't Tunneke in Heesch. Om het geheel ook een muzikaal tintje te geven hadden wij Poptroubadour Arnoud Kas gevraagd. Dit bleek een schot in de roos. Hij heeft een belangrijke inbreng gehad in het doen slagen van ons feestje. Alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. Niet alleen om zijn muzikale kwaliteiten, maar ook als mens, heel toegankelijk.
Bedankt Arnoud!!!

25 March 2024
Top troubadour!
Top troubadour!

Afgelopen vrijdagavond stond in het teken van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers en medewerkers van VV Ter Leede in Sassenheim.
Ruim 130 personen waren aanwezig in de feestelijk versierde kantine.
De muziek werd verzorgd door Poptroubadour Arnoud Kas.
Iedereen kon een liedje aanvragen en de post-it op de gitaar van Arnoud plakken. Het was een zeer geslaagde avond waar Arnoud veel aan heeft bijgedragen!

24 March 2024
40-jarig jubileumfeestje
40-jarig jubileumfeestje

Wij vonden het optreden van Arnoud op mijn jubileumfeestje in Eethuys de Steen in Willemsoord met collega's en ons gezin zeer geslaagd. Er waren totaal ruim 35 mensen aanwezig en die deden allemaal mee aan de interactie door verzoeknummers op de gitaar van Arnoud te plakken. De sfeer zat er mede daardoor goed in. Top troubadour dus met een uitgebreid repertoire en mooi gitaarspel. Wij zouden hem zeker aanbevelen!

05 March 2024
De Poptroubadour zorgt voor sfeer en interactie geschikt voor ieder feest.
De Poptroubadour zorgt voor sfeer en interactie geschikt voor ieder feest.

We hadden een heel gezellige 75e-verjaardag, mede vanwege het feit dat poptroubadour Arnoud voor de aanwezigen door hen gekozen liedjes ten gehore bracht. Gezellig in Brasserie Wagenwiel in Radewijk

03 March 2024
60ste verjaardagsfeest
60ste verjaardagsfeest

Beste Arnoud,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de fantastische middag in Eet Tapperij Bijsterbosch die we samen met jou en je muziek mochten beleven.

Het was erg gezellig en de mensen waren heel positief over alles. Ze vonden het fijn dat de muziek niet te hard was en dat een ieder nog een gesprek met een ander kon voeren.

Dus al met al een gezellig feest om op terug te kijken, het was zeer geslaagd!

Groet Evert en Conny - Welsum

25 February 2024
Positieve reacties
Positieve reacties

We hebben inmiddels van velen positieve reacties teruggekregen op de wijze waarop door jou invulling is gegeven aan het vrijwilligersfeest. Op de wijze waarop je improviseert en anticipeert op het moment kun je juist met jouw muziek HET verschil maken.
Nogmaals bedankt, namens de Harrevelders. Tot ziens!

Vriendelijke groet,
Patrick Taken

Secretariaat Dorpshuis 't Kempken

17 February 2024
Muzikale aanrader
Muzikale aanrader

Arnoud verzorgt de muzikale omlijsting precies goed. Mooie opbouw over de avond met een gevarieerde repertoire van rustig en op de achtergrond tot voetjes van de vloer. Veel positieve reacties op het feest en de entertainment ontvangen en ik kijk terug op een top verjaardagsfeest. Daarnaast is de communicatie vlot en helder en is Arnoud een heel sympathieke kerel!

11 February 2024
Een topper!
Een topper!

Wat een topavond hebben we gehad met dank Arnoud die op ieders verzoek een passend antwoord had. Eén breed scala aan muziek van Hollandse toppers tot Engelse rockers hij kan het allemaal. Eén aanrader voor ieder feest’

60ste verjaardag Cees in Café De Paus - Lutjebroek

21 January 2024
Feest!
Feest!

Gisterenavond mijn 50e verjaardag gevierd in Café Noord-Holland in Bussum en als verrassing kwam Arnoud, wat een feest! Arnoud loopt door de ruimte en geeft een feest nog meer gezelligheid met zijn live muziek! Hij haakt in op het publiek en neemt iedereen mee! Wij hebben echt enorm genoten! Dank je wel Arnoud voor je gezellige en leuke bijdrage!

13 January 2024
Gangmaker Arnoud
Gangmaker Arnoud

We hebben weer een heel gezellige kerstborrel gehad mede dankzij de muzikale inbreng van Arnoud :-). Er werd volop meegezongen en gedanst.

