GEWELDIG

Wij hebben de poptroubadour op onze receptie van de bruiloft gehad. En het was in 1 woord GEWELDIG! Goed gedoseerd, zuivere stem en veel interactie. Arnoud wist op de juiste momenten de juiste snaar te raken.

Tot in de puntjes verzorgd

Hoe een toevallige ontmoeting met Arnoud en Baudy op een camperplaats in Sneek uitliep op een "zomaar feest " bij ons thuis in de Belgische Ardennen.
Wij en onze vrienden en bekenden hebben genoten van de muziek en entertainment welke door Arnoud tot in de puntjes verzorgd werd, vooral het kunnen verzoeken van de eigen favoriete muziek werd zeer gewaardeerd
Wij hebben een super geslaagd feest kunnen geven waar de bijdrage van Arnoud en Baudy en natuurlijk de prachtige zomeravond dit onvergetelijk heeft gemaakt.

Ad en Monique van den Berge

De Troubadour op ons 60-jarig huwelijksfeest

Wat hebben wij genoten van het optreden van Arnoud. Het was grandioos. Hij past zich helemaal aan aan de sfeer van het gezelschap. Hij is bescheiden in zijn optreden en totaal niet opdringerig. Waardering hebben wij ook dat zijn muziek niet overheersend is en dat gesprekken met ons wat ouder gezelschap goed mogelijk was.
Onze gasten vonden het heel leuk om liedjes uit te zoeken en op zijn gitaar te plakken. Bij de uitvoering heeft Arnoud dan ook alle aandacht voor de aanvrager.
Arnoud zingt fantastisch. Hij leverde een enorme bijdrage aan het welslagen van ons feest.
Wij kunnen Arnoud van harte aanbevelen !

Leny en Henk Griffioen

Trouwdag

Beste Arnoud
We hebben een prachtige trouwdag gehad aan het water. Een vuurkorf in het midden. Met jou met gitaar met je vele verzoek nummers van de gasten. Ze waren allemaal onder de indruk van je zang en dat je al die liedjes uit je hoofd kon. Ons huwelijks feest was helemaal compleet met jou. Echt super goed gedaan, Hans en Titia - Oostzaan

Een geweldig feest met Arnoud

Beste Arnoud, we hadden een geweldig leuke lunch ter ere van ons nieuwe huis niet in het minst door jouw aanwezigheid. Je hebt een enorm repertoire waardoor jonge en oudere gasten aan bod kwamen. Iedereen was erg enthousiast. Je sluit heel knap en op een relaxte manier aan bij de sfeer en de mensen die er zijn. Je hebt een mooie warme stem en kreeg mensen moeiteloos op de dansvloer. Dank je wel !

Voetjes van de vloer bij de Wandelvierdaagse het Gooi

Vrijdag 24 jl hebben we tijdens de 3e dag van de Wandelvierdaagse het Gooi weer kunnen genieten van een feestelijk optreden van Arnoud Kas. De stemming zat er goed in bij de wandelaars en ondanks de vele gelopen kilometers gingen de voetjes van de vloer

50ste verjaardag

Hoi Arnoud
Het was super gezellig en super gezongen en gespeeld op mijn feestje
Super bedankt

Groetjes Richard

Fantastisch!

Arnoud heeft op mijn pensionado-party met zijn enthousiaste optreden de sfeer bereikt die ik hoopte ! Zowel bij de terrasborrel als bij het diner genoten we van zijn stem, zijn muziek en zijn repertoire EN konden we tegelijkertijd als vrienden heerlijk bijkletsen ! Een fantastische combinatie ! Arnoud, het was TOP ! Reusachtig bedankt ! Ik hoop nog heel velen van je kwaliteiten zullen genieten ! Nico & Hetty

Over de top!

Met dank aan Arnoud Kas voor zijn muzikale bijdrage van ons 50-jr. huwelijksjubileum. Arnoud wist een fantastische sfeer te creëren door zijn muziek voor onze dierbaren die aanwezig waren. Je bent een geweldige gitarist en zanger met een groots repertoire. Wij kunnen niet anders dan je aanbevelen bij iedereen.

Tennisvereniging Norg 60 jaar!

