Een klein/groot feest

Mede dankzij jouw aanwezigheid als troubadour is ons familiefeest met “kleine “ groep een “groot” feest geworden. Nogmaals dankjewel daarvoor.

Martien en Anneke Voss

Heerlijke middag voor ouderen

Hoi Arnoud,
Het was gezellig gisteren. De bewoners hebben zichtbaar genoten! Ze vonden het eigenlijk te kort duren, dus dat is een goed teken! Ook de interactie met de mensen werd erg gewaardeerd! Kortom, wij hebben super-middag gehad! Dank je wel en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Ilonka van Slooten - Het Gouden Hart, Huis ter Heide

Personeelsfeest Sealeco

Arnoud, was afgelopen vrijdag op ons personeelsfeest van Sealeco in Zaal Reimink in Lemelerveld. Dit was heel gezellig! Iedereen had het goed naar het zin. En er werden heel wat liedjes aangevraagd. Echt knap dat hij zoveel liedjes uit zijn hoofd kent.

Topmuzikant

Arnoud uitnodigen voor ons 50-jarig huwelijksfeest was een prima keus. We vonden het zelf erg fijn, en veel positieve reacties van onze gasten. Samenspel met het optreden van de kleinkinderen was heel leuk.

Eri en Els, Theetuin - Vierakker

WAANZINNIG

Afgelopen zaterdag konden wij eindelijk weer een feestje organiseren, aanleidingen genoeg. Natuurlijk maakten wij gebruik van de muzikale begeleiding die avond van Arnoud. Ervaringen uit het verleden zijn zeker een garantie voor de toekomst. In een andere zaal van het Wantijpaviljoen werd een bruiloftsfeest gevierd met DJ. De bediening gaf een zeer mooi compliment. "Hier is het een stuk gezelliger". Die is voor jou Arnoud. Wij vonden het bijzonder geslaagd. Heerlijke muziek gekozen door de gasten. Het leverde ook nadien nog een aantal bedankjes op voor de zeer geslaagde avond. Wij willen je dan ook nu weer bedanken voor je inzet !! SUPER !!

Een troubadour die de sfeer perfect aanvoelt.

Op ons 50-jarig huwelijksfeest heeft Arnoud op een geweldige manier de muzikale omlijsting verzorgd. Soms op de achtergrond. Soms wat meer aanwezig passend bij de situatie. Arnoud heeft een breed repertoire en zeker voor elk wat wils. Alle gasten waren lovend over het optreden van deze geweldige troubadour.
Ons feest werd mede door deze muzikale bijdrage een groot succes!
Heel hartelijk bedankt!

Hans en Dieneke Stoker - Welsum

allrounder

EEN GOUDEN FEEST

Beste Arnoud,
Hartelijk dank voor je fantastische bijdrage om ons 50 jarig huwelijksfeest bij Brasserie Het Woud in Oss helemaal tot een succes te maken.
Alle gasten waren lovend over je manier van optreden als poptroubadour , de breedte van je repertoire , de interactie met de gasten en vooral je aangepaste volume / geluidsterkte zodat iedereen toch kon genieten van je veelzijdige muziek en zang, en ook nog met elkaar konden praten .
Nogmaals Hartelijk Dank , en wie weet, tot een volgende keer.
Huub en Ine de Bekker .

Ieder zijn momentje

Beste Arnoud, wat hebben we genoten van ons 25 jarig huwelijksfeestfeest en zo ook onze gasten. Dat bleek wel uit de vele positieve reacties tijdens en na het feest.
De locatie, die ons wel bekend was, heeft wederom gezorgd voor een catering en gezellige sfeer die voldeed aan onze wensen. De video die we reeds naar je doorzonden, overigens via de feestlocatie De Deu Braek ontvangen, laat wel zien dat iedereen genoot.
Naast deze polonaise was het ook erg prettig om iedereen te kunnen spreken met op de achtergrond heerlijke muziek op verzoek.
Zo had iedereen zijn muziek momentje, praatmomentje en feestmomentje. Precies zoals we het wilden, een prima concept!
Met vriendelijke groet en hartelijke dank,
Peter en Samantha Smits - St. Annaland

Wat een entertainer

Wat een vakman. Prettig contact van begin organisatie feest tot erna.
Op de dag zelf ontspannen en relaxed bezig.
Weet op de juiste momenten even de aandacht te vragen en een ieder op een prettige manier toe te zingen. Ook voor mensen met gehoorproblemen is het fijn om gewoon in gesprek te kunnen zijn.
Ook de gasten waren vol lof.
Het heeft onze verwachtingen overtroffen.
KORTOM GEWELDIG. wat een entertainer.

50-jarig-huwelijkfeest, 75e verjaardag De Steinsetuin in Haastrecht

100% waard geweest

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad zondag tijdens ons 50-jarig-huwelijksfeest in De Steinsetuin in Haastrecht.

We hebben volop complimenten gehad over je optreden zowel musicaal als persoonlijk. Ik heb het hele feest goed kunnen volgen ondanks mijn gehoor.

Nogmaals dank en hartelijke groeten van Hanneke en Kees.

Leuk intiem feest

Het was een heerlijk intiem feestje op het Landgoed De Paltz in Soest.
En jij maakte het feestje met je betrokken en persoonlijke muziekale benadering tot een doorslaand succes.

Elisabeth en Hans - Soest

 

Grandioos

Mede door jouw fantastische super gezellig en zeer sfeervolle muzikale ondersteuning in Grand café Roos heeft ons 50-jarig-huweijkfeest, voor zowel de gasten als voor onszelf , een onvergetelijke indruk achtergelaten. Ria en Peter - Boskoop

De juiste snaar!

