Video's

60ste verjaardag, de sfeer zit er goed in.

Naarmate de avond vordert worden er steeds meer up-tempo liedjes op mijn gitaar geplakt. De sfeer komt er lekker in.

Je hoort achtereenvolgens, Lang zal hij leven, Hello Mary Lou (Ricky Nelson), Iedereen is van de wereld (The Scene), Sweet Caroline (Neil Diamond), Y.M.C.A. (Village People), Lied door de familie, La Bamba (Richie Valens), Leef (André Hazes Jr.), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis).

Knus 40-jarig huwelijksfeest

Een 40-jarig-huwelijksfeest in een restaurantje onder een molen. Heel sfeervol en knus. Fijn dat de muziek dan niet te hard is, zodat iedereen gewoon met elkaar kan praten en ook lekker kan meezingen en meeklappen.

Je hoort: The wild rover (Irish trad.), Brabant (Guus Meeuwis), Non, non rien n'a changé (Les Poppys).

Compilatie

Een samenvatting van een aantal optredens waar ik de live muziek heb mogen verzorgen. Voor een snel overzicht van de mogelijkheden voor uw feest.

60ste verjaardag themafeest

Een heerlijk winter themafeest. In Utrecht was een schuur en werkruimte omgetoverd tot een authentieke Texelse strandtent. Ik mocht hier opkomen als “strandjutter”. De avond begon met een luisterconcert waarvoor de jarige Jenny liedjes had geselecteerd. Aansluitend werden er verzoeknummers van de gasten op mijn gitaar geplakt. We hebben we er een romantisch en swingend familie- en vriendenfeest van gemaakt.

Huwelijksjubileum

Hier zie je opnames van een 40-jarig-huwelijksfeest waar ik achtergrond en voorgrond muziek mocht verzorgen. Wat je op deze video goed kan terugzien is dat er zowel door mensen lekker kan worden gedanst terwijl anderen toch ook gewoon met elkaar kunnen praten.

Warm verjaardagsfeest

Hieronder ziet u opnames van een feest in een tent in de achtertuin van Karin die 50 jaar werd en al haar vrienden had uitgenodigd. Er was een mooie inbreng van iedereen en er werd veel door de gasten gezongen.

Senioren feestavond

Super gezellig optreden samen met zangeres Meike van de Linde in het Weberhoff in Tilburg.

Je hoort fragmenten van achtereenvolgens: Proud Mary, Always look on the bright side of life, Wake up little Susie, Non, non rien n’a changé, Guus kom naar huus en Malle Babbe.

Hallelujah

Hallelujah van Leonard Cohen gezongen door Meike van de Linde als antwoord op een spontaan verzoek vanuit de zaal in het Weberhoff in Tilburg.

Theater optredens

Regelmatig mag ik interactieve theaterconcerten verzorgen. Hieronder ziet u fragmenten van een optreden, tijdens de opening van het theater Kleintje Kunst in Hilversum. Het publiek werd getrakteerd op een interactieve show waarbij men zelf kon bepalen welke liedjes ik zou gaan spelen. Dat gebeurde en er ontstond een geweldig gezellige sfeer.

Optreden in Grand Café Pierrot

Om het voorproeven van het Bokbier luister bij te zetten, was ik in oktober 2013 uitgenodigd om de live muziek te verzorgen in Grand Café Pierrot in de sfeervolle hanzestad Zutphen. Onder het genot van een goed getapt glas bier en een lekkere maaltijd, werd er geluisterd en meegedaan met de muziek. Het was een bijzonder sfeervolle avond.

previous arrow
next arrow
Slider

Live achtergrondmuziek op een feest

Aan het begin van het feest, als uw gasten binnenkomen is live achtergrondmuziek een warm welkom. Op een aangenaam, geluidsniveau dus niet te hard, zodat iedereen gezellig bij kan praten. Tijdens het eten vinden uw gasten het fijn om te genieten van de lekkere gerechten in gezelschap van elkaar. Mooie achtergrond- en luistermuziek is dan extra sfeerverhogend en werkt verbindend.

Achtergrondmuziek tijdens verjaardagsfeest

Bij het begin van een feest is er veel bij te praten met iedereen. Heerlijk is dat met gezellige achtergrondmuziek die niet overheersend is, zodat iedereen elkaar prima kan verstaan.

Je hoort: Hotel California (The Eagles), Nothing else matters (Metallica) en You've got a friend (James Taylor).

Swingend verjaardagsfeest

Opnames van een 50ste verjaardagsfeest op een woonboot. Er werden veel verzoekjes aangevraagd. Heerlijk swingen.