Beste Arnoud

Wat heb je ons een geweldige avond bezorgd, het regende complimenten. Je hebt het publiek perfect aangevoeld en de ( deels ) ongeplande gastoptredens van Frank, Elly en (operazanger) Tom waren zo heerlijk gevarieerd en daardoor grandioos. En daarbij heb je ook nog eens ons clublied in no-time weer naar voren kunnen brengen. We organiseren best wel leuke feestjes maar deze setting in combinatie met het lekkere weertje (en dus buitenoptreden) was een absolute topper. Het is na je optreden nog heel erg laat / vroeg geworden want de stemming zat er goed in.
Groeten Roelof - Voorzitter TV-Norg 20-06-2022

Oh ja, vergat nog te zeggen dat buurtbewoners ook nog naar ons gereageerd hebben. Niet om te klagen maar omdat ze in hun achtertuin stiekem meegezongen hebben. Zo leuk...

Arnoud een geweldige gangmaker.

Een geweldig optreden op ons 50 jarig huwelijksfeest.
De gasten gingen helemaal los.

Genieten met een grote "G"

Wat was je Geweldig, we hebben alleen maar positieve reacties gekregen op jouw optreden. Dank voor je Geweldige stem, je mooie uitgebreide (en voor ieder wat wils) repetoir, dank voor je leuke concept, dank voor wie je bent (iemand die niet alleen de boel kan vermaken, die verbindend is maar die ook heel relaxed invoegt in het geheel). Kortom dank voor alles, mede dankzij jou bijdrage was ons feest voor ons helemaal TOP

Sfeermaker

Wat een fantastisch tuinfeest hebben wij gehad met Poptroubadour Arnoud! Een feest waarbij iedereen de voetjes van de vloer had en er volop gedanst en meegezongen werd door jong en oud, We hebben enorm veel plezier gehad en genieten nog steeds na. De werkwijze van nummers aanvragen (Arnoud heeft een uitgebreid assortiment) en op de gitaar plakken maakt dat iedereen betrokken is en meedoet. Gemengd publiek van 12-65 jaar, iedereen was aan het zingen en dansen! Arnoud heeft met zijn diverse nummers op het menu, alle ingrediënten voor een goed feest!

Super gezellige muziek

Voor ons feest hadden we Arnoud uitgekozen we kenden zijn genre. De interactie met de feestgangers is zo geweldig nu ook weer. Hij speelt voor iedereen we hebben geweldig genoten en ook de reactie van de familie en vrienden, wat leuk de interactie maakt veel los. De sfeer zit er gelijk in. Ons feest was zeker geslaagd wij kunnen er mooi op terug kijken. Dankjewel Arnoud, top. Wim en Marianne 21-5-2022

Kwaliteit in gezelligheid

Vandaag vierden wij onze verjaardagen 77 en 80 jaar. De muzikale invulling was voor Arnoud. niet de eerste keer overigens want bij de 70 jarige verjaardag was hij even eens onze troubadour. Het was prima om met zijn leiding en ondersteuning de volledige middag sfeervol te laten verlopen.
Wij zijn helemaal happy zoals het verliep en bevelen Arnoud van harte aan voor een geslaagd feest.

Sfeermaker

Een goede artiest, die heel veel verzoekjes speelt. De verzoekjes kan je op een leuke en creatieve manier doorgeven.
Er is een groot aantal aan verzoeknummers die je kan aanvragen.
De gasten hebben het onwijs naar hun zin gehad.
Een echte sfeer maker!!

Chapeau !

Dag Arnoud,

het was een fantastische avond, geweldig zoals je met het publiek omgaat en aanvoelt wat men wil. Er zat een hele mooie opbouw in de avond – vonden wij-, voor Erwin Nijhoff was het ontmoeten en kletsen, na dat optreden pakte je het ontzettend goed op door de swing er in te houden tot aan de polonaise toe! Je bent een allround musicus die ons een geweldige avond heeft bezorgd. Chapeau! 

met vriendelijke groet, 

Margret Ticheler – kantoormanager De Toren - Hardenberg

Arnoud Kas de sfeermaker!

Arnoud heeft al 2 keer een feestje van ons opgeluisterd. Onze gasten vinden het altijd leuk om verzoekjes in te dienen die Arnoud dan speelt. Dat zorgt voor een hele leuke en gezellige sfeer.

Geweldig

Arnoud...onze troubadour....bezorgde ons en onze gasten een geweldige middag.
Hij wist de sfeer meteen te pakken en vast te houden ...ondanks dat onze gasten aan een brunch bezig waren
Mee zingen ...verzoekjes..alles verloopt soepel

60 jarig feest bij de Heihut in Kootwijkerbroek.