Martine - ROC Tilburg

08 January 2024
Top, muziek op mijn 60ste verjaardag
Top, muziek op mijn 60ste verjaardag

Je hebt mij en mijn gasten op een leuk feest getrakteerd.
Je bouwt t contact met de gasten rustig op, zodat er een " open" sfeer ontstaat .
Ik heb veel leuke reacties gehad van mijn gasten op jouw optreden.

Rita, feest in Publieksboerderij De Proosdij - Ede

07 January 2024
Top!
Top!

We hadden een geweldige kerstborrel gehad! Veel gelachen, gezongen en gedanst. Dit is voor herhaling vatbaar. De troubadour kunnen we zeker aanbevelen!!!!
Matas Electronics B.V.

03 January 2024
Een topattractie
Een topattractie

Wij en familie en vrienden hebben genoten van jouw muziek tijdnes ons feest in De Baron. Heel sfeervol met een vleugje nostalgie en hedendaagse rock. Geweldig hoe je het publiek aanvoelt. Iedereen was erg enthousiast. Dankjewel je hebt ons een onvergetelijke avond tijdens ons gouden huwelijksjubileum bezorgd.

Eva en Herman, 

25 December 2023
Wat een geweldige poptroubadour!
Wat een geweldige poptroubadour!

Wat heeft Arnoud, de poptroubadour , van ons 50 jarig huwelijksfeest, een feest gemaakt! Het was in één woord: GEWELDIG!!!

20 December 2023
Verassende performance
Verassende performance

Wat was het een fantastisch feest! We hadden niet kunnen bedenken dat er zo enthousiast werd meegezongen en gedanst. Zelfs een polonaise!
En wat een enorm repertoire: loepzuiver gezongen en instrumentaal heel goed begeleid.
Arnoud, ontzettend bedankt! Ook namens het Gouden Bruidspaar.

Pleuni, Onder Ons - Dalfsen

20 December 2023
Gezelligheid tijdens de kerstbijeenkomst
Gezelligheid tijdens de kerstbijeenkomst

Super gezellige avond! mooi gezongen tijdens onze kerstbijeenkomst, ontzettend bedankt. Namens het volledige team van Intratuin Duiven.

Wouter Nusselder - Ondernemer Intratuin Duiven

20 December 2023
Leuk tijdens de naturalisatie ceremonie.
Leuk tijdens de naturalisatie ceremonie.

Hoi Arnoud,
Wij vonden het, net als vorig jaar op 15 december weer een leuk optreden en een fijne samenwerking. We laten in het nieuwe jaar snel wat van ons horen!
Hettie, Gemeente Leusden

19 December 2023
Wervelend en meedenkend!
Wervelend en meedenkend!

Het feest ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijksjubileum in 't Veerhuis in Nieuwegein was in één woord geweldig! Dit kwam zeker ook door de fijne muzikale begeleiding door Arnoud. Het systeem van aanvraagnummers (die allemaal perfect gezongen en gespeeld werden) werkte uitstekend en werkte verbindend.

18 December 2023
Troubadour in kerstsfeer.
Troubadour in kerstsfeer.

Arnoud heeft bijgedragen aan een gezellige sfeer tijdens ons kerstontbijt van de KNMG. De communicatie verliep heel plezierig. We hebben genoten!

Jolanda

14 December 2023
Gewoon een goede troubadour!
Gewoon een goede troubadour!

Muziek doet iets met je, het verbindt, het brengt een sfeer met zich mee. Arnoud gebruikt dit spelenderwijs waardoor mijn verjaardagsfeest, echt iets extra s meekreeg. Iedereen vond het repertoire leuk! Sommige liedjes bleven nog dagen in mijn hoofd rondzingen, heerlijk!

12 December 2023
Poptroubadour is passend
Poptroubadour is passend

Ik heb het erg naar m’n zin gehad
Vond het gezellig en lekker relaxed
Trouwens ik heb van verschillende mensen complimenten gehad over jouw concept
Zowel de muziek op zich als het indienen van verzoeknummers

27 November 2023
Top entertainer
Top entertainer

Wat een entertainer
Arnoud bedankt voor je fantastische bijdrage om ons feest(40-jarig huwelijk en samen 130) compleet te maken.
Wat hebben we genoten en vele met ons .
Muziek om heerlijk met elkaar te kletsen en ook om uit je dak te gaan.
De leuke reacties die we hebben ontvangen is de aanvulling op ons feest. Nogmaals Arnoud bedankt voor je geweldige muzikale inbreng en hopelijk tot ziens.
Groetjes Frans en Carla
19 nov 2023
Lakehouse Wollebrand

20 November 2023
Feest!
Feest!

Arnoud is net een "kameleon". Hij voelt precies aan wanneer het volume omhoog kan en wanneer niet. Mede door zijn spel was ons feest op Landgoed Prattenburg extra feestelijk.  Dank je wel voor afgelopen zaterdag. We hebben een fantastisch feest gehad. Weet zeker dat we elkaar nog een keer gaan tegenkomen.