We hebben Arnoud voor de tweede keer uitgenodigd om te komen spelen. De eerste keer was zo goed dat we hem er weer graag bij wilde hebben. En ook ditmaal weer super! Iets ander publiek dan de vorige keer, maar dat maakt Arnoud helemaal niets uit. Hij weet de juiste snaar te raken en daardoor de juiste toon aan te slaan. De diamanten bruiloft van mijn ouders is mede dankzij Arnoud een succes geworden waar we met veel plezier aan terugdenken. Bij het volgende feestje mag hij zeker niet ontbreken.

wow

test

Een groot feest

Hallo Arnoud,
Wat hebben we een TOP avond gehad 17 augustus 2023 bij ons in de tuin Het was een feest voor mijn verjaardag, 75 !!
Het optreden van Arnoud was een kado van mijn man, nou hij had niets beters kunnen verzinnen.
Zo bijzonder om te zien hoeveel er gedanst en meegezongen werd. GEWELDIG.
Zoals jij er een feest van maakt is GRANDIOOS.
BEDANKT.
Groet van Anneke van Winden.Verrassend !

Wat als een regenachtige dag begon is een stralende dag geworden. Mede door onze Poptroubadour Arnoud werd het een goed geslaagd tuinfeest voor mijn 60 e verjaardag!
Fantastische (op verzoek) gespeelde en gezongen muziek, wat het voor ons zo bijzonder maakte, was dat Arnoud zingend door onze tuin liep met zijn gitaar, dit geeft een prachtige speciale sfeer en interactie met de gasten.
Een erg sympathieke man, die de gasten weet te vermaken op een bijzonder bescheiden maar toch enthousiaste manier.
Arnoud heel hartelijk bedankt voor je muzikale omlijsting, we hebben met z'n allen genoten van jou!

Niet verder zoeken deze (p)toptroubadour boeken!


Met hartelijke groet,

Yvonne Hoogland, Hem


Ons feestje van gisteren 5 aug. 2023

Beste Arnoud,
Het was gisteren een geweldig feest ter ere van de verjaardag van twee nu 70 jarigen. Dat kwam voor een belangrijk deel door jouw heerlijke muzikale ondersteuning waardoor er veel meegezongen werd. Wat een sfeer, wat een lol, wat een heerlijke avond.
Nog bedankt Arnoud, je was Top.

Harrie en Juliette, Amersfoort Genieten op een sloep

Feest

wat een gezellige avond en veel verschillende muziek keuzes. Je moet toch wel heel veel kunnen onthouden om te zingen! Bedankt ook namens alle gasten bij ons op Camping Kostverloren die hebben genoten van de muziek!

Zeer geslaagd

Beste Arnoud,
Je optreden op ons 50 jarig huwelijks jubileum in Boekhoute  in Kasteel Ter Leyen was zeer geslaagd. Het aantal aanvragen was dermate groot dat je nooit moest twijfelen welk nummer te zingen. Onze gasten vonden het ook heel gezellig en bijzonder leuk op deze wijze hun favoriete muziek te beleven. Wie weet, zien/horen we je nog eens terug.


Met vriendelijke groeten, Moniek & Cyriel

Aanrader!

Wat een heerlijk ontspannen feestje was dit. Iedereen tevreden. Muziek niet te hard en zeer onderhoudend waarbij iedereen betrokken wordt. En voor iedereen zit er leuke muziek bij. Voor jong en oud.

Wat een sfeertje, geweldig!

Beste Arnoud,

Alles wat je zegt over het feest van mijn vrouw Margreet, de locatie Dijklodges, het mooie weer, de catering onze gasten klopt! Maar zeker de troubadour mag in dat rijtje niet ontbreken.
Je bent en deed het geweldig, wat een sfeertje weet jij te creëren, GEWELDIG!!
Vele malen dank daarvoor en graag tot een volgende keer!!

Met vriendelijke groet,

Drees Klaassen 25-06-2023

 

Eén groot feest!

Arnoud maakt zijn belofte meer dan waar. Hij zingt met een mooie stem de meest verschillende liedjes onder eigen begeleiding. Mede door de aanwezigheid van Arnoud werd mijn 50e verjaardag in De Groene Engel in Oss één groot feest. Ik wens iedereen die fijne, interactieve muziek op zijn of haar feestje wil, een optreden van Arnoud toe!

Een echt feest!

"Door zijn muzikale talent en enthousiasme heeft Arnoud een 80 jarige verjaardagsvisite om weten te toveren tot een echt feest.
Zowel de jarige als de gasten hebben enorm genoten."

Camping Heksenlaak

Wat een sfeermaker!

Voor onze 50e verjaardag hebben we een tuinfeest georganiseerd. Voor deze speciale gelegenheid Arnoud uitgenodigd. Samen met onze lieve vrienden en familie genoten van alle liedjes en verzoeknummers die Arnoud op fantastische wijze speelde en zong. Arnoud weet een geweldige, passende, sfeer te creëren. Wat een professional! Hij maakt van een feest een topfeest! Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten!

Supertroubadour

Het was een geweldige middag/avond. Arnoud brengt sfeer en weet de bestaande sfeer ook te versterken. Mensen genoten van hem en het aantal aanvragen voor nieuwe nummers was overweldigend. Doordat hij door de ruimte loopt en niet te hard speelt kun je zowel met elkaar praten als naar hem luisteren.

Buitenplaats Kameryck

Arnoud doet het gewoon, EN goed!

"Arnaud verzorgde een fijn en meeslepend muziekoptreden tijdens mijn 60+ party onder de daktent van  Restaurant Pof. Authentiek, professioneel, goede stem en gitaarspel en op natuurlijke wijze entertainend. Zorgt zo al heel snel voor een fijne sfeer. Heel tevreden, net als al mijn gasten.

In voorbereiding: fijne, professionele en doelmatige afstemming. Zorgvuldig in nakomen van zijn afspraken."

Elegant en chique

Op onze bruiloft heeft Arnoud Kas onze ceremonie begeleid en ook daarna tijdens de borrel en het eten de muzikale omkleding verzorgd. Het was écht geweldig en super om op zo'n elegante en chique manier alles te omkleden. Arnoud was heel erg gepast in de toon en de energie welke hij inbracht. Hij voelde perfect aan wat er van hem verwacht werd en wanneer hij welke energie moest leveren. Zijn super stem bracht hij net dat beetje extra waardoor onze bruiloft echt een succes was. Onze gasten waren allen erg positief en enthousiast over Arnoud!