Je hoort: Lang zal hij leven, Rosanne (Nick en Simon), Het is een nacht (Guus Meeuwis), Take me home Country roads (John Denver), Walk of life (Dire Straits), Crazy little thing called love (Queen), Malle Babbe, (Boudewijn de Groot), Wake up little Suzie ( the Everly Brothers), Per Spoor (Kedeng Kedeng) (Guus Meeuwis), Het land van Maas en Waal (Boudewijn de Groot), Iedereen is van de Wereld (The Scene), Rock around the clock (Bill Haley)

50ste verjaardag met vrienden en familie

Een gezellig feest op de 50ste verjaardag van André. De familie en vrienden waren uitgenodigd om dit Abraham feest te vieren.

Je hoort achtereenvolgens,  I am sailing (Rod Stewart), The road ahead (City to City), If I had a hammer (Trini Lopez), Walk of life (Dire Straits), Kom van dat dak af (Peter Koelewijn), Jailhouse rock (Elvis Presley), Always look on the bright side of life (Monty Python), Crazy little thing called love (Queen), Het dondert en het bliksemt (Guus Meeuwis), Tutti Frutti (Little Richard), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

40-jarig feest in mooie zaal

Onderstaande video geeft een mooi beeld van hoe live muziek gezellig aanwezig kan zijn. Mensen kunnen dansen en tegelijkertijd kunnen anderen gewoon met elkaar praten, omdat het geluid wel goed klinkt maar niet overheersend is. Jong en oud hebben een geweldig feest gehad.

Je hoort: Love is in the air (John Paul Young), Walk of life (Dire Straits), Rosanne (Nick en Simon), Per spoor (Kedeng kedeng) (Guus Meeuwis), You'll never walk alone (Frank Sinatra), Lang zullen ze leven.

40-jarig-huwelijksfeest, dankbare gasten

Echt een familiefeestje waarbij iedereen gezellig met elkaar kon bijpraten. De gasten zongen tot besluit het glunderende jubilerend paar toe.

Je hoort achtereenvolgens: Een beetje verliefd (André Hazes), Het kleine café aan de haven (Vader Abraham), Leef (André Hazes jr.), You'll never walk alone (Frank Sinatra).

Dansbaar

Voor nog meer sfeer en dansbaarheid, speel ik live gitaar en zing onder begeleiding van een zorgvuldig gearrangeerde vooraf opgenomen begeleidingsband.

Je hoort achtereenvolgens: Blue suede shoes, Het is een nacht (Guus Meeuwis), Living la vida loca (Ricky Martin), Non, non rien n’a changé (Les Poppys), Losing my religion (R.E.M.), I’m a believer (The Monkees), This is the life (Amy MacDonald), Iedereen is van de wereld (The Scene), Wonderwall (Oasis)en Living doll (Cliff Richard & The Shadows).

Klik op onderstaand icoon voor een demonstratie.

Kennismaken met Arnoud

Bespreken wat Arnoud als muzikant kan betekenen voor jouw feest? Neem vrijblijvend contact op

Referenties

Dank voor je spetterende optreden

Beste Arnoud,

Nogmaals dank voor je spetterende optreden. Het was perfect.
Ik hoop je snel weer te kunnen boeken.

Met vriendelijke groet, Dammy Heemskerk vv SJC - Noordwijk

12 April 2019
Grandioos Feest

Het 60ste verjaardagsfeest van de man des huizes opgeluisterd aan huis van de jarige. De gasten reageerden enthousiast en deden verzoekjes in allerlei genres en er werd meegezongen. Onze dochters hadden tekst geschreven op bestaande muziek en met begeleiding van de Poptroubadour hebben ze een super optreden neergezet als "De Zoete Zusjes".
De Poptroubadour als Meatloaf en één van dochters als Ellen Foley zetten een waar "Paradise by the dashboardlight" neer. Werd er de hele avond al gedanst, het laatste uur resulteerde zelfs in een polonaise.

11 April 2019
Supergaaf

Op zaterdag 30-03-2019 hebben wij een feest gegeven voor ons 30 jarig huwelijk.
En feest is het geworden met behulp van de poptroubadour.
Hij trok de hele zaal met zich mee.
Wat een muziekant is die Arnoud, en voor ieder zijn muzieksmaak had hij wat.
Je kon uit vele genres kiezen en eventueel je eigen muziek keuze in de groep gooien.
We hebben alleen maar lovende reacties gehad.
Bij ons volgende feest is hij er weer bij.
Arnoud bedankt namens het hele gezelschap.

