Video's

Hieronder ziet u video-opnames die zijn gemaakt tijdens familiefeesten. Ieder feest heeft zijn eigen sfeermomenten. Van rustig en ingetogen terwijl de mensen gezellig bij kunnen praten, tot lekker swingen en "het dak eraf" tijdens een polonaise. Ieder feest is uniek. Ik wens u veel kijkplezier.

60ste verjaardag, de sfeer zit er goed in.

Naarmate de avond vordert worden er steeds meer up-tempo liedjes op mijn gitaar geplakt. De sfeer komt er lekker in.

Je hoort achtereenvolgens, Lang zal hij leven, Iedereen is van de wereld (The Scene), Sweet Caroline (Neil Diamond), Y.M.C.A. (Village People), Lied door de familie, La Bamba (Richie Valens), Leef (André Hazes Jr.), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis).

Knus 40-jarig huwelijksfeest

Een 40-jarig-huwelijksfeest in een restaurantje onder een molen. Heel sfeervol en knus. Fijn dat de muziek dan niet te hard is, zodat iedereen gewoon met elkaar kan praten en ook lekker kan meezingen en meeklappen.

Je hoort: The wild rover (Irish trad.), Brabant (Guus Meeuwis), Non, non rien n'a changé (Les Poppys).

Compilatie

Een samenvatting van een aantal optredens waar ik de live muziek heb mogen verzorgen. Voor een snel overzicht van de mogelijkheden voor uw feest.

60ste verjaardag themafeest

Een heerlijk winter themafeest. In Utrecht was een schuur en werkruimte omgetoverd tot een authentieke Texelse strandtent. Ik mocht hier opkomen als “strandjutter”. De avond begon met een luisterconcert waarvoor de jarige Jenny liedjes had geselecteerd. Aansluitend werden er verzoeknummers van de gasten op mijn gitaar geplakt. We hebben we er een romantisch en swingend familie- en vriendenfeest van gemaakt.

Huwelijksjubileum

Hier zie je opnames van een 40-jarig-huwelijksfeest waar ik achtergrond en voorgrond muziek mocht verzorgen. Wat je op deze video goed kan terugzien is dat er zowel door mensen lekker kan worden gedanst terwijl anderen toch ook gewoon met elkaar kunnen praten.

Warm verjaardagsfeest

Hieronder ziet u opnames van een feest in een tent in de achtertuin van Karin die 50 jaar werd en al haar vrienden had uitgenodigd. Er was een mooie inbreng van iedereen en er werd veel door de gasten gezongen.

Senioren feestavond

Super gezellig optreden samen met zangeres Meike van de Linde in het Weberhoff in Tilburg.

Je hoort fragmenten van achtereenvolgens: Proud Mary, Always look on the bright side of life, Wake up little Susie, Non, non rien n’a changé, Guus kom naar huus en Malle Babbe.

Hallelujah

Hallelujah van Leonard Cohen gezongen door Meike van de Linde als antwoord op een spontaan verzoek vanuit de zaal in het Weberhoff in Tilburg.

Theater optredens

Regelmatig mag ik interactieve theaterconcerten verzorgen. Hieronder ziet u fragmenten van een optreden, tijdens de opening van het theater Kleintje Kunst in Hilversum. Het publiek werd getrakteerd op een interactieve show waarbij men zelf kon bepalen welke liedjes ik zou gaan spelen. Dat gebeurde en er ontstond een geweldig gezellige sfeer.

Optreden in Grand Café Pierrot

Om het voorproeven van het Bokbier luister bij te zetten, was ik in oktober 2013 uitgenodigd om de live muziek te verzorgen in Grand Café Pierrot in de sfeervolle hanzestad Zutphen. Onder het genot van een goed getapt glas bier en een lekkere maaltijd, werd er geluisterd en meegedaan met de muziek. Het was een bijzonder sfeervolle avond.

Poptroubadour_dansen_01.jpg
Poptroubadour_live_muziek_01.jpg
Poptroubadour_live_muziek_02.jpg
Poptroubadour_live_muziek_03.jpg
Poptroubadour_live_muziek_04.jpg
Poptroubadour_live_muziek_05.jpg
Poptroubadour_live_muziek_06.jpg
Poptroubadour_live_muziek_07.jpg
Poptroubadour_live_muziek_08.jpg
Poptroubadour_live_muziek_09.jpg
Poptroubadour_live_muziek_10.jpg
Poptroubadour_live_muziek_11.jpg
Poptroubadour_live_muziek_12.jpg
Poptroubadour_live_muziek_13.jpg
Poptroubadour_live_muziek_14.jpg
Poptroubadour_live_muziek_15.jpg
Poptroubadour_live_muziek_16.jpg
Poptroubadour_live_muziek_17.jpg
Poptroubadour_live_muziek_18.jpg
Poptroubadour_live_muziek_19.jpg
Poptroubadour_live_muziek_20.jpg
Poptroubadour_live_muziek_21.jpg
Poptroubadour_live_muziek_22.jpg
Poptroubadour_live_muziek_23.jpg
Poptroubadour_live_muziek_24.jpg
previous arrow
next arrow

Live achtergrondmuziek op een feest

Aan het begin van het feest, als uw gasten binnenkomen is live achtergrondmuziek een warm welkom. Op een aangenaam, geluidsniveau dus niet te hard, zodat iedereen gezellig bij kan praten. Tijdens het eten vinden uw gasten het fijn om te genieten van de lekkere gerechten in gezelschap van elkaar. Mooie achtergrond- en luistermuziek is dan extra sfeerverhogend en werkt verbindend.

Achtergrondmuziek tijdens verjaardagsfeest

Bij het begin van een feest is er veel bij te praten met iedereen. Heerlijk is dat met gezellige achtergrondmuziek die niet overheersend is, zodat iedereen elkaar prima kan verstaan.

Je hoort: Hotel California (The Eagles), Nothing else matters (Metallica) en You've got a friend (James Taylor).

Swingend verjaardagsfeest

Opnames van een 50ste verjaardagsfeest op een woonboot. Er werden veel verzoekjes aangevraagd. Heerlijk swingen.

Je hoort: Lang zal hij leven, Rosanne (Nick en Simon), Het is een nacht (Guus Meeuwis), Take me home Country roads (John Denver), Walk of life (Dire Straits), Crazy little thing called love (Queen), Malle Babbe, (Boudewijn de Groot), Wake up little Suzie ( the Everly Brothers), Per Spoor (Kedeng Kedeng) (Guus Meeuwis), Het land van Maas en Waal (Boudewijn de Groot), Iedereen is van de Wereld (The Scene), Rock around the clock (Bill Haley)

50ste verjaardag met vrienden en familie

Een gezellig feest op de 50ste verjaardag van André. De familie en vrienden waren uitgenodigd om dit Abraham feest te vieren.

Je hoort achtereenvolgens,  I am sailing (Rod Stewart), If I had a hammer (Trini Lopez), Walk of life (Dire Straits), Kom van dat dak af (Peter Koelewijn), Jailhouse rock (Elvis Presley), Crazy little thing called love (Queen), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis), Tutti Frutti (Little Richard), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

40-jarig feest in mooie zaal

Onderstaande video geeft een mooi beeld van hoe live muziek gezellig aanwezig kan zijn. Mensen kunnen dansen en tegelijkertijd kunnen anderen gewoon met elkaar praten, omdat het geluid wel goed klinkt maar niet overheersend is. Jong en oud hebben een geweldig feest gehad.