Iris en Mark, Dalfsen 

Locatie: Onder Ons - Dalfsen

Voor jong en oud overweldigend

Wij hadden een feestje georganiseerd ter ere van 122 jaar wonen op onze boerderij aan de Vecht..
Wij stapte voor onze boerderij op de River Cloud waar de troubadour Arnoud Kas ons feestje tot een compleet feest heeft gemaakt met zijn optreden.Dat werd extra leuk doordat onze gasten verzoek nummers konden uitzoeken uit zijn repertoire dat hij op alle tafels had neergelegd en dan op een briefje konden schrijven die hij al spelend iedere keer ophaalde.Echt een succes formule.

Geweldig muzikale beleving.

Een zeer geslaagde feest met jouw muzikale omlijsting in Stadsboerderij Het Nijehoff.
De gasten waren ook erg te spreken over jouw zang en muziek. Vooral de mogelijkheid om stickers met verzoeknummers op jouw gitaar te plakken! Groot en breed repertoire.
Een zeer geslaagde avond.

50 jarig huwelijksfeest

Arnoud, vorige week in Woubrugge, wat was jij fantastisch. Mede door jouw optreden, werd het meer dan een geslaagde middag/avond.
Iedereen heeft genoten.
Arnoud, bedankt, je krijgt van ons een dikke 10!!

Cees en Annelies

Aspergehof Noordam

 

Voor herhaling vatbaar

Net als 10 jaar geleden op ons 35-jarig huwelijksfeest verzorgde Arnoud ook weer de muziek op ons 45-jarig huwelijksfeest. Deze keer op Slot Loevestein En het was weer geweldig er was veel interactie met onze gasten en met zijn allen genoten we van zijn muziek Met mooie en bekende nummers en hij weet er nog meer een feest van te maken.

Gezellige afsluiting

Het was heel gezellig om je als afsluiter op onze vrijwilligersdag bij Bartimeus te hebben gehad. Het was dankbaar werk, Top!

Maud - Flusso

Echt een feestje!

Wat hebben onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers genoten van jouw optreden tijdens onze Dag van de Barmhartige zorg op Het Glorieuxpark. We hebben zoveel positieve reacties gekregen. Je hebt er, ondanks het slechte weer, echt een feestje van gemaakt. Dankzij het ontzettend groot repertoire was er echt voor ieder wat wils. Het was geweldig, nogmaals hartelijk dank!

Met Arnoud kan het zomaar laat worden...

We kenden de Poptroubadour al van eerdere feesten in de familie en ook wij wilden op onze gouden bruiloft weer heel veel zingen. Nou dat is gelukt! Arnoud heeft de Afwasballade uit mijn jeugd in zijn repertoire opgenomen. En op speciaal verzoek heeft hij de intro en begeleiding ingestudeerd van het lied waarmee ik mijn lief heb toegezongen. Het was grandioos!

Le Patapouf - Gouda

Geweldig!

Arnoud heeft de muziek verzorgd op mijn 60 ste verjaardag in café De Paus te Lutjebroek. Het was een onzettend geslaagd feest, dankzij de muziek van Arnoud, met de vele verzoeknummers, ontstond er een gezellige ongedwongen sfeer. De gasten waren erg enthousiast, er werd gedanst, gezongen zelf nog een kleine polonaise. Kortom een geweldige verjaardag gehad, voor herhaling vatbaar.

 

Poptroubadour maakt er een feestje van.

Maandag 24 april beleefden wij een heerlijke boottocht. De tocht, georganiseerd door de Rotary Club uit Huizen en de plaatselijke Zonnebloemafdeling, was een groot succes voor meer dan 300 ouderen en gehandicapten uit Huizen en omgeving. Mede door het optreden van Arnoud Kas werd het een echt feest! Arnoud speelde vele verzoeknummers. Ook begeleidde hij het ‘Rotary koor’ op een heel leuke spontane manier! Het werd een dag die we ons nog lang zullen herinneren!

In één woord: Geweldig!

Met méér woorden: Een hele aardige en intelligente man die elk feest omhoogtilt tot een geslaagd feest. De communicatie vooraf was open, eerlijk en duidelijk. Hij houdt zich aan afspraken en voelt de sfeer van een feest aan. De opzet is gewoon erg leuk, iedereen wordt actief betrokken maar je kunt ook gewoon gezellig met elkaar communiceren. De muziek staat niet te hard...of te zacht. Zijn stem is prettig om naar te luisteren. Al met al een hele welkome aanvulling op mijn 50e (53e) feestje.

Arnoud kunt u met een gerust hart uitnodigen om uw feest te completeren!

Bianca - Den Ham

De Zandstuve

Ontspannen, enthousiast en gevarieerd

Mede namens de Lionsclub Soestdijk wil ik je nogmaals hartelijk danken voor je ontspannen, gevarieerde en enthousiaste optreden gistermiddag. Zowel de bewoners van Woonzorgcentrum Silverein Daelhoven als wij hebben ervan genoten.

Met vriendelijke groet, Martijn da Costa - Soest

Geslaagde beurs

Beste Arnoud, 

Bedankt voor jouw muzikale omlijsting gisterenavond tijdens de DGN retail, Beurs voor leveranciers en ondernemers. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.

Iedereen vond het zeer geslaagd zowel de beurs als jouw optreden!

Dennis van Rijn, DGN retail B.V. - Hoevelaken

verjaardag

We hebben allen genoten. Iedereen was razend enthousiast en ik ook.
Ik zal je aanbevelen.
en nogmaals dank, Marianne Verkoelen - Helden

Hotel Nieuw Antiek

Fenomenaal.