20 November 2023
Geweldig.
Geweldig.

Het was een geweldige muzikale middag met 150 oud medewerkers van de Saxenburgh Groep. Gezellig kletsen en met vele verzoeknummers. Kortom zeer geslaagd. 

Roelof Schipper 

De Hoogenweg

09 November 2023
Arnoud maakt je feest compleet!
Arnoud maakt je feest compleet!

Zondag 15 oktober hebben wij een feest gegeven ter gelegenheid van onze verjaardagen in Lokaal Victoria in Zeist . Het publiek was gemixt oud jong alles door elkaar. Arnoud heeft het gouden randje aan dit feest gegeven. Het wist de juiste snaar te raken bij alle gasten. We kregen alleen maar complimenten over de muziek. Dus Arnoud bedankt ! Je hebt het feest compleet gemaakt.

17 October 2023
Een mooi feest met een sfeervolle muzikale inbreng
Een mooi feest met een sfeervolle muzikale inbreng

Een mooi feest met een sfeervolle muzikale inbreng

Op zondag 17 september 2023 hebben wij een mooie dag gehad t.g.v. de viering van ons
50-jarige huwelijk bij Fort Beemster.
De bijzondere locatie, het vriendelijke personeel, alles was goed geregeld.
De muzikale omlijsting werd door poptroubadour Arnoud Kas verzorgd en was zeker sfeer verhogend.
We kregen hierover enthousiaste reacties van onze gasten.
De communicatie met Arnoud was heel prettig, hij hield goed rekening met onze wensen.
Aan deze bijzondere dag hebben wij en onze gasten mooie herinneringen.
Bedankt voor alles.

Joke en Gerrit IJff.

09 October 2023
Fantastisch
Fantastisch

Arnoud speelde op ons 50 jarig huwelijksfeest, het was een groot succes. Veel mensen na afloop nog gesproken en zij waren allemaal enthousiast vooral omdat iedereen zelf een liedje kon aanvragen waar veel gebruik van werd gemaakt. Het is zeker een aanrader Arnoud te boeken, wij kijken met veel plezier op ons feest terug.

Ria en Nico Restaurant Roos, Flora Boskoop

09 October 2023
Arnoud weet de juiste snaren te raken !
Arnoud weet de juiste snaren te raken !

Door de inbreng van Arnoud is het afscheid van een aantal van onze collega's een waar feest geworden. Arnoud wist letterlijk en figuurlijk 'de juiste snaren te raken' en voelde perfect aan wat op welk moment nodig was. Het door Arnoud zelf geschreven afscheidslied werd dan ook uit volle borst meegezongen net als de vele verzoeknummers. Daarnaast heeft Arnoud mij top begeleid in een nummer wat ik zelf had geschreven en gezongen voor een collega.
Ook in voorbereiding op het feest was de samenwerking en de communicatie erg prettig. Kortom: een aanrader voor iedere gelegenheid waar je een feestje van wilt maken.
Tot de volgende Arnoud!

Rob Rutten - SRO De Dissel - Hooglanderveen

05 October 2023
Top troubadour.
Top troubadour.

Arnoud, wat een prachtige middag/avond, je hebt de stemming er geweldig in gebracht, mooie muziek met voor ieder wat wils. je hebt ons blij verrast, niet alleen wij maar ook onze gasten. Dank daar voor. 

Gerrie en Klaas, 50 jarig-huwelijksfeest in De Franse School - Hattem

01 October 2023
TOP troubadour!
TOP troubadour!

Ook wij kijken heel tevreden terug op ons beider verjaardagsfeest.
Alles ging heel goed, eten was super.
Als er nog 'n volgende keer komt zouden we weer voor je kiezen!
Dit was de inmiddels 4 de keer ?

30 September 2023
Een klein/groot feest
Een klein/groot feest

Mede dankzij jouw aanwezigheid als troubadour is ons familiefeest met “kleine “ groep een “groot” feest geworden. Nogmaals dankjewel daarvoor.