Je hoort: Love is in the air (John Paul Young), Walk of life (Dire Straits), Rosanne (Nick en Simon), Per spoor (Kedeng kedeng) (Guus Meeuwis), You'll never walk alone (Frank Sinatra), Lang zullen ze leven.

40-jarig-huwelijksfeest, dankbare gasten

Echt een familiefeestje waarbij iedereen gezellig met elkaar kon bijpraten. De gasten zongen tot besluit het glunderende jubilerend paar toe.

Je hoort achtereenvolgens: Een beetje verliefd (André Hazes), Het kleine café aan de haven (Vader Abraham), Leef (André Hazes jr.), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

Dansbaar

Voor nog meer sfeer en dansbaarheid, speel ik live gitaar en zing onder begeleiding van een zorgvuldig gearrangeerde vooraf opgenomen begeleidingsband.

Je hoort achtereenvolgens: Blue suede shoes, Het is een nacht (Guus Meeuwis), Living la vida loca (Ricky Martin), Non, non rien n’a changé (Les Poppys), Losing my religion (R.E.M.), I’m a believer (The Monkees), This is the life (Amy MacDonald), Iedereen is van de wereld (The Scene), Wonderwall (Oasis)en Living doll (Cliff Richard & The Shadows).

Klik op onderstaand icoon voor een demonstratie.

Kennismaken met Arnoud

Bespreken wat Arnoud als muzikant kan betekenen voor jouw feest? Neem vrijblijvend contact op

Referenties

Sfeermaker
Sfeermaker

We kijken terug op een heel gezellig feest vanwege onze gouden bruiloft. Arnoud heeft er een SUPERfeest van gemaakt. Iedereen heeft genoten van zijn muziek.

31 January 2023
Voor als het gezellig moet zijn.
Voor als het gezellig moet zijn.

Lovende reacties van de bij ons 50 jr huwelijksfeest aanwezigen.
Het was reuze gezellig met de muziek van de poptroubadour

30 January 2023
Fantastisch!
Fantastisch!

Enkele jaren geleden zag en hoorde ik Arnoud zingen op een kunstmarkt. Wat mij opviel was de geweldige gezellige sfeer die met de omstanders ontstond door de manier waarop Arnoud met hen omging. Alsof hij de mensen allemaal persoonlijke kende.
Dus nodigde ik Arnoud uit om mijn feestje voor mijn 75 ste verjaardag op 21 januari 2023 met zijn gitaar en zang te komen opvrolijken. En wat werd het een succes!
Al mijn gasten, van heel jong tot behoorlijk op leeftijd gingen lieten blijken genoten te hebben van de sfeer die Arnoud had weten op te roepen.
Arnoud, volgens mij heb ik je al 5 keer bedankt maar dat doe ik nu nog maar een keer.
Het werd een feest om nooit te vergeten.
Hartelijke groet, Geert Schuurman, Witmarsum.

26 January 2023
Top
Top

Mede door Arnoud is ons 50 jarig huwelijk onvergetelijk geworden zijn optreden is geweldig
Hij heeft een breed repertoire voor ieder wat wils echt erg gezellig
Wij bevelen hem zeker aan top optreden

14 January 2023
Voor als muziek je raakt
Voor als muziek je raakt

Warm, vertrouwd en altijd geslaagd!

11 January 2023
Gezellige avond
Gezellige avond

Dag Arnoud,

Het was een gezellige avond! Jouw interactie met het publiek was plezierig, en er werden genoeg briefjes op je gitaar werden geplakt.

Gezien de setting was het ook leuk dat je wat rondliep. Al met al een geslaagde avond waar wij met veel plezier op terug kijken!

Nogmaals bedankt!

Groeten, Frank Mols Penningmeester SDA Dwigeloo

11 January 2023
Veel lol gehad.
Veel lol gehad.

Hoi Arnoud

Ik wilde jou nog even hartelijk danken voor jouw muzikale bijdrage aan onze kerstborrel, we hebben allemaal genoten, meegezongen en gedanst en veel lol gehad.

Fijne feestdagen en een heel mooi 2023 toegewenst!

Met vriendelijke groet,  Martine van Geel, Directiesecretaresse, ROC Tilburg

24 December 2022
Top!
Top!

We hadden een (zakelijke) receptie georganiseerd waar de gasten elkaar niet kende. Dat is vaak lastig, want je wil dat mensen het naar hun zin hebben. Gelukkig hadden we Arnoud geboekt voor de muzikale invulling. Dat bleek een schot in de roos. Muziek brengt mensen samen en met zijn prachtige stem en het zeer brede repertoire wist Arnoud precies de juiste snaar te raken. De sfeer zat er snel in en we hebben een onvergetelijk afscheid gehad van ons bedrijf. En het is niet alleen de kwaliteit van de zang, maar Arnoud neemt een totaalpakket mee; goede communicatie, zeer sociaal en aardig, komt afspraken na. Kortom, zonder twijfel zouden we hem meteen weer boeken. Wel iets langer dan, want het was zonde dat het afgelopen was. Vanuit onze gasten ook heel veel leuke reacties gehad! Arnoud je bent echt top! Groetjes van Richard en Suzanne

 

12 December 2022
Genoten van het feestje en de sfeer
Genoten van het feestje en de sfeer

Hallo Arnoud, 

Wij hebben genoten van het feestje en de sfeer. Fijn om muziek te hebben en dat je toch gezellig met elkaar kunt kletsen. Dat hoorden we ook van de gasten. Die waren ook heel erg te spreken over de muziek en de sfeer. Alleen maar positieve reacties gehad.

Bedankt!

Groet Bert en Rita, Gelselaar

11 December 2022
Bier- en Wijnproeverij
Bier- en Wijnproeverij

Hoi Arnoud,

Het was echt super gezellig! En wat ik gisteren tijden ons biertje ook zei...de sfeer zat er dankzij jou goed in!

Grt Rutger - Den Ham

28 November 2022
Samen 120 verjaardag
Samen 120 verjaardag

Wat een heerlijk feest is onze verjaardag geworden, de muzikale omlijsting door Arnoud was top! De gehele avond heeft zijn gitaar volgeplakt gezeten met verzoeknummers. Arnoud past zijn volume goed aan zodat er nog goed onderling gepraat kan worden, maar ook een dansje gewaagd kan worden. Mede door de muziek voor ieder wat wils, de leuke interactie door middel van de post-it velletjes op de gitaar en het rondlopen van Arnoud was ons feestje meer dan geslaagd!

22 November 2022
Top bedrijfsjubileum feest
Top bedrijfsjubileum feest

Groepen.nl bestond 30 jaar en hebben daarom Arnoud ingeschakeld als troubadour voor ons jubileumfeest. En we kunnen hem echt van harte aanraden. Arnoud voelt de sfeer aan en kan de stemming er goed in krijgen. Kortom: een echte aanrader voor een gezellig feestje/bijeenkomst. De reactie van onze gasten was ook unaniem: het was top. Bedankt, Arnoud!