11 februari 2023 hebben wij een geweldige avond/diner in Brasserie Hugo's met 65 gasten mogen hebben onder de geweldige begeleiding van Arnoud. Het repertoire en muzikale kwaliteit zijn van Arnoud is geweldig. de wijze waarop hij een avond aanvoelt is buitengewoon. Arnoud is gewoon een aanrader voor iedere gelegenheid.

Peter en Suzanne

Erren B.V.

 

65e verjaardagsfeest

Hoi Arnoud,
Hartstikke bedankt voor de super leuke muziek zondag. Je kan alles zelf goed regelen, maar de sfeer en gezelligheid heb je niet altijd zelf in de hand. Daar heb jij perfect voor gezorgd, met je leuke interactie met gasten, je geweldige muziek en uitstraling.
Maandagochtend ontplofte mijn telefoon bijna door heel veel leuke reacties en bedankjes en de mededeling dat ze de muziek geweldig vonden. Dat wil je horen!
Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens.
Groetjes Leonie

Eetcafé 't Fortuin

Arnoud gevraagd, Feestje geslaagd!

Zondag 12 februari hadden we een feestje te vieren.
Super locatie, Eetcafé 't Fortuin in Wervershoof,
100 personen uitgenodigd, tussen de 4 en 80 jaar en natuurlijk MUZIEK.
Dus daar kwam Arnoud Kas en wat een succes werd het! Wat was je leuk en goed. Je speelde echt van alles, iedereen vond het geweldig. De sfeer zat er goed in, er werd gedanst, meegezongen en iedereen had een top middag\avond. Mede dank zij jou, was ons feest super geslaagd! Iedereen en zeker wij, hebben er enorm van genoten.
Heel erg bedankt voor je geweldige muzikale inbreng en hopelijk tot gauw.
Theo en Leonie

Geweldige Troubadour

Wat hebben we een geslaagd feest gehad dankzij de medewerking van Arnoud Kas. Gezellige liedjes, leuke meezingers en heerlijk gedanst. De kers op de taart van ons 40 jarig huwelijks feest. Rijk van Dijk - Kootwijkerbroek

De Essenburcht

Sfeermaker

We kijken terug op een heel gezellig feest vanwege onze gouden bruiloft. Arnoud heeft er een SUPERfeest van gemaakt. Iedereen heeft genoten van zijn muziek.

Carla en Ben

Restaurant, Brasserie en Hotel Boer Goossens

Voor als het gezellig moet zijn.

Lovende reacties van de bij ons 50 jr huwelijksfeest aanwezigen.
Het was reuze gezellig met de muziek van de poptroubadour

Suze en Arie - Purmerend

Jeu de Boules Vereniging

Fantastisch!

Enkele jaren geleden zag en hoorde ik Arnoud zingen op een kunstmarkt. Wat mij opviel was de geweldige gezellige sfeer die met de omstanders ontstond door de manier waarop Arnoud met hen omging. Alsof hij de mensen allemaal persoonlijke kende.
Dus nodigde ik Arnoud uit om mijn feestje voor mijn 75 ste verjaardag op 21 januari 2023 met zijn gitaar en zang te komen opvrolijken. En wat werd het een succes!
Al mijn gasten, van heel jong tot behoorlijk op leeftijd gingen lieten blijken genoten te hebben van de sfeer die Arnoud had weten op te roepen.
Arnoud, volgens mij heb ik je al 5 keer bedankt maar dat doe ik nu nog maar een keer.
Het werd een feest om nooit te vergeten.
Hartelijke groet, Geert Schuurman, Witmarsum.

Top

Mede door Arnoud is ons 50 jarig huwelijk onvergetelijk geworden zijn optreden is geweldig
Hij heeft een breed repertoire voor ieder wat wils echt erg gezellig
Wij bevelen hem zeker aan top optreden. Petra en Jan Buitendijk - Klaaswaal

De Koningshoeve

Voor als muziek je raakt

Heerlijke muzikale omlijsting tijdens onze nieuwjaarsrevceptie van CVO. Warm, vertrouwd en altijd geslaagd!

Cindy Ebben

Fort Altena

Gezellige avond

Dag Arnoud,

Het was een gezellige avond in De Riete! Jouw interactie met het publiek was plezierig, en er werden genoeg briefjes op je gitaar werden geplakt.

Gezien de setting was het ook leuk dat je wat rondliep. Al met al een geslaagde avond waar wij met veel plezier op terug kijken!

Nogmaals bedankt!

Groeten, Frank Mols Penningmeester SDA Dwingeloo

Energie, Feest en ook gewoon echt GOED!!

Gisteren met vrienden en familie feest gevierd. We vonden het weer is tijd voor een goed feestje. Dat is gelukt! Arnoud wist er een echt feest van te maken. Hij wist iedereen met zijn liedjes te bereiken, van jong tot oud.
GENOTEN! Rianne van Westen - 's Gravendeel

 

Veel lol gehad.

Hoi Arnoud

Ik wilde jou nog even hartelijk danken voor jouw muzikale bijdrage aan onze kerstborrel, we hebben allemaal genoten, meegezongen en gedanst en veel lol gehad.

Fijne feestdagen en een heel mooi 2023 toegewenst!

Met vriendelijke groet,  Martine van Geel, Directiesecretaresse, ROC Tilburg

Top!