Martien en Anneke Voss

28 September 2023
Heerlijke middag voor ouderen
Heerlijke middag voor ouderen

Hoi Arnoud,
Het was gezellig gisteren. De bewoners hebben zichtbaar genoten! Ze vonden het eigenlijk te kort duren, dus dat is een goed teken! Ook de interactie met de mensen werd erg gewaardeerd! Kortom, wij hebben super-middag gehad! Dank je wel en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Ilonka van Slooten - Het Gouden Hart, Huis ter Heide

27 September 2023
Personeelsfeest Sealeco
Personeelsfeest Sealeco

Arnoud, was afgelopen vrijdag op ons personeelsfeest van Sealeco in Zaal Reimink in Lemelerveld. Dit was heel gezellig! Iedereen had het goed naar het zin. En er werden heel wat liedjes aangevraagd. Echt knap dat hij zoveel liedjes uit zijn hoofd kent.

25 September 2023
Topmuzikant
Topmuzikant

Arnoud uitnodigen voor ons 50-jarig huwelijksfeest was een prima keus. We vonden het zelf erg fijn, en veel positieve reacties van onze gasten. Samenspel met het optreden van de kleinkinderen was heel leuk.

Eri en Els, Theetuin - Vierakker

19 September 2023
WAANZINNIG
WAANZINNIG

Afgelopen zaterdag konden wij eindelijk weer een feestje organiseren, aanleidingen genoeg. Natuurlijk maakten wij gebruik van de muzikale begeleiding die avond van Arnoud. Ervaringen uit het verleden zijn zeker een garantie voor de toekomst. In een andere zaal van het Wantijpaviljoen werd een bruiloftsfeest gevierd met DJ. De bediening gaf een zeer mooi compliment. "Hier is het een stuk gezelliger". Die is voor jou Arnoud. Wij vonden het bijzonder geslaagd. Heerlijke muziek gekozen door de gasten. Het leverde ook nadien nog een aantal bedankjes op voor de zeer geslaagde avond. Wij willen je dan ook nu weer bedanken voor je inzet !! SUPER !!

14 September 2023
Een troubadour die de sfeer perfect aanvoelt.
Een troubadour die de sfeer perfect aanvoelt.

Op ons 50-jarig huwelijksfeest heeft Arnoud op een geweldige manier de muzikale omlijsting verzorgd. Soms op de achtergrond. Soms wat meer aanwezig passend bij de situatie. Arnoud heeft een breed repertoire en zeker voor elk wat wils. Alle gasten waren lovend over het optreden van deze geweldige troubadour.
Ons feest werd mede door deze muzikale bijdrage een groot succes!
Heel hartelijk bedankt!

Hans en Dieneke Stoker - Welsum

07 September 2023
allrounder
allrounder

EEN GOUDEN FEEST

Beste Arnoud,
Hartelijk dank voor je fantastische bijdrage om ons 50 jarig huwelijksfeest bij Brasserie Het Woud in Oss helemaal tot een succes te maken.
Alle gasten waren lovend over je manier van optreden als poptroubadour , de breedte van je repertoire , de interactie met de gasten en vooral je aangepaste volume / geluidsterkte zodat iedereen toch kon genieten van je veelzijdige muziek en zang, en ook nog met elkaar konden praten .
Nogmaals Hartelijk Dank , en wie weet, tot een volgende keer.
Huub en Ine de Bekker .

04 September 2023
Ieder zijn momentje
Ieder zijn momentje

Beste Arnoud, wat hebben we genoten van ons 25 jarig huwelijksfeestfeest en zo ook onze gasten. Dat bleek wel uit de vele positieve reacties tijdens en na het feest.
De locatie, die ons wel bekend was, heeft wederom gezorgd voor een catering en gezellige sfeer die voldeed aan onze wensen. De video die we reeds naar je doorzonden, overigens via de feestlocatie De Deu Braek ontvangen, laat wel zien dat iedereen genoot.
Naast deze polonaise was het ook erg prettig om iedereen te kunnen spreken met op de achtergrond heerlijke muziek op verzoek.
Zo had iedereen zijn muziek momentje, praatmomentje en feestmomentje. Precies zoals we het wilden, een prima concept!
Met vriendelijke groet en hartelijke dank,
Peter en Samantha Smits - St. Annaland

04 September 2023
Wat een entertainer
Wat een entertainer

Wat een vakman. Prettig contact van begin organisatie feest tot erna.
Op de dag zelf ontspannen en relaxed bezig.
Weet op de juiste momenten even de aandacht te vragen en een ieder op een prettige manier toe te zingen. Ook voor mensen met gehoorproblemen is het fijn om gewoon in gesprek te kunnen zijn.
Ook de gasten waren vol lof.
Het heeft onze verwachtingen overtroffen.
KORTOM GEWELDIG. wat een entertainer.