Arnoud je speelde enorm mooie muziek waar iedereen van genoot.
Het was echt de muziek waar iedereen van hield en oude herinneringen weer naar boven komt.
Ik vond het heel gezellig en ben blij dat jij voor ons de muziek verzorgde.
Het is muziek wat leuk is voor jong en oud.
Alles was perfect geregeld. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker aan je denken.

Een groot feest!

Lieve Arnoud, wat heb je me weer een geweldig feest bezorgd! Toen ik 50 werd heb je mijn feestavond muzikaal begeleid met zo veel enthousiaste dat ik nu 10 jaar later op mijn 60e verjaardag niet na hoefde te denken wie ik zou vragen voor de muziek op mijn feestje en het was in een woord; Geweldig! Wat een stemming en wat een feest! Super bedankt en graag tot over 10 jaar of eerder.
Harte groet, Karin Zantingh

Grandioos

Prachtige locatie, mooi weer en top muziek van poptroubadour Arnoud Kas, hebben bijgedragen aan een fantastisch feest. Zijn enthousiasme, diversiteit aan repertoire, interactie met onze gasten en zijn prachtige stem, hebben ons feest onvergetelijk gemaakt.

Gezelligheid

Ons dubbelfeest, 50e verjaardag en 10 getrouwd, is door Arnoud opgeluisterd met heerlijk herkenbare meezingers. De laagdrempelige manier waarop dit gaat, maakt dat iedereen meedoet.

Allemachtig prachtig!

Ik was op zoek naar live muziek voor mijn 50-ste verjaardag. Op internet kwam ik Arnoud tegen, maar ja….Doe je het wel, doe je het niet, ik ken hem niet eens…. Kortom twijfel… Toch gemaild. Arnoud belde de volgende dag direct terug en we hebben een prima voorgesprek gehad waar beiden enorm enthousiast van werden. Ik kan het dan ook iedereen aanraden het bij twijfel gewoon te doen! Wat een entertainer, wat een mooi feest. Arnoud heeft niets te veel gezegd en al mijn verwachtingen overtroffen! Ook de reacties van de gasten waren louter positief. Kortom een topfeest voor iedereen die van live muziek, verzoeknummers en feest houdt, maar waar door het optreden van Arnoud niet de overhand heeft. Prachtig…. Ik zeg doen! Arnoud nogmaals bedankt voor een onvergetelijke middag/avond.

Fantastische avond

Arnoud, we hebben een fantastische avond gehad op ons 50-jarig huwelijksfeest met jouw gitaar en zang erbij! Je wist precies in te spelen op de situatie en wanneer je kon switchen tussen achtergrondmuziek en swingspektakel! Je zet af en toe iemand in de schijnwerpers die dat net even nodig hebben, en dat alles verliep heel natuurlijk. Respect daarvoor!
We kijken er met heel veel plezier op terug.
Jan en Adriana - Steenderen 11-03-2022

Klein huiskamerfeestje

Wij hadden een 25 jarig huwelijksfeest met een heel klein gezelschap. Arnoud was erg toegankelijk/betrokken en er was een leuke interactie. Arnoud heeft er mede voor gezorgd dat het een geslaagde avond was. De uitvoering van zijn repertoire was echt goed!

Geweldig!

26 november 2021 zijn wij getrouwd. Arnoud heeft s middags de live muziek verzorgd. Wij hebben enorm genoten van zijn muziek. Arnoud heeft een super leuke interactie met het publiek zonder dat hij te veel aanwezig is. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen over het feest en in het bijzonder over de muziek. Zowel jong en oud hebben enorm genoten van zijn muziek. Een echte aanrader! 

Trudy en Jaap - Toldijk

Poptroubadour meeslepend enthousiast.

Ondanks huidige moeilijke tijd binnen alle maatregelen heerlijk genoten van de mooie gezellige muziek van Arnoud op ons 40 jarig huwelijksfeest. Alle gasten waren erg enthousiast. Zeer groot repertoire. Uniek!!

Ons 45 jarig huwelijksfeest samen met de troubadour

Onlangs hebben we in deze corona tijd toch een klein feestje kunnen geven ter ere van ons 45 jarig huwelijk. We hebben daarbij Arnoud Kas uitgenodigd om een en ander te voorzien van de vrolijke noot! Dit is ook volledig gelukt als we mogen afgaan op alle positieve reacties die we na afloop hebben ontvangen.
Arnoud, nogmaals bedankt voor deze hele gezellige avond!