Nogmaals bedankt!

21 November 2022
Geweldig 🤩
Geweldig 🤩

Wat een heerlijke muziek, daardoor was ons feest super geslaagd🎈🎊🎈
Heerlijk gedanst !!💃🕺

15 November 2022
Niets anders dan lof!
Niets anders dan lof!

Beste Arnoud, bij deze nog even onze reactie op het jubileumfeest. We hebben afgelopen week in onze vergadering het jubileum geëvalueerd en van alle kanten is er niets anders dan lof.

Mede door jouw inbreng was het een en al gezelligheid.

Met vriendelijke groet

Germa van Steen en nogmaals super bedankt.

16 October 2022
Musikaal op ons 50-jarig huwelijk dour
Musikaal op ons 50-jarig huwelijk dour

We waren eerder bij een optreden van Arnoud bij een familiefeest in het Oosten van het land. Ook een trouwfeest t.g.v. van hun 50-jarig huwelijk. Dat beviel ons zo goed dat we na afloop een visitekaartje van hem hebben gevraagd. Ook bij onze bruiloft is zijn musicale inbreng zeer goed onthaald. Wij en onze gasten hebben genoten van de muziek.

10 October 2022
Blij verrast door de muziek
Blij verrast door de muziek

Beste Arnoud,

Wat was je geweldig, op het feest voor Jaap, iedereen heeft genoten en was blij verrast door de muziek, een topfeest gehad!

Met vriendelijke groet,
Helga de Boer

03 October 2022
Super
Super

Arnoud, hartstikke bedankt voor je optreden op ons feest ter ere van ons gouden huwelijksjubileum. Onze gasten waren, net als wijzelf, erg enthousiast. Over het "rocken" en de polonaise wordt vast nog lang nagepraat. Jouw optreden maakte ons feestje compleet!

Hartelijke groeten, Kees & Tiny

27 September 2022
Een echte sfeermaker
Een echte sfeermaker

Afgelopen vrijdag heeft Arnoud voor ons gespeeld op het opleverfeest van een nieuwe wijk in Leusden voor een man of 150. Arnoud weet goed wanneer welke nummers gepast zijn en zorgde voor een relaxede sfeer tijdens het eten maar ook voor een feestje na het eten :-) Alle bezoekers waren erg enthousiast over deze leuke en originelere manier van muziek op een event!

26 September 2022
Super leuk concept
Super leuk concept

We kijken inderdaad met een grote glimlach terug op het 40 jarig jubileum. Het was een geslaagd feest! Met heel veel dank voor jouw feestelijke muzikale ondersteuning! De interactie was super leuk om te zien, geeft zo’n bedrijfsfeestje net een andere switch!

22 September 2022
‘lovely day’!
‘lovely day’!

Veertig jaar getrouwd was de aanleiding om het leven te vieren en we kijken terug op een ‘lovely day’!
Bij aankomst van de eerste gasten droeg jouw muziek bij aan een losse en ontspannen sfeer en dat was onze wens voor deze middag. Heerlijk om als gastheer en - vrouw geen zorgen te hebben over de muziek. Je voelde de sfeer goed aan en bent duidelijk een professional, soms op de achtergrond en soms op de voorgrond. Onze gasten hebben goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen, wat een extra dynamiek gaf aan het feest. Hoe later op de middag, hoe meer er werd meegezongen.
Ook het contact vooraf en achteraf verliep soepel, een goede mix van zakelijk en betrokken. Veel dank voor je bijdrage en wie weet, tot een volgende keer!

Johan en Lidwien Vos - Hilversum

14 September 2022
Fantastisch!!
Fantastisch!!

Arnoud heeft mijn 60ste verjaardagsfeest opgeluisterd met zijn muziek. Hij heeft een uitgebreid repertoire en door zijn unieke manier waarop we nummers konden aanvragen (de gasten plakken memo's op zijn gitaar) een hele leuke interactie met het publiek. Arnoud voelde de sfeer van mijn feest goed aan en paste zich daar helemaal op aan. Hij heeft voor een fantastische middag en avond gezorgd, die rustig begon en swingend eindigde. De muziek was perfect passend. Ik heb alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad.
Ik vond het superleuk dat Arnoud speciaal het nummer Red red wine had ingestudeerd omdat dat "mijn" nummer is.
Nogmaals heel erg bedankt Arnoud voor je muzikale bijdrage aan mijn feest. Je hebt ertoe bijgedragen dat het een TOPfeest werd.

12 September 2022
Swingend muzikaal!
Swingend muzikaal!

Arnoud heeft gespeeld op een happening die ik georganiseerd had rondom mijn pensionering in een kleine theater zaal en foyer. Ik was zo verrast door zijn mooie manier van spelen. Het was voor een deel receptie maar door zijn muziek merkte ik dat de stemming ontspannen en feestelijk werd. Ook het volume werd perfect aangepast aan de omstandigheden. Daarnaast speelde hij ook een paar nummers in het theaterzaaltje tussen de zaken rondom mijn afscheid. Ik kreeg van iedereen enthousiaste reacties...ze hadden een geweldige middag gehad en dat was precies mijn doel! Ook het contact vooraf was heel prettig en gaf veel vertrouwen zodat ik het ook heerlijk zorgeloos vond. Heel erg bedankt Arnoud.

11 September 2022
Zeer bekwaam vakman
Zeer bekwaam vakman

Dag Arnoud,

Ik heb een topfeest gehad en mijn gasten hebben genoten. Van diverse vrienden en normaal nogal kritische familieleden heb ik gehoord dat je een zeer bekwaam vakman bent die sfeer weet te maken en een erg groot repertoire paraat heeft. De manier waarop je ook rondliep op de praatplekken en dus ook daar de gasten erbij betrok werd gewaardeerd.

Je bent een professionele kanjer die ik van harte aanbeveel.

Hartelijke groet, Elize Kok

07 September 2022
PoptroubaDOEN
PoptroubaDOEN

Arnoud voelt de sfeer perfect aan en weet deze door zijn bijdrage enorm positief te beïnvloeden. Door zijn ongelooflijke diversiteit aan nummers weet hij voor iedereen de avond extra kleur te geven en een mooie herinnering achter te laten. Hij is een absolute meerwaarde geweest voor ons event.

05 September 2022
Uniek concept
Uniek concept

Beste Arnoud
Je hebt een uniek concept. Het lukt je om het feest echt sfeer te geven.
We zijn zeker kritisch op muziek gebied maar alles was boven verwachting.
Je wist vele " snaren" te raken, vrolijke maar ook emotionele en dat was best bijzonder. Je maakte echt contact met de mensen.
We vonden het vooral ook belangrijk dat de muziek niet overstemde en we gezellig met elkaar konden praten.