50-jarig-huwelijkfeest, 75e verjaardag De Steinsetuin in Haastrecht

02 September 2023
100% waard geweest
100% waard geweest

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad zondag tijdens ons 50-jarig-huwelijksfeest in De Steinsetuin in Haastrecht.

We hebben volop complimenten gehad over je optreden zowel musicaal als persoonlijk. Ik heb het hele feest goed kunnen volgen ondanks mijn gehoor.

Nogmaals dank en hartelijke groeten van Hanneke en Kees.

31 August 2023
Leuk intiem feest
Leuk intiem feest

Het was een heerlijk intiem feestje op het Landgoed De Paltz in Soest.
En jij maakte het feestje met je betrokken en persoonlijke muziekale benadering tot een doorslaand succes.

Elisabeth en Hans - Soest

 

30 August 2023
Grandioos
Grandioos

Mede door jouw fantastische super gezellig en zeer sfeervolle muzikale ondersteuning in Grand café Roos heeft ons 50-jarig-huweijkfeest, voor zowel de gasten als voor onszelf , een onvergetelijke indruk achtergelaten. Ria en Peter - Boskoop

27 August 2023
De juiste snaar!
De juiste snaar!

We hebben Arnoud voor de tweede keer uitgenodigd om te komen spelen. De eerste keer was zo goed dat we hem er weer graag bij wilde hebben. En ook ditmaal weer super! Iets ander publiek dan de vorige keer, maar dat maakt Arnoud helemaal niets uit. Hij weet de juiste snaar te raken en daardoor de juiste toon aan te slaan. De diamanten bruiloft van mijn ouders is mede dankzij Arnoud een succes geworden waar we met veel plezier aan terugdenken. Bij het volgende feestje mag hij zeker niet ontbreken.

24 August 2023
wow
wow

test

24 August 2023
Een groot feest
Een groot feest

Hallo Arnoud,
Wat hebben we een TOP avond gehad 17 augustus 2023 bij ons in de tuin Het was een feest voor mijn verjaardag, 75 !!
Het optreden van Arnoud was een kado van mijn man, nou hij had niets beters kunnen verzinnen.
Zo bijzonder om te zien hoeveel er gedanst en meegezongen werd. GEWELDIG.
Zoals jij er een feest van maakt is GRANDIOOS.
BEDANKT.
Groet van Anneke van Winden.

19 August 2023
Verrassend !
Verrassend !

Wat als een regenachtige dag begon is een stralende dag geworden. Mede door onze Poptroubadour Arnoud werd het een goed geslaagd tuinfeest voor mijn 60 e verjaardag!
Fantastische (op verzoek) gespeelde en gezongen muziek, wat het voor ons zo bijzonder maakte, was dat Arnoud zingend door onze tuin liep met zijn gitaar, dit geeft een prachtige speciale sfeer en interactie met de gasten.
Een erg sympathieke man, die de gasten weet te vermaken op een bijzonder bescheiden maar toch enthousiaste manier.
Arnoud heel hartelijk bedankt voor je muzikale omlijsting, we hebben met z'n allen genoten van jou!

Niet verder zoeken deze (p)toptroubadour boeken!

Met hartelijke groet,

Yvonne Hoogland, Hem

14 August 2023
Ons feestje van gisteren 5 aug. 2023
Ons feestje van gisteren 5 aug. 2023

Beste Arnoud,
Het was gisteren een geweldig feest ter ere van de verjaardag van twee nu 70 jarigen. Dat kwam voor een belangrijk deel door jouw heerlijke muzikale ondersteuning waardoor er veel meegezongen werd. Wat een sfeer, wat een lol, wat een heerlijke avond.
Nog bedankt Arnoud, je was Top.

Harrie en Juliette, Amersfoort Genieten op een sloep

06 August 2023
Feest
Feest

wat een gezellige avond en veel verschillende muziek keuzes. Je moet toch wel heel veel kunnen onthouden om te zingen! Bedankt ook namens alle gasten bij ons op Camping Kostverloren die hebben genoten van de muziek!