Niet uitgepraat over jouw optreden!

Beste Arnoud,

Graag wil ik je ook nog even op deze manier bedanken voor een geweldig leuke middag, iedereen heeft ervan genoten. Dat was ook wel merkbaar, denk ik, er werd meegeklapt, meegezongen, meegedeind en zelfs nog even meegedanst. Na afloop raakten de dames nog een tijdje niet uitgepraat over jouw optreden!

Nogmaals bedankt en het beste, vriendelijke groet,

Désirée

Muzikale inzet

Dag Arnoud,

Ik zie terug op een zeer geslaagde gezellige muziekavond. De senioren, die ik later nog heb gesproken waren net zo lovend. Het zeer brede scala aan populaire muziek dat je in de aanbieding had zorgde voor een heel plezierige sfeer.

Dank voor je muzikale inzet, prettige samenwerking en hulpvaardigheid.

Hartelijke groet, Dick Stoffelen, Oranjevereniging Everdingen, 28-10-2021

Professionele entertainer

Arnoud heeft tijdens onze seniorenavond veel bijgedragen aan een gemoedelijke sfeer. De aanwezigen werden door zijn enthousiaste optreden persoonlijk betrokken, doordat zij zelf - uit een uitgebreid en zeer divers repertoire - hun keuze konden maken. Met teksten uit de jaren 50 tot nu toe was het voor iedereen genieten.

Aanstekelijke sfeermaker!

Tjonge, wat een feest!
We hadden deze troubadour bij een feestje van de Usseler molen meegemaakt en dachten al gauw: dit is echt iets voor ons feestje! We gingen vieren dat we 55 getrouwd waren en gelukkig paste het tijdstip in de agenda van Arnoud. Nu, we hebben geen seconde spijt gehad van deze beslissing! Hij wist op een aangename manier sfeer in het feest te brengen. We horen alleen waarderende geluiden van onze gasten.
We kunnen deze gast van harte aanbevelen! Een aanwinst voor elk feest!

De hele avond een feestelijke sfeer

Arnoud was op onze feestavond met oudere gasten, Arnoud zorgt voor een muzikale gezellige sfeer, gasten kunnen rustig blijven praten met elkaar, regelmatig konden we meezingen op de aangevraagde liedjes, soms zong hij het aangevraagde liedje uit zijn repertoire bij de persoon van die aanvraag, wat onze gasten erg leuk vonden,

Kortom, door zijn manier van optreden en meewerken aan je feestavond kun je zeggen "door de aanwezigheid van Arnoud is er de hele avond een feestelijke sfeer"

Hij overheerst niet maar....is er wel !!! 

Succes!

Hartelijke groet.

Margreet Feddes - Vrouwen van nu, Leiderdorp

Op elk feest een troubadour!

Super gezellige muziek; maakt van feestjes een feest???

Feest!

Op ons laanfeest met het concept gluren bij de buren/struinen door de tuinen heeft Arnoud voor 4 groepen opgetreden. Dat was steeds 30 minuten een feestje in de tuin! Publiek bepaalt wat hij zingt & speelt. De keuze is reuze. Meezingen, dansen & genieten!!

Geweldig tuinconcert

Wij hadden hem al eens gehoord maar wederom heel erg van hem genoten iemand die iedereen wel een avond kan vermaken met zijn muziek en praatjes kortom voor herhaling vatbaar

Straatfeest, 30 minuten concert

Hij was dit weekend in onze tuin, het was zo leuk en we hebben allemaal ontzettend genoten van zijn muziek! Hij speelt ook erg leuk in op iedereen die wat roept, waardoor je allerlei muziek te horen krijgt!