30 August 2022
Gezellige sfeervolle muzikant
Gezellige sfeervolle muzikant

Op 17-08-2022 Heeft Arnoud op onze bruiloft muziek gemaakt.
Hij heeft bijna 3 uur gespeeld tijdens de receptie die binnen werd gevierd.
Communicatie vooraf was erg duidelijk en fijn.
We hebben Arnoud gevraagd om tijdens de receptie een relaxed maar feestelijke sfeer te creëren, zich aan te passen op de gasten en vooral vrij te zijn om te doen wat hij goed dunkt.
Dit werkt super relaxed, want met het ruime repertoire en ervaring weer Arnoud heel goed wat hij doet.
De zaal was gevuld met 170 mensen maar het geluid was op aangenaam niveau zoddat je gewoon kon kletsen en als je even luistert hoor je heerlijke muziek. We zitten nu al te denken om bij ons jubileum Arnoud weer te vragen, was echt fantastisch.

23 August 2022
Arnoud super muzikant voor alle leeftijden
Arnoud super muzikant voor alle leeftijden

Arnoud opgetreden op de 70e verjaardag van mijn vrouw
Super optreden kun je geen orkest voor hebben
Was voor ons een verrassing omdat de kinderen Arnoud wel hadden gehoord maar wij nog nooit
Voor herhaling vatbaar
Arnoud nogmaals dank Jan en Wil van Ooijhuizen Ede

21 August 2022
GEWELDIG
GEWELDIG

Wij hebben de poptroubadour op onze receptie van de bruiloft gehad. En het was in 1 woord GEWELDIG! Goed gedoseerd, zuivere stem en veel interactie. Arnoud wist op de juiste momenten de juiste snaar te raken.

19 August 2022
Tot in de puntjes verzorgd
Tot in de puntjes verzorgd

Hoe een toevallige ontmoeting met Arnoud en Baudy op een camperplaats in Sneek uitliep op een "zomaar feest " bij ons thuis in de Belgische Ardennen.
Wij en onze vrienden en bekenden hebben genoten van de muziek en entertainment welke door Arnoud tot in de puntjes verzorgd werd, vooral het kunnen verzoeken van de eigen favoriete muziek werd zeer gewaardeerd
Wij hebben een super geslaagd feest kunnen geven waar de bijdrage van Arnoud en Baudy en natuurlijk de prachtige zomeravond dit onvergetelijk heeft gemaakt.

Ad en Monique van den Berge

15 August 2022
De Troubadour op ons 60-jarig huwelijksfeest
De Troubadour op ons 60-jarig huwelijksfeest

Wat hebben wij genoten van het optreden van Arnoud. Het was grandioos. Hij past zich helemaal aan aan de sfeer van het gezelschap. Hij is bescheiden in zijn optreden en totaal niet opdringerig. Waardering hebben wij ook dat zijn muziek niet overheersend is en dat gesprekken met ons wat ouder gezelschap goed mogelijk was.
Onze gasten vonden het heel leuk om liedjes uit te zoeken en op zijn gitaar te plakken. Bij de uitvoering heeft Arnoud dan ook alle aandacht voor de aanvrager.
Arnoud zingt fantastisch. Hij leverde een enorme bijdrage aan het welslagen van ons feest.
Wij kunnen Arnoud van harte aanbevelen !

Leny en Henk Griffioen

11 July 2022
Trouwdag
Trouwdag

Beste Arnoud
We hebben een prachtige trouwdag gehad aan het water. Een vuurkorf in het midden. Met jou met gitaar met je vele verzoek nummers van de gasten. Ze waren allemaal onder de indruk van je zang en dat je al die liedjes uit je hoofd kon. Ons huwelijks feest was helemaal compleet met jou. Echt super goed gedaan, Hans en Titia - Oostzaan

04 July 2022
Een geweldig feest met Arnoud
Een geweldig feest met Arnoud

Beste Arnoud, we hadden een geweldig leuke lunch ter ere van ons nieuwe huis niet in het minst door jouw aanwezigheid. Je hebt een enorm repertoire waardoor jonge en oudere gasten aan bod kwamen. Iedereen was erg enthousiast. Je sluit heel knap en op een relaxte manier aan bij de sfeer en de mensen die er zijn. Je hebt een mooie warme stem en kreeg mensen moeiteloos op de dansvloer. Dank je wel !

28 June 2022
Voetjes van de vloer bij de Wandelvierdaagse het Gooi
Voetjes van de vloer bij de Wandelvierdaagse het Gooi

Vrijdag 24 jl hebben we tijdens de 3e dag van de Wandelvierdaagse het Gooi weer kunnen genieten van een feestelijk optreden van Arnoud Kas. De stemming zat er goed in bij de wandelaars en ondanks de vele gelopen kilometers gingen de voetjes van de vloer

27 June 2022
50ste verjaardag
50ste verjaardag

Hoi Arnoud
Het was super gezellig en super gezongen en gespeeld op mijn feestje
Super bedankt

Groetjes Richard

27 June 2022
Fantastisch!
Fantastisch!

Arnoud heeft op mijn pensionado-party met zijn enthousiaste optreden de sfeer bereikt die ik hoopte ! Zowel bij de terrasborrel als bij het diner genoten we van zijn stem, zijn muziek en zijn repertoire EN konden we tegelijkertijd als vrienden heerlijk bijkletsen ! Een fantastische combinatie ! Arnoud, het was TOP ! Reusachtig bedankt ! Ik hoop nog heel velen van je kwaliteiten zullen genieten ! Nico & Hetty

22 June 2022
Over de top!
Over de top!

Met dank aan Arnoud Kas voor zijn muzikale bijdrage van ons 50-jr. huwelijksjubileum. Arnoud wist een fantastische sfeer te creëren door zijn muziek voor onze dierbaren die aanwezig waren. Je bent een geweldige gitarist en zanger met een groots repertoire. Wij kunnen niet anders dan je aanbevelen bij iedereen.

22 June 2022
Tennisvereniging Norg 60 jaar!
Tennisvereniging Norg 60 jaar!

Beste Arnoud

Wat heb je ons een geweldige avond bezorgd, het regende complimenten. Je hebt het publiek perfect aangevoeld en de ( deels ) ongeplande gastoptredens van Frank, Elly en (operazanger) Tom waren zo heerlijk gevarieerd en daardoor grandioos. En daarbij heb je ook nog eens ons clublied in no-time weer naar voren kunnen brengen. We organiseren best wel leuke feestjes maar deze setting in combinatie met het lekkere weertje (en dus buitenoptreden) was een absolute topper. Het is na je optreden nog heel erg laat / vroeg geworden want de stemming zat er goed in.
Groeten Roelof - Voorzitter TV-Norg 20-06-2022

Oh ja, vergat nog te zeggen dat buurtbewoners ook nog naar ons gereageerd hebben. Niet om te klagen maar omdat ze in hun achtertuin stiekem meegezongen hebben. Zo leuk...

20 June 2022
Arnoud een geweldige gangmaker.
Arnoud een geweldige gangmaker.

Een geweldig optreden op ons 50 jarig huwelijksfeest.
De gasten gingen helemaal los.