We hadden een (zakelijke) receptie georganiseerd waar de gasten elkaar niet kende. Dat is vaak lastig, want je wil dat mensen het naar hun zin hebben. Gelukkig hadden we Arnoud geboekt voor de muzikale invulling. Dat bleek een schot in de roos. Muziek brengt mensen samen en met zijn prachtige stem en het zeer brede repertoire wist Arnoud precies de juiste snaar te raken. De sfeer zat er snel in en we hebben een onvergetelijk afscheid gehad van ons bedrijf. En het is niet alleen de kwaliteit van de zang, maar Arnoud neemt een totaalpakket mee; goede communicatie, zeer sociaal en aardig, komt afspraken na. Kortom, zonder twijfel zouden we hem meteen weer boeken. Wel iets langer dan, want het was zonde dat het afgelopen was. Vanuit onze gasten ook heel veel leuke reacties gehad! Arnoud je bent echt top! Groetjes van Richard en Suzanne. De Reuselhoeve

 

 

Genoten van het feestje en de sfeer

Hallo Arnoud, 

Wij hebben genoten van het feestje en de sfeer. Fijn om muziek te hebben en dat je toch gezellig met elkaar kunt kletsen. Dat hoorden we ook van de gasten. Die waren ook heel erg te spreken over de muziek en de sfeer. Alleen maar positieve reacties gehad.

Bedankt!

Groet Bert en Rita, Gelselaar

Café Restaurant Florijn

Bier- en Wijnproeverij

Hoi Arnoud,

Het was echt super gezellig! En wat ik gisteren tijden ons biertje ook zei...de sfeer zat er dankzij jou goed in!

Grt Rutger - Den Ham

Restaurant-Zalencentrum De Beuk

Samen 120 verjaardag

Wat een heerlijk feest is onze verjaardag geworden, de muzikale omlijsting door Arnoud was top! De gehele avond heeft zijn gitaar volgeplakt gezeten met verzoeknummers. Arnoud past zijn volume goed aan zodat er nog goed onderling gepraat kan worden, maar ook een dansje gewaagd kan worden. Mede door de muziek voor ieder wat wils, de leuke interactie door middel van de post-it velletjes op de gitaar en het rondlopen van Arnoud was ons feestje meer dan geslaagd!

Hans en Marjo - Heenvliet

Top bedrijfsjubileum feest

Groepen.nl bestond 30 jaar en hebben daarom Arnoud ingeschakeld als troubadour voor ons jubileumfeest. En we kunnen hem echt van harte aanraden. Arnoud voelt de sfeer aan en kan de stemming er goed in krijgen. Kortom: een echte aanrader voor een gezellig feestje/bijeenkomst. De reactie van onze gasten was ook unaniem: het was top. Bedankt, Arnoud!

Nogmaals bedankt! Sifra Mooren

Restaurant Burger's Zoo

 

Geweldig ?

Wat een heerlijke muziek, daardoor was ons 50-jarig huwelijksfeest super geslaagd???
Heerlijk gedanst !!?? Inez en Theo - Ede

Restaurant Buitenzorg

Niets anders dan lof!

Beste Arnoud, bij deze nog even onze reactie op het jubileumfeest van ons Gilde. We hebben afgelopen week in onze vergadering het jubileum geëvalueerd en van alle kanten is er niets anders dan lof.

Mede door jouw inbreng was het een en al gezelligheid.

Met vriendelijke groet

Germa van Steen en nogmaals super bedankt.

't Gagelgat

 

Muzikaal op ons 50-jarig huwelijk dour

We waren eerder bij een optreden van Arnoud bij een familiefeest in het Oosten van het land. Ook een trouwfeest t.g.v. van hun 50-jarig huwelijk. Dat beviel ons zo goed dat we na afloop een visitekaartje van hem hebben gevraagd. Ook bij onze bruiloft is zijn musicale inbreng zeer goed onthaald. Wij en onze gasten hebben genoten van de muziek. Henk en Wijnanda - Utrecht

Mereveld

Blij verrast door de muziek

Beste Arnoud,

Wat was je geweldig, op het feest voor Jaap, iedereen heeft genoten en was blij verrast door de muziek, een topfeest gehad!

Met vriendelijke groet,
Helga de Boer - Hoogkarspel

Café de Eerste Aanleg

Super

Arnoud, hartstikke bedankt voor je optreden op ons feest ter ere van ons gouden huwelijksjubileum. Onze gasten waren, net als wijzelf, erg enthousiast. Over het "rocken" en de polonaise wordt vast nog lang nagepraat. Jouw optreden maakte ons feestje compleet!

Hartelijke groeten, Kees & Tiny - Lunteren

Een echte sfeermaker

Afgelopen vrijdag heeft Arnoud voor ons gespeeld op het opleverfeest van Heijmans Vastgoed B.V. van een nieuwe wijk in Leusden voor een man of 150. Arnoud weet goed wanneer welke nummers gepast zijn en zorgde voor een relaxede sfeer tijdens het eten maar ook voor een feestje na het eten :-) Alle bezoekers waren erg enthousiast over deze leuke en originelere manier van muziek op een event! 

Eva van der Linden - Commercieel medewerker

Super leuk concept

We kijken inderdaad met een grote glimlach terug op het 40 jarig jubileum. Het was een geslaagd feest! Met heel veel dank voor jouw feestelijke muzikale ondersteuning! De interactie was super leuk om te zien, geeft zo’n bedrijfsfeestje net een andere switch!

Eveline Dijkstra - Timmerfabriek Meijer B.V.

‘lovely day’!

Veertig jaar getrouwd was de aanleiding om het leven te vieren in Brasserie Zonnestraal en we kijken terug op een ‘lovely day’!
Bij aankomst van de eerste gasten droeg jouw muziek bij aan een losse en ontspannen sfeer en dat was onze wens voor deze middag. Heerlijk om als gastheer en - vrouw geen zorgen te hebben over de muziek. Je voelde de sfeer goed aan en bent duidelijk een professional, soms op de achtergrond en soms op de voorgrond. Onze gasten hebben goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen, wat een extra dynamiek gaf aan het feest. Hoe later op de middag, hoe meer er werd meegezongen.
Ook het contact vooraf en achteraf verliep soepel, een goede mix van zakelijk en betrokken. Veel dank voor je bijdrage en wie weet, tot een volgende keer!

Johan en Lidwien Vos - Hilversum

Fantastisch!!