Leuke interactie met de gasten

Het was een topdag mede door de supergezellige invulling door de poptroubadour
Mijn ouders zullen hun 50 jarige huwelijksdag nooit meer vergeten
Bedankt

Een feest van herkenning

Beste Arnoud,
Enorm bedankt, mede ​namens jouw muzikale bijdrage had ik een fantastische middag!
Ga ik nietsvermoedend naar een feestje van iemand anders, word íkzelf verrast met een zaal vol gasten en gezang onder leiding van een troubadour..
De toon was meteen gezet!
De muziekselectie van de jaren 60 tot heden was perfect, een feest van herkenning. En de manier waarop verzoeknummers konden worden aangevraagd zorgde al snel voor een gezellige sfeer.
Na afloop was iedereen dan ook vol lof over jouw optreden!
Feestvarken Frank
3 oktober 2021

De dag van de ouderen

Beste Arnoud,

Nogmaals onze hartelijke dank voor je optreden op “de dag van de ouderen” van afgelopen donderdagmiddag in De Drie Eiken in Soest. Wij hebben veel leuke reacties van onze bewoners mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hannie Sipkema

De bewoners hebben genoten

Beste Arnoud,
Wat hebben we genoten 15 september van de prachtige muziek die je hebt verzorgd tijdens ons Zomerfestival.
Onze bewoners zijn er nog steeds vol van!  
Nogmaals heel erg dank voor je fantastische optreden!
04-10-2021 Sanne Westendorp, Accolade Zorg, de Wijngaard - Bosch en Duin

Geweldig caféfeest

Dankjewel Arnoud, je hebt ons een onvergetelijke avond bezorgd op ons 45-jarig huwelijksfeest bij café "FF naar Steef" in Hummelo.
De wisselwerking met de gasten was fantastisch. Het uitgebreide repertoire bood voor ieder wat wils en zorgde al snel voor een gitaar volgeplakt met verzoeknummers.
Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons feest.
Wij gaan hier nog lang van nagenieten.
Groeten Gerrit en José

Avondje in Hoevelaken

Het was een geweldige avond; de muziek was mooi, de sfeer was goed. Bedankt Arnoud voor je muzikale kwaliteiten!

Feest met Arnoud

Wat heb je van onze avond voor onze vrijwilligers een geweldig feest gemaakt.
Echt iedereen heeft van je muziek genoten. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!

Feest bij Negen

We kijken met veel plezier terug op ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van jouw optreden, dat weer helemaal top was, net zoals 10 jaar terug op ons 40 jarig feest Bedankt voor de begeleiding van het lied dat onze dochter ons toezongen en waar je de muziek voor moest aanpassen. Het was geweldig!!!
Groeten van Berend en Jenny

Flexibel en veelzijdig

We hebben een onvergetelijke 40+1 jarige-bruiloft gevierd en daar heb jij als poptroubadour een fantastische rol in gespeeld. We waren op zoek naar livemuziek met een breed repertoire die zowel op de achtergrond kan spelen als feest kan maken. En dat weet jij in je eentje allemaal te fixen. Met je aanpak van verzoeknummers maak je snel verbinding met je gezelschap. Via foto’s en filmpjes zien we inmiddels dingen die we zelf hebben gemist, zoals het optreden van een (‘licht’ dementerende) oom van 91 met zijn vertolking van ‘Daar bij die molen’. Ontroerend. Mooi dat je zo flexibel en veelzijdig bent dat dat allemaal kan. De afsluiting met ‘Paradise by the dashboard light’’ met onze zangnicht Gerdien en daarna Annie’s Song, dat je ook tijdens ons gesprek aan de keukentafel hebt gezongen, was een heerlijk slot. Nogmaals dank voor je optreden en voor hoe je bent als mens. We hebben dat als heel fijn ervaren. Meerdere van onze gasten hebben je naam genoteerd, dus houd je agenda maar alvast bij de hand…
Met vriendelijke groet, Hannie en Ton - Lunteren

Garantie voor een heerlijke avond vol muziek

Wij hebben een geweldig feest gehad mede door jouw geweldige optreden. Hartelijk dank voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft. Het was heerlijk om van jouw stem en gitaar te mogen genieten en ook bijzonder om jullie te gast te hebben op de boerderij. Je hebt een onuitwisbare indruk bij de gasten en bij ons achter gelaten en wat een ontzettend mooi huisje op wielen hebben jullie. 

Wij wensen jou en je vrouw nog vele veilige kilometers door Nederland. 

 

Maximale toegankelijkheid voor onze gasten

Beste Arnoud

Het was een topfeest op de 65e verjaardag van Els, mede dankzij jouw muzikale bijdrage. Met je brede muziek genres en je maximale toegankelijkheid voor onze gasten ging je volledig op in het feest.
Kortom super 🎼🎼👍👍 en zeker een aanrader.