12 June 2022
Genieten met een grote "G"
Genieten met een grote "G"

Wat was je Geweldig, we hebben alleen maar positieve reacties gekregen op jouw optreden. Dank voor je Geweldige stem, je mooie uitgebreide (en voor ieder wat wils) repetoir, dank voor je leuke concept, dank voor wie je bent (iemand die niet alleen de boel kan vermaken, die verbindend is maar die ook heel relaxed invoegt in het geheel). Kortom dank voor alles, mede dankzij jou bijdrage was ons feest voor ons helemaal TOP

06 June 2022
Sfeermaker
Sfeermaker

Wat een fantastisch tuinfeest hebben wij gehad met Poptroubadour Arnoud! Een feest waarbij iedereen de voetjes van de vloer had en er volop gedanst en meegezongen werd door jong en oud, We hebben enorm veel plezier gehad en genieten nog steeds na. De werkwijze van nummers aanvragen (Arnoud heeft een uitgebreid assortiment) en op de gitaar plakken maakt dat iedereen betrokken is en meedoet. Gemengd publiek van 12-65 jaar, iedereen was aan het zingen en dansen! Arnoud heeft met zijn diverse nummers op het menu, alle ingrediënten voor een goed feest!

30 May 2022
Super gezellige muziek
Super gezellige muziek

Voor ons feest hadden we Arnoud uitgekozen we kenden zijn genre. De interactie met de feestgangers is zo geweldig nu ook weer. Hij speelt voor iedereen we hebben geweldig genoten en ook de reactie van de familie en vrienden, wat leuk de interactie maakt veel los. De sfeer zit er gelijk in. Ons feest was zeker geslaagd wij kunnen er mooi op terug kijken. Dankjewel Arnoud, top. Wim en Marianne 21-5-2022

23 May 2022
Kwaliteit in gezelligheid
Kwaliteit in gezelligheid

Vandaag vierden wij onze verjaardagen 77 en 80 jaar. De muzikale invulling was voor Arnoud. niet de eerste keer overigens want bij de 70 jarige verjaardag was hij even eens onze troubadour. Het was prima om met zijn leiding en ondersteuning de volledige middag sfeervol te laten verlopen.
Wij zijn helemaal happy zoals het verliep en bevelen Arnoud van harte aan voor een geslaagd feest.

15 May 2022
Sfeermaker
Sfeermaker

Een goede artiest, die heel veel verzoekjes speelt. De verzoekjes kan je op een leuke en creatieve manier doorgeven.
Er is een groot aantal aan verzoeknummers die je kan aanvragen.
De gasten hebben het onwijs naar hun zin gehad.
Een echte sfeer maker!!

12 May 2022
Chapeau !
Chapeau !

Dag Arnoud,

het was een fantastische avond, geweldig zoals je met het publiek omgaat en aanvoelt wat men wil. Er zat een hele mooie opbouw in de avond – vonden wij-, voor Erwin Nijhoff was het ontmoeten en kletsen, na dat optreden pakte je het ontzettend goed op door de swing er in te houden tot aan de polonaise toe! Je bent een allround musicus die ons een geweldige avond heeft bezorgd. Chapeau! 

met vriendelijke groet, 

Margret Ticheler – kantoormanager De Toren - Hardenberg

12 May 2022
Arnoud Kas de sfeermaker!
Arnoud Kas de sfeermaker!

Arnoud heeft al 2 keer een feestje van ons opgeluisterd. Onze gasten vinden het altijd leuk om verzoekjes in te dienen die Arnoud dan speelt. Dat zorgt voor een hele leuke en gezellige sfeer.

02 May 2022
Geweldig
Geweldig

Arnoud...onze troubadour....bezorgde ons en onze gasten een geweldige middag.
Hij wist de sfeer meteen te pakken en vast te houden ...ondanks dat onze gasten aan een brunch bezig waren
Mee zingen ...verzoekjes..alles verloopt soepel

18 April 2022
60 jarig feest bij de Heihut in Kootwijkerbroek.
60 jarig feest bij de Heihut in Kootwijkerbroek.

Arnoud je speelde enorm mooie muziek waar iedereen van genoot.
Het was echt de muziek waar iedereen van hield en oude herinneringen weer naar boven komt.
Ik vond het heel gezellig en ben blij dat jij voor ons de muziek verzorgde.
Het is muziek wat leuk is voor jong en oud.
Alles was perfect geregeld. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker aan je denken.

17 April 2022
Een groot feest!
Een groot feest!

Lieve Arnoud, wat heb je me weer een geweldig feest bezorgd! Toen ik 50 werd heb je mijn feestavond muzikaal begeleid met zo veel enthousiaste dat ik nu 10 jaar later op mijn 60e verjaardag niet na hoefde te denken wie ik zou vragen voor de muziek op mijn feestje en het was in een woord; Geweldig! Wat een stemming en wat een feest! Super bedankt en graag tot over 10 jaar of eerder.
Harte groet, Karin Zantingh

05 April 2022
Grandioos
Grandioos

Prachtige locatie, mooi weer en top muziek van poptroubadour Arnoud Kas, hebben bijgedragen aan een fantastisch feest. Zijn enthousiasme, diversiteit aan repertoire, interactie met onze gasten en zijn prachtige stem, hebben ons feest onvergetelijk gemaakt.

29 March 2022
Gezelligheid
Gezelligheid

Ons dubbelfeest, 50e verjaardag en 10 getrouwd, is door Arnoud opgeluisterd met heerlijk herkenbare meezingers. De laagdrempelige manier waarop dit gaat, maakt dat iedereen meedoet.

28 March 2022
Allemachtig prachtig!
Allemachtig prachtig!

Ik was op zoek naar live muziek voor mijn 50-ste verjaardag. Op internet kwam ik Arnoud tegen, maar ja….Doe je het wel, doe je het niet, ik ken hem niet eens…. Kortom twijfel… Toch gemaild. Arnoud belde de volgende dag direct terug en we hebben een prima voorgesprek gehad waar beiden enorm enthousiast van werden. Ik kan het dan ook iedereen aanraden het bij twijfel gewoon te doen! Wat een entertainer, wat een mooi feest. Arnoud heeft niets te veel gezegd en al mijn verwachtingen overtroffen! Ook de reacties van de gasten waren louter positief. Kortom een topfeest voor iedereen die van live muziek, verzoeknummers en feest houdt, maar waar door het optreden van Arnoud niet de overhand heeft. Prachtig…. Ik zeg doen! Arnoud nogmaals bedankt voor een onvergetelijke middag/avond.

15 March 2022
Fantastische avond
Fantastische avond

Arnoud, we hebben een fantastische avond gehad op ons 50-jarig huwelijksfeest met jouw gitaar en zang erbij! Je wist precies in te spelen op de situatie en wanneer je kon switchen tussen achtergrondmuziek en swingspektakel! Je zet af en toe iemand in de schijnwerpers die dat net even nodig hebben, en dat alles verliep heel natuurlijk. Respect daarvoor!
We kijken er met heel veel plezier op terug.
Jan en Adriana - Steenderen 11-03-2022

11 March 2022
Klein huiskamerfeestje
Klein huiskamerfeestje

Wij hadden een 25 jarig huwelijksfeest met een heel klein gezelschap. Arnoud was erg toegankelijk/betrokken en er was een leuke interactie. Arnoud heeft er mede voor gezorgd dat het een geslaagde avond was. De uitvoering van zijn repertoire was echt goed!