02 August 2023
Zeer geslaagd
Zeer geslaagd

Beste Arnoud,
Je optreden op ons 50 jarig huwelijks jubileum in Boekhoute  in Kasteel Ter Leyen was zeer geslaagd. Het aantal aanvragen was dermate groot dat je nooit moest twijfelen welk nummer te zingen. Onze gasten vonden het ook heel gezellig en bijzonder leuk op deze wijze hun favoriete muziek te beleven. Wie weet, zien/horen we je nog eens terug.

Met vriendelijke groeten, Moniek & Cyriel

14 July 2023
Aanrader!
Aanrader!

Wat een heerlijk ontspannen feestje was dit. Iedereen tevreden. Muziek niet te hard en zeer onderhoudend waarbij iedereen betrokken wordt. En voor iedereen zit er leuke muziek bij. Voor jong en oud.

13 July 2023
Wat een sfeertje, geweldig!
Wat een sfeertje, geweldig!

Beste Arnoud,

Alles wat je zegt over het feest van mijn vrouw Margreet, de locatie Dijklodges, het mooie weer, de catering onze gasten klopt! Maar zeker de troubadour mag in dat rijtje niet ontbreken.
Je bent en deed het geweldig, wat een sfeertje weet jij te creëren, GEWELDIG!!
Vele malen dank daarvoor en graag tot een volgende keer!!

Met vriendelijke groet,

Drees Klaassen 25-06-2023

 

27 June 2023
Eén groot feest!
Eén groot feest!

Arnoud maakt zijn belofte meer dan waar. Hij zingt met een mooie stem de meest verschillende liedjes onder eigen begeleiding. Mede door de aanwezigheid van Arnoud werd mijn 50e verjaardag in De Groene Engel in Oss één groot feest. Ik wens iedereen die fijne, interactieve muziek op zijn of haar feestje wil, een optreden van Arnoud toe!

19 June 2023
Een echt feest!
Een echt feest!

"Door zijn muzikale talent en enthousiasme heeft Arnoud een 80 jarige verjaardagsvisite om weten te toveren tot een echt feest.
Zowel de jarige als de gasten hebben enorm genoten."

Camping Heksenlaak

12 June 2023
Wat een sfeermaker!
Wat een sfeermaker!

Voor onze 50e verjaardag hebben we een tuinfeest georganiseerd. Voor deze speciale gelegenheid Arnoud uitgenodigd. Samen met onze lieve vrienden en familie genoten van alle liedjes en verzoeknummers die Arnoud op fantastische wijze speelde en zong. Arnoud weet een geweldige, passende, sfeer te creëren. Wat een professional! Hij maakt van een feest een topfeest! Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten!

11 June 2023
Supertroubadour
Supertroubadour

Het was een geweldige middag/avond. Arnoud brengt sfeer en weet de bestaande sfeer ook te versterken. Mensen genoten van hem en het aantal aanvragen voor nieuwe nummers was overweldigend. Doordat hij door de ruimte loopt en niet te hard speelt kun je zowel met elkaar praten als naar hem luisteren.

Buitenplaats Kameryck

08 June 2023
Arnoud doet het gewoon, EN goed!
Arnoud doet het gewoon, EN goed!

"Arnaud verzorgde een fijn en meeslepend muziekoptreden tijdens mijn 60+ party onder de daktent van  Restaurant Pof. Authentiek, professioneel, goede stem en gitaarspel en op natuurlijke wijze entertainend. Zorgt zo al heel snel voor een fijne sfeer. Heel tevreden, net als al mijn gasten.

In voorbereiding: fijne, professionele en doelmatige afstemming. Zorgvuldig in nakomen van zijn afspraken."

06 June 2023
Elegant en chique
Elegant en chique

Op onze bruiloft heeft Arnoud Kas onze ceremonie begeleid en ook daarna tijdens de borrel en het eten de muzikale omkleding verzorgd. Het was écht geweldig en super om op zo'n elegante en chique manier alles te omkleden. Arnoud was heel erg gepast in de toon en de energie welke hij inbracht. Hij voelde perfect aan wat er van hem verwacht werd en wanneer hij welke energie moest leveren. Zijn super stem bracht hij net dat beetje extra waardoor onze bruiloft echt een succes was. Onze gasten waren allen erg positief en enthousiast over Arnoud!