Arnoud heeft mijn 60ste verjaardagsfeest opgeluisterd met zijn muziek. Hij heeft een uitgebreid repertoire en door zijn unieke manier waarop we nummers konden aanvragen (de gasten plakken memo's op zijn gitaar) een hele leuke interactie met het publiek. Arnoud voelde de sfeer van mijn feest goed aan en paste zich daar helemaal op aan. Hij heeft voor een fantastische middag en avond gezorgd, die rustig begon en swingend eindigde. De muziek was perfect passend. Ik heb alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad.
Ik vond het superleuk dat Arnoud speciaal het nummer Red red wine had ingestudeerd omdat dat "mijn" nummer is.
Nogmaals heel erg bedankt Arnoud voor je muzikale bijdrage aan mijn feest. Je hebt ertoe bijgedragen dat het een TOPfeest werd.

Leonore Hofstee - Vlijmen

Zorgboerderij de Locatie

Swingend muzikaal!

Arnoud heeft gespeeld op een happening die ik georganiseerd had rondom mijn pensionering in een kleine theater zaal en foyer  (Mimik Filmtheater ). Ik was zo verrast door zijn mooie manier van spelen. Het was voor een deel receptie maar door zijn muziek merkte ik dat de stemming ontspannen en feestelijk werd. Ook het volume werd perfect aangepast aan de omstandigheden. Daarnaast speelde hij ook een paar nummers in het theaterzaaltje tussen de zaken rondom mijn afscheid. Ik kreeg van iedereen enthousiaste reacties...ze hadden een geweldige middag gehad en dat was precies mijn doel! Ook het contact vooraf was heel prettig en gaf veel vertrouwen zodat ik het ook heerlijk zorgeloos vond. Heel erg bedankt Arnoud.

Tjipco - Deventer

Zeer bekwaam vakman

Dag Arnoud,

Ik heb een topfeest gehad bij Catering Broere en mijn gasten hebben genoten. Van diverse vrienden en normaal nogal kritische familieleden heb ik gehoord dat je een zeer bekwaam vakman bent die sfeer weet te maken en een erg groot repertoire paraat heeft. De manier waarop je ook rondliep op de praatplekken en dus ook daar de gasten erbij betrok werd gewaardeerd.

Je bent een professionele kanjer die ik van harte aanbeveel.

Hartelijke groet, Elize Kok

PoptroubaDOEN

Arnoud voelt de sfeer perfect aan en weet deze door zijn bijdrage enorm positief te beïnvloeden. Door zijn ongelooflijke diversiteit aan nummers weet hij voor iedereen de avond extra kleur te geven en een mooie herinnering achter te laten. Hij is een absolute meerwaarde geweest voor onze Sponsor-bedankavond van Rapid Hockeyclub.

Bob Ebben - Gorinchem

Uniek concept

Beste Arnoud
Je hebt een uniek concept. Het lukt je om ons 50-jarig-huwelijksfeest echt sfeer te geven.
We zijn zeker kritisch op muziek gebied maar alles was boven verwachting.
Je wist vele " snaren" te raken, vrolijke maar ook emotionele en dat was best bijzonder. Je maakte echt contact met de mensen.
We vonden het vooral ook belangrijk dat de muziek niet overstemde en we gezellig met elkaar konden praten.

Sjer en Alice - Streefkerk

Gezellige sfeervolle muzikant

Op 17-08-2022 Heeft Arnoud op onze bruiloft muziek gemaakt.
Hij heeft bijna 3 uur gespeeld tijdens de receptie die binnen werd gevierd.
Communicatie vooraf was erg duidelijk en fijn.
We hebben Arnoud gevraagd om tijdens de receptie een relaxed maar feestelijke sfeer te creëren, zich aan te passen op de gasten en vooral vrij te zijn om te doen wat hij goed dunkt.
Dit werkt super relaxed, want met het ruime repertoire en ervaring weer Arnoud heel goed wat hij doet.
De zaal was gevuld met 170 mensen maar het geluid was op aangenaam niveau zoddat je gewoon kon kletsen en als je even luistert hoor je heerlijke muziek. We zitten nu al te denken om bij ons jubileum Arnoud weer te vragen, was echt fantastisch.

Simon en Judith

Mauritshoeve Maartensdijk

Arnoud super muzikant voor alle leeftijden

Arnoud opgetreden op de 70e verjaardag van mijn vrouw in de Weistaar in Maarsbergen
Super optreden kun je geen orkest voor hebben
Was voor ons een verrassing omdat de kinderen Arnoud wel hadden gehoord maar wij nog nooit
Voor herhaling vatbaar
Arnoud nogmaals dank Jan en Wil van Ooijhuizen Ede

GEWELDIG

Wij hebben de poptroubadour op onze receptie van de bruiloft gehad. En het was in 1 woord GEWELDIG! Goed gedoseerd, zuivere stem en veel interactie. Arnoud wist op de juiste momenten de juiste snaar te raken.

Tot in de puntjes verzorgd

Hoe een toevallige ontmoeting met Arnoud en Baudy op een camperplaats in Sneek uitliep op een "zomaar feest " bij ons thuis in de Belgische Ardennen.
Wij en onze vrienden en bekenden hebben genoten van de muziek en entertainment welke door Arnoud tot in de puntjes verzorgd werd, vooral het kunnen verzoeken van de eigen favoriete muziek werd zeer gewaardeerd
Wij hebben een super geslaagd feest kunnen geven waar de bijdrage van Arnoud en Baudy en natuurlijk de prachtige zomeravond dit onvergetelijk heeft gemaakt.

Ad en Monique van den Berge

De Troubadour op ons 60-jarig huwelijksfeest

Wat hebben wij genoten van het optreden van Arnoud. Het was grandioos. Hij past zich helemaal aan aan de sfeer van het gezelschap. Hij is bescheiden in zijn optreden en totaal niet opdringerig. Waardering hebben wij ook dat zijn muziek niet overheersend is en dat gesprekken met ons wat ouder gezelschap goed mogelijk was.
Onze gasten vonden het heel leuk om liedjes uit te zoeken en op zijn gitaar te plakken. Bij de uitvoering heeft Arnoud dan ook alle aandacht voor de aanvrager.
Arnoud zingt fantastisch. Hij leverde een enorme bijdrage aan het welslagen van ons feest op de boot (Rederij Stichtse Vecht).
Wij kunnen Arnoud van harte aanbevelen !