11 December 2021
Geweldig!
Geweldig!

26 november 2021 zijn wij getrouwd. Arnoud heeft s middags de live muziek verzorgd. Wij hebben enorm genoten van zijn muziek. Arnoud heeft een super leuke interactie met het publiek zonder dat hij te veel aanwezig is. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen over het feest en in het bijzonder over de muziek. Zowel jong en oud hebben enorm genoten van zijn muziek. Een echte aanrader! 

Trudy en Jaap - Toldijk

29 November 2021
Poptroubadour meeslepend enthousiast.
Poptroubadour meeslepend enthousiast.

Ondanks huidige moeilijke tijd binnen alle maatregelen heerlijk genoten van de mooie gezellige muziek van Arnoud op ons 40 jarig huwelijksfeest. Alle gasten waren erg enthousiast. Zeer groot repertoire. Uniek!!

21 November 2021
Ons 45 jarig huwelijksfeest samen met de troubadour
Ons 45 jarig huwelijksfeest samen met de troubadour

Onlangs hebben we in deze corona tijd toch een klein feestje kunnen geven ter ere van ons 45 jarig huwelijk. We hebben daarbij Arnoud Kas uitgenodigd om een en ander te voorzien van de vrolijke noot! Dit is ook volledig gelukt als we mogen afgaan op alle positieve reacties die we na afloop hebben ontvangen.
Arnoud, nogmaals bedankt voor deze hele gezellige avond!

11 November 2021
Niet uitgepraat over jouw optreden!
Niet uitgepraat over jouw optreden!

Beste Arnoud,

Graag wil ik je ook nog even op deze manier bedanken voor een geweldig leuke middag, iedereen heeft ervan genoten. Dat was ook wel merkbaar, denk ik, er werd meegeklapt, meegezongen, meegedeind en zelfs nog even meegedanst. Na afloop raakten de dames nog een tijdje niet uitgepraat over jouw optreden!

Nogmaals bedankt en het beste, vriendelijke groet,

Désirée

05 November 2021
Muzikale inzet
Muzikale inzet

Dag Arnoud,

Ik zie terug op een zeer geslaagde gezellige muziekavond. De senioren, die ik later nog heb gesproken waren net zo lovend. Het zeer brede scala aan populaire muziek dat je in de aanbieding had zorgde voor een heel plezierige sfeer.

Dank voor je muzikale inzet, prettige samenwerking en hulpvaardigheid.

Hartelijke groet, Dick Stoffelen, Oranjevereniging Everdingen, 28-10-2021

01 November 2021
Professionele entertainer
Professionele entertainer

Arnoud heeft tijdens onze seniorenavond veel bijgedragen aan een gemoedelijke sfeer. De aanwezigen werden door zijn enthousiaste optreden persoonlijk betrokken, doordat zij zelf - uit een uitgebreid en zeer divers repertoire - hun keuze konden maken. Met teksten uit de jaren 50 tot nu toe was het voor iedereen genieten.

29 October 2021
Aanstekelijke sfeermaker!
Aanstekelijke sfeermaker!

Tjonge, wat een feest!
We hadden deze troubadour bij een feestje van de Usseler molen meegemaakt en dachten al gauw: dit is echt iets voor ons feestje! We gingen vieren dat we 55 getrouwd waren en gelukkig paste het tijdstip in de agenda van Arnoud. Nu, we hebben geen seconde spijt gehad van deze beslissing! Hij wist op een aangename manier sfeer in het feest te brengen. We horen alleen waarderende geluiden van onze gasten.
We kunnen deze gast van harte aanbevelen! Een aanwinst voor elk feest!

19 October 2021
De hele avond een feestelijke sfeer
De hele avond een feestelijke sfeer

Arnoud was op onze feestavond met oudere gasten, Arnoud zorgt voor een muzikale gezellige sfeer, gasten kunnen rustig blijven praten met elkaar, regelmatig konden we meezingen op de aangevraagde liedjes, soms zong hij het aangevraagde liedje uit zijn repertoire bij de persoon van die aanvraag, wat onze gasten erg leuk vonden,

Kortom, door zijn manier van optreden en meewerken aan je feestavond kun je zeggen "door de aanwezigheid van Arnoud is er de hele avond een feestelijke sfeer"

Hij overheerst niet maar....is er wel !!! 

Succes!

Hartelijke groet.

Margreet Feddes - Vrouwen van nu, Leiderdorp

14 October 2021
Op elk feest een troubadour!
Op elk feest een troubadour!

Super gezellige muziek; maakt van feestjes een feest???

12 October 2021
Feest!
Feest!

Op ons laanfeest met het concept gluren bij de buren/struinen door de tuinen heeft Arnoud voor 4 groepen opgetreden. Dat was steeds 30 minuten een feestje in de tuin! Publiek bepaalt wat hij zingt & speelt. De keuze is reuze. Meezingen, dansen & genieten!!

11 October 2021
Geweldig tuinconcert
Geweldig tuinconcert

Wij hadden hem al eens gehoord maar wederom heel erg van hem genoten iemand die iedereen wel een avond kan vermaken met zijn muziek en praatjes kortom voor herhaling vatbaar

11 October 2021
Straatfeest, 30 minuten concert
Straatfeest, 30 minuten concert

Hij was dit weekend in onze tuin, het was zo leuk en we hebben allemaal ontzettend genoten van zijn muziek! Hij speelt ook erg leuk in op iedereen die wat roept, waardoor je allerlei muziek te horen krijgt!

11 October 2021
Leuke interactie met de gasten
Leuke interactie met de gasten

Het was een topdag mede door de supergezellige invulling door de poptroubadour
Mijn ouders zullen hun 50 jarige huwelijksdag nooit meer vergeten
Bedankt

10 October 2021
Een feest van herkenning
Een feest van herkenning

Beste Arnoud,
Enorm bedankt, mede ​namens jouw muzikale bijdrage had ik een fantastische middag!
Ga ik nietsvermoedend naar een feestje van iemand anders, word íkzelf verrast met een zaal vol gasten en gezang onder leiding van een troubadour..
De toon was meteen gezet!
De muziekselectie van de jaren 60 tot heden was perfect, een feest van herkenning. En de manier waarop verzoeknummers konden worden aangevraagd zorgde al snel voor een gezellige sfeer.
Na afloop was iedereen dan ook vol lof over jouw optreden!
Feestvarken Frank
3 oktober 2021

06 October 2021
De bewoners hebben genoten
De bewoners hebben genoten

Beste Arnoud,
Wat hebben we genoten 15 september van de prachtige muziek die je hebt verzorgd tijdens ons Zomerfestival.
Onze bewoners zijn er nog steeds vol van!  
Nogmaals heel erg dank voor je fantastische optreden!
04-10-2021 Sanne Westendorp, Accolade Zorg, de Wijngaard - Bosch en Duin

04 October 2021
Geweldig caféfeest
Geweldig caféfeest

Dankjewel Arnoud, je hebt ons een onvergetelijke avond bezorgd op ons 45-jarig huwelijksfeest bij café "FF naar Steef" in Hummelo.
De wisselwerking met de gasten was fantastisch. Het uitgebreide repertoire bood voor ieder wat wils en zorgde al snel voor een gitaar volgeplakt met verzoeknummers.
Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons feest.
Wij gaan hier nog lang van nagenieten.
Groeten Gerrit en José

02 October 2021
De dag van de ouderen
De dag van de ouderen

Beste Arnoud,

Nogmaals onze hartelijke dank voor je optreden op “de dag van de ouderen” van afgelopen donderdagmiddag in De Drie Eiken in Soest. Wij hebben veel leuke reacties van onze bewoners mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hannie Sipkema

30 September 2021
Avondje in Hoevelaken
Avondje in Hoevelaken

Het was een geweldige avond; de muziek was mooi, de sfeer was goed. Bedankt Arnoud voor je muzikale kwaliteiten!