Iris en Mark, Dalfsen 

Locatie: Onder Ons - Dalfsen

29 May 2023
Voor jong en oud overweldigend
Voor jong en oud overweldigend

Wij hadden een feestje georganiseerd ter ere van 122 jaar wonen op onze boerderij aan de Vecht..
Wij stapte voor onze boerderij op de River Cloud waar de troubadour Arnoud Kas ons feestje tot een compleet feest heeft gemaakt met zijn optreden.Dat werd extra leuk doordat onze gasten verzoek nummers konden uitzoeken uit zijn repertoire dat hij op alle tafels had neergelegd en dan op een briefje konden schrijven die hij al spelend iedere keer ophaalde.Echt een succes formule.

29 May 2023
Geweldig muzikale beleving.
Geweldig muzikale beleving.

Een zeer geslaagde feest met jouw muzikale omlijsting in Stadsboerderij Het Nijehoff.
De gasten waren ook erg te spreken over jouw zang en muziek. Vooral de mogelijkheid om stickers met verzoeknummers op jouw gitaar te plakken! Groot en breed repertoire.
Een zeer geslaagde avond.

29 May 2023
50 jarig huwelijksfeest
50 jarig huwelijksfeest

Arnoud, vorige week in Woubrugge, wat was jij fantastisch. Mede door jouw optreden, werd het meer dan een geslaagde middag/avond.
Iedereen heeft genoten.
Arnoud, bedankt, je krijgt van ons een dikke 10!!

Cees en Annelies

Aspergehof Noordam

 

25 May 2023
Voor herhaling vatbaar
Voor herhaling vatbaar

Net als 10 jaar geleden op ons 35-jarig huwelijksfeest verzorgde Arnoud ook weer de muziek op ons 45-jarig huwelijksfeest. Deze keer op Slot Loevestein En het was weer geweldig er was veel interactie met onze gasten en met zijn allen genoten we van zijn muziek Met mooie en bekende nummers en hij weet er nog meer een feest van te maken.

14 May 2023
Gezellige afsluiting
Gezellige afsluiting

Het was heel gezellig om je als afsluiter op onze vrijwilligersdag bij Bartimeus te hebben gehad. Het was dankbaar werk, Top!

Maud - Flusso

13 May 2023
Echt een feestje!
Echt een feestje!

Wat hebben onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers genoten van jouw optreden tijdens onze Dag van de Barmhartige zorg op Het Glorieuxpark. We hebben zoveel positieve reacties gekregen. Je hebt er, ondanks het slechte weer, echt een feestje van gemaakt. Dankzij het ontzettend groot repertoire was er echt voor ieder wat wils. Het was geweldig, nogmaals hartelijk dank!

11 May 2023
Met Arnoud kan het zomaar laat worden...
Met Arnoud kan het zomaar laat worden...

We kenden de Poptroubadour al van eerdere feesten in de familie en ook wij wilden op onze gouden bruiloft weer heel veel zingen. Nou dat is gelukt! Arnoud heeft de Afwasballade uit mijn jeugd in zijn repertoire opgenomen. En op speciaal verzoek heeft hij de intro en begeleiding ingestudeerd van het lied waarmee ik mijn lief heb toegezongen. Het was grandioos!

Le Patapouf - Gouda

02 May 2023
Geweldig!
Geweldig!

Arnoud heeft de muziek verzorgd op mijn 60 ste verjaardag in café De Paus te Lutjebroek. Het was een onzettend geslaagd feest, dankzij de muziek van Arnoud, met de vele verzoeknummers, ontstond er een gezellige ongedwongen sfeer. De gasten waren erg enthousiast, er werd gedanst, gezongen zelf nog een kleine polonaise. Kortom een geweldige verjaardag gehad, voor herhaling vatbaar.

 

02 May 2023
Poptroubadour maakt er een feestje van.
Poptroubadour maakt er een feestje van.

Maandag 24 april beleefden wij een heerlijke boottocht. De tocht, georganiseerd door de Rotary Club uit Huizen en de plaatselijke Zonnebloemafdeling, was een groot succes voor meer dan 300 ouderen en gehandicapten uit Huizen en omgeving. Mede door het optreden van Arnoud Kas werd het een echt feest! Arnoud speelde vele verzoeknummers. Ook begeleidde hij het ‘Rotary koor’ op een heel leuke spontane manier! Het werd een dag die we ons nog lang zullen herinneren!