Leny en Henk Griffioen - Maarssen

Trouwdag

Beste Arnoud
We hebben een prachtige trouwdag gehad aan het water ( Paviljoen Twiske) . Een vuurkorf in het midden. Met jou met gitaar met je vele verzoek nummers van de gasten. Ze waren allemaal onder de indruk van je zang en dat je al die liedjes uit je hoofd kon. Ons huwelijks feest was helemaal compleet met jou. Echt super goed gedaan, Hans en Titia - Oostzaan

Een geweldig feest met Arnoud

Beste Arnoud, we hadden een geweldig leuke lunch in 't LOU-vre ter ere van ons nieuwe huis niet in het minst door jouw aanwezigheid. Je hebt een enorm repertoire waardoor jonge en oudere gasten aan bod kwamen. Iedereen was erg enthousiast. Je sluit heel knap en op een relaxte manier aan bij de sfeer en de mensen die er zijn. Je hebt een mooie warme stem en kreeg mensen moeiteloos op de dansvloer. Dank je wel ! Ammy en Guus - Soest

Voetjes van de vloer bij de Wandelvierdaagse het Gooi

Vrijdag 24 jl hebben we tijdens de 3e dag van de Wandelvierdaagse het Gooi weer kunnen genieten van een feestelijk optreden van Arnoud Kas. De stemming zat er goed in bij de wandelaars en ondanks de vele gelopen kilometers gingen de voetjes van de vloer

50ste verjaardag

Hoi Arnoud
Het was super gezellig en super gezongen en gespeeld op mijn feestje bij De Mol
Super bedankt

Groetjes Richard - Zwolle

Fantastisch!

Arnoud heeft op mijn pensionado-party met zijn enthousiaste optreden de sfeer bereikt die ik hoopte ! Zowel bij de terrasborrel als bij het diner genoten we van zijn stem, zijn muziek en zijn repertoire EN konden we tegelijkertijd als vrienden heerlijk bijkletsen ! Een fantastische combinatie ! Arnoud, het was TOP ! Reusachtig bedankt ! Ik hoop nog heel velen van je kwaliteiten zullen genieten ! Nico & Hetty - Hensbroek

Het Wapen van Wogmeer

Over de top!

Met dank aan Arnoud Kas voor zijn muzikale bijdrage van ons 50-jr. huwelijksjubileum in Café Brasserie Zeldzaam. Arnoud wist een fantastische sfeer te creëren door zijn muziek voor onze dierbaren die aanwezig waren. Je bent een geweldige gitarist en zanger met een groots repertoire. Wij kunnen niet anders dan je aanbevelen bij iedereen.

Sylvia en Jan - Veenendaal

Tennisvereniging Norg 60 jaar!

Beste Arnoud

Wat heb je ons een geweldige avond bezorgd, het regende complimenten. Je hebt het publiek perfect aangevoeld en de ( deels ) ongeplande gastoptredens van Frank, Elly en (operazanger) Tom waren zo heerlijk gevarieerd en daardoor grandioos. En daarbij heb je ook nog eens ons clublied in no-time weer naar voren kunnen brengen. We organiseren best wel leuke feestjes maar deze setting in combinatie met het lekkere weertje (en dus buitenoptreden) was een absolute topper. Het is na je optreden nog heel erg laat / vroeg geworden want de stemming zat er goed in.
Groeten Roelof - Voorzitter TV-Norg 20-06-2022

Oh ja, vergat nog te zeggen dat buurtbewoners ook nog naar ons gereageerd hebben. Niet om te klagen maar omdat ze in hun achtertuin stiekem meegezongen hebben. Zo leuk...

Arnoud een geweldige gangmaker.

Een geweldig optreden op ons 50 jarig huwelijksfeest in Villa Kalkoven.
De gasten gingen helemaal los. Miny en Joop - Meppel

Genieten met een grote "G"

Wat was je Geweldig, we hebben alleen maar positieve reacties gekregen op jouw optreden. Dank voor je Geweldige stem, je mooie uitgebreide (en voor ieder wat wils) repetoir, dank voor je leuke concept, dank voor wie je bent (iemand die niet alleen de boel kan vermaken, die verbindend is maar die ook heel relaxed invoegt in het geheel). Kortom dank voor alles, mede dankzij jou bijdrage was ons feest voor ons helemaal TOP

Telma en Arjan - Strijen

Buitenplaats Land van Es

Sfeermaker

Wat een fantastisch tuinfeest hebben wij gehad met Poptroubadour Arnoud! Een feest waarbij iedereen de voetjes van de vloer had en er volop gedanst en meegezongen werd door jong en oud, We hebben enorm veel plezier gehad en genieten nog steeds na. De werkwijze van nummers aanvragen (Arnoud heeft een uitgebreid assortiment) en op de gitaar plakken maakt dat iedereen betrokken is en meedoet. Gemengd publiek van 12-65 jaar, iedereen was aan het zingen en dansen! Arnoud heeft met zijn diverse nummers op het menu, alle ingrediënten voor een goed feest! Lyanne - IJsselstein

Super gezellige muziek

Voor ons feest in de Hof van Bussloo hadden we Arnoud uitgekozen we kenden zijn genre. De interactie met de feestgangers is zo geweldig nu ook weer. Hij speelt voor iedereen we hebben geweldig genoten en ook de reactie van de familie en vrienden, wat leuk de interactie maakt veel los. De sfeer zit er gelijk in. Ons feest was zeker geslaagd wij kunnen er mooi op terug kijken. Dankjewel Arnoud, top. Wim en Marianne 21-5-2022

Kwaliteit in gezelligheid

Vandaag vierden wij onze verjaardagen 77 en 80 jaar. De muzikale invulling was voor Arnoud. niet de eerste keer overigens want bij de 70 jarige verjaardag was hij even eens onze troubadour. Het was prima om met zijn leiding en ondersteuning de volledige middag sfeervol te laten verlopen in Cultureel centrum het Evertshuis .
Wij zijn helemaal happy zoals het verliep en bevelen Arnoud van harte aan voor een geslaagd feest.