31 March 2019
Gezelligheid van hoge kwaliteit!

Van het begin tot het einde was de avond met Arnoud een succes! Bij het opstellen van de geluidsapparatuur werd rekening gehouden met hoe de gasten zich door de ruimtes bewogen, waardoor de muziek overal perfect hoorbaar was. Zoals beloofd was het volume ook helemaal goed: super gezellig maar we konden nog prima converseren. Het feest kwam lekker op gang en de gasten vonden al snel hun weg met de briefjes richting de gitaar van Arnoud. Heel tof dat iedereen zijn favo nummer kon aanvragen. De avond met Arnoud was zo tof dat we er nog een uur extra aan vastgeplakt hebben dan van tevoren afgesproken. Top dat dit zo flexibel kon! Mariska en Patrick - Rotterdam

25 March 2019
Feest met Arnoud

Tijdens de feestavond na de inauguratie van drie branche erkende meesterslagers heeft Arnoud gezorgd voor een feestgevoel. Er werd gezongen, gedanst en er was gezelligheid. Arnoud bracht gezelligheid.

19 March 2019
Ideale sfeermaker voor jou feest

We hebben als buurtvereniging een zeer geslaagde feestavond beleeft. Dit was in een heel groot deel te danken aan het perfecte optreden van Arnoud. Muziek voor ieder wat wils, en door iedereen zelf uit te kiezen. Het is zeker aan te bevelen om Arnoud tijdens een feest te laten optreden.

13 March 2019
Jou kan je wel op je feestje uitnodigen!!

Ha Arnoud,
Nie alleen ik, maar ook de bewoners, de vrijwilligers en ik hebben ontzettend genoten van je optreden!! En wat een brede muziekkeuze, geweldig! Professionele aanpak!!

Jou kan je wel op je feestje uitnodigen!!

Succes!!

Vriendelijke groet,
Bert - Zeist

12 March 2019
Ras Artiest !

Wat een top middag hebben veel senioren gehad dankzij jou !
Spathodea in Zeist zal absoluut nog napraten en je aanbevelen bij nog meer feestjes in aantocht of... opnieuw in
lokatie(s) van Charim !
Een artiest die zo'n ruim repertoire heeft en de juiste SNAREN weet te maken. TOP TOP TOP !

11 March 2019
Doe hem dat maar eens na.

Hallo Arnoud,

Veel dank ook voor je leuke en vakkundige optreden gisteren in Theater De Boerderij in Huizen. Ik hoorde veel complimenten voor jouw zang en gitaarspel. Je bent een echte professional. Knap ook dat je de herkenbare intro's van de liedjes kunt spelen. Ik begeleid zelf ook een zangeres die 'Mag ik dan bij jou" speelt, dus ik stelde meteen vast "die intro heeft hij goed zitten, doe hem dat maar eens na op een gitaar". Aad was ook zeer onder de indruk. Wij zitten samen in verschillende orkesten/bandjes. Hij is o.m. sectie-saxofonist in een bigband en geeft gitaar- en saxofoonles.

Nogmaals veel dank en hartelijke groeten van Nol

28 February 2019
Abraham feestje

Leuk dat er op deze manier veel interactie ontstond tussen de mensen onderling en de gasten met Arnoud.

26 February 2019
Een troubadour van hoge kwaliteit!

Op 25 februari vierden wij de 75ste verjaardag van mijn man. Als verrassing heet Arnoud Kas daarbij ruim 3 uur opgetreden. Wij mochten net zoveel verzoeknummer van zijn “ menukaarten” uitzoeken. Die zong hij voor ons terwijl wij koffie dronken, taart aten en allerhande lekkers aten. Hij deed dit op een ontspannen en zeer onderhoudende manier. Bovendien bracht hij de liedjes heel mooi ten gehore. Ons hele gezelschap was zéér enthousiast over zijn optreden. Zijn optreden was een hele belangrijke factor bij het slagen van ons feest. Ik kan iedereen aanbevelen van zijn diensten gebruik te maken! Jan en Jeanne Huurdeman - Soest

25 February 2019
Hartstikke leuk 50ste-verjaardagsfeest

Een hartstikke leuk 50ste-verjaardagsfeest gehad mede dankzij het optreden van de Poptroubadour. Iedereen vond het heel erg leuk om liedjes aan te kunnen vragen uit zijn heel brede repertoire. - Sandra Sistermans

24 February 2019
Top!

Zondag jl. heeft Arnoud het feestje t.g.v. de 60ste verjaardag van mijn man extra leuk gemaakt door een geweldig optreden met heel veel verzoeknummers van de gasten. Alleen maar positieve reacties gehad! Een echt aanrader!!