26 April 2023
In één woord: Geweldig!
In één woord: Geweldig!

Met méér woorden: Een hele aardige en intelligente man die elk feest omhoogtilt tot een geslaagd feest. De communicatie vooraf was open, eerlijk en duidelijk. Hij houdt zich aan afspraken en voelt de sfeer van een feest aan. De opzet is gewoon erg leuk, iedereen wordt actief betrokken maar je kunt ook gewoon gezellig met elkaar communiceren. De muziek staat niet te hard...of te zacht. Zijn stem is prettig om naar te luisteren. Al met al een hele welkome aanvulling op mijn 50e (53e) feestje.

Arnoud kunt u met een gerust hart uitnodigen om uw feest te completeren!

Bianca - Den Ham

De Zandstuve

02 April 2023
Ontspannen, enthousiast en gevarieerd
Ontspannen, enthousiast en gevarieerd

Mede namens de Lionsclub Soestdijk wil ik je nogmaals hartelijk danken voor je ontspannen, gevarieerde en enthousiaste optreden gistermiddag. Zowel de bewoners van Woonzorgcentrum Silverein Daelhoven als wij hebben ervan genoten.

Met vriendelijke groet, Martijn da Costa - Soest

26 March 2023
Geslaagde beurs
Geslaagde beurs

Beste Arnoud, 

Bedankt voor jouw muzikale omlijsting gisterenavond tijdens de DGN retail, Beurs voor leveranciers en ondernemers. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.

Iedereen vond het zeer geslaagd zowel de beurs als jouw optreden!

Dennis van Rijn, DGN retail B.V. - Hoevelaken

14 March 2023
verjaardag
verjaardag

We hebben allen genoten. Iedereen was razend enthousiast en ik ook.
Ik zal je aanbevelen.
en nogmaals dank, Marianne Verkoelen - Helden

Hotel Nieuw Antiek

13 March 2023
Fenomenaal.
Fenomenaal.

11 februari 2023 hebben wij een geweldige avond/diner in Brasserie Hugo's met 65 gasten mogen hebben onder de geweldige begeleiding van Arnoud. Het repertoire en muzikale kwaliteit zijn van Arnoud is geweldig. de wijze waarop hij een avond aanvoelt is buitengewoon. Arnoud is gewoon een aanrader voor iedere gelegenheid.

Peter en Suzanne

Erren B.V.

 

16 February 2023
65e verjaardagsfeest
65e verjaardagsfeest

Hoi Arnoud,
Hartstikke bedankt voor de super leuke muziek zondag. Je kan alles zelf goed regelen, maar de sfeer en gezelligheid heb je niet altijd zelf in de hand. Daar heb jij perfect voor gezorgd, met je leuke interactie met gasten, je geweldige muziek en uitstraling.
Maandagochtend ontplofte mijn telefoon bijna door heel veel leuke reacties en bedankjes en de mededeling dat ze de muziek geweldig vonden. Dat wil je horen!
Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens.
Groetjes Leonie

Eetcafé 't Fortuin

15 February 2023
Arnoud gevraagd, Feestje geslaagd!
Arnoud gevraagd, Feestje geslaagd!

Zondag 12 februari hadden we een feestje te vieren.
Super locatie, Eetcafé 't Fortuin in Wervershoof,
100 personen uitgenodigd, tussen de 4 en 80 jaar en natuurlijk MUZIEK.
Dus daar kwam Arnoud Kas en wat een succes werd het! Wat was je leuk en goed. Je speelde echt van alles, iedereen vond het geweldig. De sfeer zat er goed in, er werd gedanst, meegezongen en iedereen had een top middag\avond. Mede dank zij jou, was ons feest super geslaagd! Iedereen en zeker wij, hebben er enorm van genoten.
Heel erg bedankt voor je geweldige muzikale inbreng en hopelijk tot gauw.
Theo en Leonie

14 February 2023
Geweldige Troubadour
Geweldige Troubadour

Wat hebben we een geslaagd feest gehad dankzij de medewerking van Arnoud Kas. Gezellige liedjes, leuke meezingers en heerlijk gedanst. De kers op de taart van ons 40 jarig huwelijks feest. Rijk van Dijk - Kootwijkerbroek

De Essenburcht

12 February 2023
Sfeermaker
Sfeermaker

We kijken terug op een heel gezellig feest vanwege onze gouden bruiloft. Arnoud heeft er een SUPERfeest van gemaakt. Iedereen heeft genoten van zijn muziek.

Carla en Ben

Restaurant, Brasserie en Hotel Boer Goossens

31 January 2023
previous arrow
next arrow