Felix en Ank,

Sfeermaker

Een goede artiest, die heel veel verzoekjes speelt. De verzoekjes kan je op een leuke en creatieve manier doorgeven.
Er is een groot aantal aan verzoeknummers die je kan aanvragen.
De gasten hebben het onwijs naar hun zin gehad.
Een echte sfeer maker!! Nico - Hensbroek Het Wapen van Wogmeer

Chapeau !

Dag Arnoud,

het was een fantastische avond, geweldig zoals je met het publiek omgaat en aanvoelt wat men wil. Er zat een hele mooie opbouw in de "Hart voor de zorg" avond – vonden wij-, voor Erwin Nijhoff was het ontmoeten en kletsen, na dat optreden pakte je het ontzettend goed op door de swing er in te houden tot aan de polonaise toe! Je bent een allround musicus die ons een geweldige avond heeft bezorgd. Chapeau! 

met vriendelijke groet, 

Margret Ticheler – kantoormanager De Toren - Hardenberg

Grand Café De Troubadour, Hardenberg

Arnoud Kas de sfeermaker!

Arnoud heeft al 2 keer een feestje van ons opgeluisterd. Onze gasten vinden het altijd leuk om verzoekjes in te dienen die Arnoud dan speelt. Dat zorgt voor een hele leuke en gezellige sfeer. 

André en Anke - Renkum. 

Restaurant De Beekdalhoeve

Geweldig

Arnoud...onze troubadour....bezorgde ons en onze gasten een geweldige middag in Fort Sabina.
Hij wist de sfeer meteen te pakken en vast te houden ...ondanks dat onze gasten aan een brunch bezig waren
Mee zingen ...verzoekjes..alles verloopt soepel

Bart en Trees - Heijningen

60 jarig feest bij de Heihut in Kootwijkerbroek.

Arnoud je speelde enorm mooie muziek waar iedereen van genoot.
Het was echt de muziek waar iedereen van hield en oude herinneringen weer naar boven komt.
Ik vond het heel gezellig en ben blij dat jij voor ons de muziek verzorgde in De Heihut.
Het is muziek wat leuk is voor jong en oud.
Alles was perfect geregeld. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker aan je denken.

Arie Verhoef - Kootwijkerbroek

Een groot feest!

Lieve Arnoud, wat heb je me weer een geweldig feest bezorgd! Toen ik 50 werd heb je mijn feestavond muzikaal begeleid met zo veel enthousiaste dat ik nu 10 jaar later op mijn 60e verjaardag niet na hoefde te denken wie ik zou vragen voor de muziek op mijn feestje en het was in een woord; Geweldig! Wat een stemming en wat een feest! Super bedankt en graag tot over 10 jaar of eerder.
Harte groet, Karin Zantingh

Grandioos

Prachtige locatie, mooi weer en top muziek van poptroubadour Arnoud Kas, hebben bijgedragen aan een fantastisch feest. Zijn enthousiasme, diversiteit aan repertoire, interactie met onze gasten en zijn prachtige stem, hebben ons feest onvergetelijk gemaakt.

Gezelligheid

Ons dubbelfeest, 50e verjaardag en 10 getrouwd, is door Arnoud opgeluisterd met heerlijk herkenbare meezingers. De laagdrempelige manier waarop dit gaat, maakt dat iedereen meedoet.

Allemachtig prachtig!

Ik was op zoek naar live muziek voor mijn 50-ste verjaardag. Op internet kwam ik Arnoud tegen, maar ja….Doe je het wel, doe je het niet, ik ken hem niet eens…. Kortom twijfel… Toch gemaild. Arnoud belde de volgende dag direct terug en we hebben een prima voorgesprek gehad waar beiden enorm enthousiast van werden. Ik kan het dan ook iedereen aanraden het bij twijfel gewoon te doen! Wat een entertainer, wat een mooi feest. Arnoud heeft niets te veel gezegd en al mijn verwachtingen overtroffen! Ook de reacties van de gasten waren louter positief. Kortom een topfeest voor iedereen die van live muziek, verzoeknummers en feest houdt, maar waar door het optreden van Arnoud niet de overhand heeft. Prachtig…. Ik zeg doen! Arnoud nogmaals bedankt voor een onvergetelijke middag/avond.

Fantastische avond

Arnoud, we hebben een fantastische avond gehad op ons 50-jarig huwelijksfeest met jouw gitaar en zang erbij! Je wist precies in te spelen op de situatie en wanneer je kon switchen tussen achtergrondmuziek en swingspektakel! Je zet af en toe iemand in de schijnwerpers die dat net even nodig hebben, en dat alles verliep heel natuurlijk. Respect daarvoor!
We kijken er met heel veel plezier op terug.
Jan en Adriana - Steenderen 11-03-2022

Klein huiskamerfeestje

Wij hadden een 25 jarig huwelijksfeest met een heel klein gezelschap. Arnoud was erg toegankelijk/betrokken en er was een leuke interactie. Arnoud heeft er mede voor gezorgd dat het een geslaagde avond was. De uitvoering van zijn repertoire was echt goed!

Geweldig!

26 november 2021 zijn wij getrouwd. Arnoud heeft s middags de live muziek verzorgd. Wij hebben enorm genoten van zijn muziek. Arnoud heeft een super leuke interactie met het publiek zonder dat hij te veel aanwezig is. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen over het feest en in het bijzonder over de muziek. Zowel jong en oud hebben enorm genoten van zijn muziek. Een echte aanrader! 

Trudy en Jaap - Toldijk