Hans van Lith - Baarn

Muziek op het diamanten huwelijksfeest

Arnoud heeft met zijn muziek van het diamanten huwelijksfeest een fantastisch feest gemaakt. Hij beschikt over een zeer breed aanbod van liedjes, voor jong en oud. De interactie met het publiek is geweldig. Echt een aanrader!

Perfect voor ons tuinfeest

Dank je wel Arnoud, voor de juiste invulling qua muziek op ons tuinfeest! Top formule dat iedereen zijn suggesties op een memo kan schrijven. Super dat 2 gasten ook nog mee hebben kunnen en mogen zingen. Fijn dat je zo flexibel bent om een feest te maken waarbij zowel jong als oud het helemaal naar hun zin hebben.

Sfeermaker

Een geweldige avond met veel interactie en gezelligheid! Afwisselend feestelijke nummers met mooie rustige luisterliedjes. De sfeer zat er goed in, hierdoor was onze bruiloft onvergetelijk. Vriendelijk, meedenkend oog voor jong en oud maakt dat het een prettige optreden/samenwerking was!

Heerlijke sfeer

Al voor de derde keer hebben we Arnoud gevraagd om op een feestje van ons te komen spelen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Hij zorgt met zijn optreden voor een heerlijke sfeer. Het concept met de verzoeknummers is briljant zo is er voor ieder wat wils qua muziekkeuze. Verder is hij gewoon een ontzettend aardige man. Kortom een goede keuze om Arnoud te boeken !!!

Geweldige bruiloft zanger troubadour

Mijn vrouw en ik zijn donderdag 24 juni getrouwd. En we hebben gelukkig voor onze poptroubadour gekozen. Echt een geweldige avond gehad!! Hij is super gezellig en kan heel goed met mensen omgaan!! Hele mooie zangkunsten en weet er een feestje van te maken! Er was echt voor iedereen wel wat te kiezen! (Van jong tot oud) Ik raad Arnoud Kas ten zeerste aan.
Topgozer

Kroegentocht P&P metalls

Aanrader. Niet twijfelen. Doen. Super gezellige avond gehad. Ongelooflijk wat voor een repertoire Arnoud kan spelen en zingen.
Wat Arnoud ook goed maakt is het aanvoelen van zijn publiek. 100%
Bedankt voor de leuke avond Arnoud.

Top!

Leuke, enthousiaste troubadour met uitstekende muzikale kwaliteiten. Was leuk dat we in deze coronatijd er toch nog een klein feestje van konden maken.

65ste verjaardagsfeest

Hoi Arnoud en Baudy,

Wij vonden het echt fantastisch, Jeanine was sprakeloos en ook de familie was erg enthousiast over jouw live optreden via Skype! Echt jij en Baudy zijn samen een geweldig koppel samen om mensen een mooie herinnering na te laten. Dank jullie wel namens mijn gezin en mij!

p.s kunnen we de screenshots nog ergens terug vinden die Baudy heeft gemaakt? Echt zo waanzinnig leuk op ingespeeld!

Bedankt voor jullie inzet en hopelijk weer tot gauw!

Lieve groet Jürgen, Mellanie en Glenn

Geweldige sfeermaker!

Top, zoals je het feestje voor de 95e verjaardag van mijn tante luister hebt bij gezet. Ze stond te stralen in het middelpunt en was blij met de verrassing. Dankjewel, Maria.

Gezellig verrassingsontbijt

Hoi Arnoud,

 

De kinderen en wij hebben ontzettend genoten van je optreden bij ons thuis voor Rik's verjaardag! En zelfs de mensen die online aanwezig waren, hebben het veel leuker gevonden dan vooraf verwacht dus dank je wel! Ik vind het knap hoe je in staat bent om in andermans woonkamer mensen op hun gemak te stellen en weet te enthousiasmeren.

Thamar

Gezellig thuiskamerconcert

De poptroubadour als verjaardagscadeau tevens als verrassing ingehuurd voor een
thuiskamer concert. Het was erg gezellig en wij hebben enorm genoten van de muziek. Arnoud bedankt voor de fijne middag. Muzikale groet,
Sander

Een intense en sfeervolle belevenis

Arnoud,

 

Dankzij jouw muzikale inbreng en ondersteuning is ons feestje gisteren een intense en sfeervolle belevenis geweest en een waardevolle en dierbare herinnering geworden.

We zijn je heel dankbaar voor de zorgvuldige, persoonlijke en vakkundige manier waarop je ons hebt begeleid vooraf en tijdens.