14 September 2021
Feest met Arnoud
Feest met Arnoud

Wat heb je van onze avond voor onze vrijwilligers een geweldig feest gemaakt.
Echt iedereen heeft van je muziek genoten. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!

13 September 2021
Feest bij Negen
Feest bij Negen

We kijken met veel plezier terug op ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van jouw optreden, dat weer helemaal top was, net zoals 10 jaar terug op ons 40 jarig feest Bedankt voor de begeleiding van het lied dat onze dochter ons toezongen en waar je de muziek voor moest aanpassen. Het was geweldig!!!
Groeten van Berend en Jenny

07 September 2021
Flexibel en veelzijdig
Flexibel en veelzijdig

We hebben een onvergetelijke 40+1 jarige-bruiloft gevierd en daar heb jij als poptroubadour een fantastische rol in gespeeld. We waren op zoek naar livemuziek met een breed repertoire die zowel op de achtergrond kan spelen als feest kan maken. En dat weet jij in je eentje allemaal te fixen. Met je aanpak van verzoeknummers maak je snel verbinding met je gezelschap. Via foto’s en filmpjes zien we inmiddels dingen die we zelf hebben gemist, zoals het optreden van een (‘licht’ dementerende) oom van 91 met zijn vertolking van ‘Daar bij die molen’. Ontroerend. Mooi dat je zo flexibel en veelzijdig bent dat dat allemaal kan. De afsluiting met ‘Paradise by the dashboard light’’ met onze zangnicht Gerdien en daarna Annie’s Song, dat je ook tijdens ons gesprek aan de keukentafel hebt gezongen, was een heerlijk slot. Nogmaals dank voor je optreden en voor hoe je bent als mens. We hebben dat als heel fijn ervaren. Meerdere van onze gasten hebben je naam genoteerd, dus houd je agenda maar alvast bij de hand…
Met vriendelijke groet, Hannie en Ton - Lunteren

23 August 2021
Garantie voor een heerlijke avond vol muziek
Garantie voor een heerlijke avond vol muziek

Wij hebben een geweldig feest gehad mede door jouw geweldige optreden. Hartelijk dank voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft. Het was heerlijk om van jouw stem en gitaar te mogen genieten en ook bijzonder om jullie te gast te hebben op de boerderij. Je hebt een onuitwisbare indruk bij de gasten en bij ons achter gelaten en wat een ontzettend mooi huisje op wielen hebben jullie. 

Wij wensen jou en je vrouw nog vele veilige kilometers door Nederland. 

 

20 August 2021
Maximale toegankelijkheid voor onze gasten
Maximale toegankelijkheid voor onze gasten

Beste Arnoud

Het was een topfeest op de 65e verjaardag van Els, mede dankzij jouw muzikale bijdrage. Met je brede muziek genres en je maximale toegankelijkheid voor onze gasten ging je volledig op in het feest.
Kortom super 🎼🎼👍👍 en zeker een aanrader.

Hans van Lith - Baarn

16 August 2021
Muziek op het diamanten huwelijksfeest
Muziek op het diamanten huwelijksfeest

Arnoud heeft met zijn muziek van het diamanten huwelijksfeest een fantastisch feest gemaakt. Hij beschikt over een zeer breed aanbod van liedjes, voor jong en oud. De interactie met het publiek is geweldig. Echt een aanrader!

04 August 2021
Perfect voor ons tuinfeest
Perfect voor ons tuinfeest

Dank je wel Arnoud, voor de juiste invulling qua muziek op ons tuinfeest! Top formule dat iedereen zijn suggesties op een memo kan schrijven. Super dat 2 gasten ook nog mee hebben kunnen en mogen zingen. Fijn dat je zo flexibel bent om een feest te maken waarbij zowel jong als oud het helemaal naar hun zin hebben.

21 July 2021
Sfeermaker
Sfeermaker

Een geweldige avond met veel interactie en gezelligheid! Afwisselend feestelijke nummers met mooie rustige luisterliedjes. De sfeer zat er goed in, hierdoor was onze bruiloft onvergetelijk. Vriendelijk, meedenkend oog voor jong en oud maakt dat het een prettige optreden/samenwerking was!

03 July 2021
Heerlijke sfeer
Heerlijke sfeer

Al voor de derde keer hebben we Arnoud gevraagd om op een feestje van ons te komen spelen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Hij zorgt met zijn optreden voor een heerlijke sfeer. Het concept met de verzoeknummers is briljant zo is er voor ieder wat wils qua muziekkeuze. Verder is hij gewoon een ontzettend aardige man. Kortom een goede keuze om Arnoud te boeken !!!

30 June 2021
Geweldige bruiloft zanger troubadour
Geweldige bruiloft zanger troubadour

Mijn vrouw en ik zijn donderdag 24 juni getrouwd. En we hebben gelukkig voor onze poptroubadour gekozen. Echt een geweldige avond gehad!! Hij is super gezellig en kan heel goed met mensen omgaan!! Hele mooie zangkunsten en weet er een feestje van te maken! Er was echt voor iedereen wel wat te kiezen! (Van jong tot oud)

Ik raad Arnoud Kas ten zeerste aan.
Topgozer

25 June 2021
Kroegentocht P&P metalls
Kroegentocht P&P metalls

Aanrader. Niet twijfelen. Doen. Super gezellige avond gehad. Ongelooflijk wat voor een repertoire Arnoud kan spelen en zingen.
Wat Arnoud ook goed maakt is het aanvoelen van zijn publiek. 100%
Bedankt voor de leuke avond Arnoud.

13 June 2021
Top!
Top!

Leuke, enthousiaste troubadour met uitstekende muzikale kwaliteiten. Was leuk dat we in deze coronatijd er toch nog een klein feestje van konden maken.

13 March 2021
65ste verjaardagsfeest
65ste verjaardagsfeest

Hoi Arnoud en Baudy,

Wij vonden het echt fantastisch, Jeanine was sprakeloos en ook de familie was erg enthousiast over jouw live optreden via Skype! Echt jij en Baudy zijn samen een geweldig koppel samen om mensen een mooie herinnering na te laten. Dank jullie wel namens mijn gezin en mij!

p.s kunnen we de screenshots nog ergens terug vinden die Baudy heeft gemaakt? Echt zo waanzinnig leuk op ingespeeld!

Bedankt voor jullie inzet en hopelijk weer tot gauw!