18 February 2019
SUPER!

Arnoud heeft van ons huwelijksfeest een fantastische avond gemaakt! Onze gasten prezen Arnoud dan ook, iedereen heeft genoten! Hartelijk dank hiervoor en wij bevelen de poptroubadour dan ook aan! Dankjewel namens Atty en Hans

08 February 2019
Onze 40-jarige bruiloft

Beste Arnoud,
Onze 40 jarige bruiloft hebben wij met ongeveer 40 gasten gevierd in een molen in Veldhoven. Toen we het met de uitbater Wiebe over live muziek hadden zijn we via hem bij jou uitgekomen en dat was een schot in de roos. Jouw optreden overtrof onze verwachtingen. Je bent een aimabel persoon met een goede stem, een fijn en uitgebreid repertoire en je had een perfecte interactie met onze gasten zonder dominant aanwezig te zijn. Wij en ook onze gasten kijken heel tevreden terug op een heel leuk feest, waaraan jij een fijne muzikale bijdrage hebt geleverd.
Jan en Ria

04 February 2019
geweldig

Arnoud,
Wij en onze gasten hebben heel erg genoten van je muziek en aanwezigheid !
Een echte aanrader !!
Mede door jou kunnen we terug kijken op een prachtige avond.

03 February 2019
Fantastische avond met Arnoud

Arnoud heeft op 25 januari onze Gilde avond met muziek opgeluisterd.
Het is heel bijzonder dat hij alle verzoeknummers kon honoreren.
Voor een feestje (groot of klein) kan je hem aanbevelen.
Hij vergroot de sfeer en past zich geweldig aan het publiek aan. Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer een beroep op hem doen.

30 January 2019
met poptroubadour Arnoud Kas is iedereen in zijn sas

hallo Arnoud
wij zijn nog steeds aan het nagenieten van het hele mooie feest van gisteren. mede door jouw geweldige muzikale omlijsting is het voor ons een onvergetelijke dag geworden hartelijk dank daar voor. Ook de manier waarop je de gasten de gelegenheid hebt gegeven om de verzoeknummers aan te vragen was een doorslaand succes en wij hebben ook van iedereen de vraag gekregen hoe wij bij die geweldige troubadour terecht zijn gekomen.
wij wensen jou veel succes in de toekomst en hopelijk nog eens tot ziens,
hartelijke groeten en nogmaals dank je wel,
Joke en Johan Eggink Vorden

27 January 2019
Een fantastische middag en avond

Dag Arnoud,
Een fantastische middag en avond gisteren, mede door jouw aanwezigheid. Met je heel ongedwongen werkwijze en je gevarieerde repertoire wist je het voor jong en oud leuk te maken.
Jammer dat we om 23 uur wat bussen hadden besteld om mensen naar huis te brengen, dit had ook mede door jou nog wel veel langer mogen duren.
Met hartelijke groet,
Hans Reijnen, Voorzitter - Buurtbus Barneveld Nijkerk

19 January 2019
Het was een fantastische avond.

Het was een fantastische avond. Het is een aanrader voor elk feestje. We hebben ons prima vermaakt met de muziek en de aanwezig van Arnoud in De Plank in Hoogland. We willen je, namens alle aanwezigen, bedanken voor de gezellige sfeer en perfecte muziek.
Ik hoop je nog eens te zien op een ander feestje!
 
Met vriendelijke groeten,
Gerard Renkers

12 January 2019
Arnoud Kas maakt het volledig waar!

STOP!

Op zoek naar muziek voor uw feest? Zoek niet verder, u heeft het al gevonden! Na Arnoud op een ander feest meegemaakt te hebben, wilden wij hem graag op ons 40-jarig huwelijksfeest. “Garantie voor een geslaagd feest”, is de slogan van poptroubadour, Arnoud Kas.
- Met een gevarieerd repertoire, speelt hij vele verzoeknummers op zijn gitaar.
Bij jou aan tafel voor jou alleen, of voor een hele zaal, bij Arnoud kan het allemaal.
Maar hij houdt altijd het geluidsniveau goed in de gaten, zodat je met je gasten gewoon kunt blijven praten.
Van de gasten alleen maar lovende woorden vernomen,
Het kan niet anders dat hij op een ander feest weer terug mag komen.
Kortom,
“Garantie voor een geslaagd feest”, Arnoud Kas maakt het volledig waar!

Wij kijken heel tevreden terug op ons 40-jarig huwelijksfeest, mede door de fantastische inbreng van deze poptroubadour.

Thea en Bert – Nootdorp

27 December 2018
previous arrow
next arrow
Slider