Lieve groet Jürgen, Mellanie en Glenn

01 March 2021
Geweldige sfeermaker!
Geweldige sfeermaker!

Top, zoals je het feestje voor de 95e verjaardag van mijn tante luister hebt bij gezet. Ze stond te stralen in het middelpunt en was blij met de verrassing. Dankjewel, Maria.

23 February 2021
Gezellig verrassingsontbijt
Gezellig verrassingsontbijt

Hoi Arnoud,

 

De kinderen en wij hebben ontzettend genoten van je optreden bij ons thuis voor Rik's verjaardag! En zelfs de mensen die online aanwezig waren, hebben het veel leuker gevonden dan vooraf verwacht dus dank je wel! Ik vind het knap hoe je in staat bent om in andermans woonkamer mensen op hun gemak te stellen en weet te enthousiasmeren.

Thamar

16 February 2021
Gezellig thuiskamerconcert
Gezellig thuiskamerconcert

De poptroubadour als verjaardagscadeau tevens als verrassing ingehuurd voor een
thuiskamer concert. Het was erg gezellig en wij hebben enorm genoten van de muziek.

Arnoud bedankt voor de fijne middag.

Muzikale groet,
Sander

08 November 2020
Een intense en sfeervolle belevenis
Een intense en sfeervolle belevenis

Arnoud,

 

Dankzij jouw muzikale inbreng en ondersteuning is ons feestje gisteren een intense en sfeervolle belevenis geweest en een waardevolle en dierbare herinnering geworden.

We zijn je heel dankbaar voor de zorgvuldige, persoonlijke en vakkundige manier waarop je ons hebt begeleid vooraf en tijdens.

We hebben met elkaar een sfeer kunnen creëren die iedereen heeft geraakt en die de energie en emotie van dat moment en van ons 50 jaar samen heeft mogen weerspiegelen.

Bedankt voor jouw fijne afstemming.

05 October 2020
Wat een feest.
Wat een feest.

Wil en Marino uit Emmen
Arnoud gezien bij vrienden uit Amersfoort op hun 50 jarig jubileumfeest. Geweldig dat wilden wij ook. En inderdaad, het heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen. Arnoud betrekt iedereen bij zijn vele mogelijkheden om iedereen het naar de zin te maken. Ook als er een talent in de zaal zit, is hij in om gezamelijk een lied te zingen. Ook de directie van Zalencentrum Wielens waren vol lof.
Wat ons betreft, heb je wat te vieren? bel Arnoud en het komt goed.!!!!!

07 September 2020
Feestgevoel ondanks Coronamaatregelen
Feestgevoel ondanks Coronamaatregelen

Arnoud heeft voor onze bruiloft een paar uur tijdens het borrelen gespeeld wat echt een toevoeging was. Ons feest 's avonds moesten we ivm de Coronamaatregelen annuleren, maar door zijn aanwezigheid hadden we alsnog een zodanig gevoel. Ook familie & vrienden reageerden super positief. De verzoekjes middels post-its waren een erg leuke aanvulling.

05 July 2020
Feestje!
Feestje!

Wat een leuk optreden! Arnoud kwam een half uur bij ons in de straat optreden met een groot repertoire. Hij zorgde meteen voor enthousiasme en interactie met de buurt. Iedereen heeft gedanst, gezongen en genoten!

18 May 2020
Genoten tijdens de balconborrel
Genoten tijdens de balconborrel

Arnoud, ik heb genoten van je songs en je optreden 3 weken geleden en op koningsdag bij de Veenbesflat. Een zeer welkome afleiding tijdens de balconborrels. - Ellen

30 April 2020
Fantastisch
Fantastisch

Een geweldige zanger en gitarist, voor veel gelegenheden. Een grandioos repertoire van de mooiste nummers uit de laatste 60 jaar, integer gezongen en gespeeld. Arnoud is heel bescheiden en plezierig aanwezig en iemand die ik graag op al mijn feestjes zou willen uitnodigen, succes verzekerd.

24 April 2020
Fascinerend
Fascinerend

Het was zoals elke keer weer geweldig zoals jij het doet met uitleg over de zanger of het lied..
Ruime keuze van liederen.
We zagen de mensen genieten, zelfs de demente mevrouw in mantelpakje zat steeds mee te zingen en ging helemaal los op de dansvloer.
We hopen je nog vaak ergens te horen zingen.
We geven het door.
Na afloop heb ik van iedereen lovende woorden gehoord.

09 March 2020
Feest!!!
Feest!!!

Wat een geweldige muzikale middag hebben we gehad in Soest!
Mensen werden geraakt door de aangevraagde liedjes en natuurlijk is het een beetje eng om mee te zingen maar de troubadour wist er snel zoveel sfeer in te brengen dat al gauw iedereen meedeed.
En als er dan ook nog mensen gaan dansen is het helemaal feest! Weleens een 88-jarige zien twisten?
Geweldig, we waren allemaal 20 jaar jonger toen we weer naar huis gingen. Een middag waar nog lang over wordt gesproken.......

09 March 2020
goede match met toehoorders
goede match met toehoorders

Arnoud heeft voor ons een prachtig verjaardagsfeestje verzorgd, waarbij alle gasten, van jong tot oud, zich konden uitleven op de dansvloer.
Zeer warm aanbevolen!

05 March 2020
Echt een aanrader!
Echt een aanrader!

Met veel plezier en goed gevoel kijken wij terug op ons huwelijksfeest op 20-02-2020 waarbij Arnoud Kas de muziek heeft verzorgd.
Goede entertainer die vol enthousiasme inspeelde op de wensen van onze gasten. Zowel tijdens de voorbereiding als uiteindelijke dag, was hij meedenkend en heeft ons ontlast. We hebben het als een heerlijke en ontspannen middag ervaren. Zoveel keus, tips, ideeën en goede muziek. Echt een aanrader.

Daan en Joanne - Baarn

27 February 2020
Om je feest compleet te maken
Om je feest compleet te maken

Vorig jaar zagen we Arnoud spelen op een feestje en we wisten het direct. Dit willen wij op ons 40 jarig huwelijksfeest. Gisteravond heeft hij er mede voor gezorgd dat we een ongelooflijk mooi en gezellig feest mochten vieren. Zelfs een nummer dat niet op zijn lijst stond heeft hij speciaal ingestudeerd. Wat een entertainer, echt geweldig.

09 February 2020
live 'sonos' poptroubadour
live 'sonos' poptroubadour

Het 20 jarig bestaan van het bedrijf gevierd en wat een super toegevoegde waarde was de aanwezigheid van een live ‘sonos’ Poptroubadour, Arnoud Kas.
Ontzettend veel complimenten gekregen over de muziek, zeker een aanrader. Via via was Arnoud mij aanbevolen en dan is het best spannend hoe een avond verloopt.
Kortom we hebben er een hele mooie muzikale herinnering bij.

27 January 2020
previous arrow
next arrow
Energie, Feest en ook gewoon echt GOED!!
Energie, Feest en ook gewoon echt GOED!!

Gisteren met vrienden en familie feest gevierd. We vonden het weer is tijd voor een goed feestje. Dat is gelukt! Arnoud wist er een echt feest van te maken. Hij wist iedereen met zijn liedjes te bereiken, van jong tot oud.
GENOTEN!

24 December 2022