We hebben met elkaar een sfeer kunnen creëren die iedereen heeft geraakt en die de energie en emotie van dat moment en van ons 50 jaar samen heeft mogen weerspiegelen.

Bedankt voor jouw fijne afstemming.

Wat een feest.

Wil en Marino uit Emmen
Arnoud gezien bij vrienden uit Amersfoort op hun 50 jarig jubileumfeest. Geweldig dat wilden wij ook. En inderdaad, het heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen. Arnoud betrekt iedereen bij zijn vele mogelijkheden om iedereen het naar de zin te maken. Ook als er een talent in de zaal zit, is hij in om gezamelijk een lied te zingen. Ook de directie van Zalencentrum Wielens waren vol lof.
Wat ons betreft, heb je wat te vieren? bel Arnoud en het komt goed.!!!!!

Feestgevoel ondanks Coronamaatregelen

Arnoud heeft voor onze bruiloft een paar uur tijdens het borrelen gespeeld wat echt een toevoeging was. Ons feest 's avonds moesten we ivm de Coronamaatregelen annuleren, maar door zijn aanwezigheid hadden we alsnog een zodanig gevoel. Ook familie & vrienden reageerden super positief. De verzoekjes middels post-its waren een erg leuke aanvulling.

Feestje!

Wat een leuk optreden! Arnoud kwam een half uur bij ons in de straat optreden met een groot repertoire. Hij zorgde meteen voor enthousiasme en interactie met de buurt. Iedereen heeft gedanst, gezongen en genoten!

Genoten tijdens de balconborrel

Arnoud, ik heb genoten van je songs en je optreden 3 weken geleden en op koningsdag bij de Veenbesflat. Een zeer welkome afleiding tijdens de balconborrels. - Ellen

Fantastisch

Een geweldige zanger en gitarist, voor veel gelegenheden. Een grandioos repertoire van de mooiste nummers uit de laatste 60 jaar, integer gezongen en gespeeld. Arnoud is heel bescheiden en plezierig aanwezig en iemand die ik graag op al mijn feestjes zou willen uitnodigen, succes verzekerd.

Fascinerend

Het was zoals elke keer weer geweldig zoals jij het doet met uitleg over de zanger of het lied..
Ruime keuze van liederen.
We zagen de mensen genieten, zelfs de demente mevrouw in mantelpakje zat steeds mee te zingen en ging helemaal los op de dansvloer.
We hopen je nog vaak ergens te horen zingen.
We geven het door.
Na afloop heb ik van iedereen lovende woorden gehoord.

Feest!!!

Wat een geweldige muzikale middag hebben we gehad in Soest!
Mensen werden geraakt door de aangevraagde liedjes en natuurlijk is het een beetje eng om mee te zingen maar de troubadour wist er snel zoveel sfeer in te brengen dat al gauw iedereen meedeed.
En als er dan ook nog mensen gaan dansen is het helemaal feest! Weleens een 88-jarige zien twisten?
Geweldig, we waren allemaal 20 jaar jonger toen we weer naar huis gingen. Een middag waar nog lang over wordt gesproken.......

goede match met toehoorders

Arnoud heeft voor ons een prachtig verjaardagsfeestje verzorgd, waarbij alle gasten, van jong tot oud, zich konden uitleven op de dansvloer.
Zeer warm aanbevolen!

Echt een aanrader!

Met veel plezier en goed gevoel kijken wij terug op ons huwelijksfeest op 20-02-2020 waarbij Arnoud Kas de muziek heeft verzorgd.
Goede entertainer die vol enthousiasme inspeelde op de wensen van onze gasten. Zowel tijdens de voorbereiding als uiteindelijke dag, was hij meedenkend en heeft ons ontlast. We hebben het als een heerlijke en ontspannen middag ervaren. Zoveel keus, tips, ideeën en goede muziek. Echt een aanrader.

Daan en Joanne - Baarn

Om je feest compleet te maken

Vorig jaar zagen we Arnoud spelen op een feestje en we wisten het direct. Dit willen wij op ons 40 jarig huwelijksfeest. Gisteravond heeft hij er mede voor gezorgd dat we een ongelooflijk mooi en gezellig feest mochten vieren. Zelfs een nummer dat niet op zijn lijst stond heeft hij speciaal ingestudeerd. Wat een entertainer, echt geweldig.

live 'sonos' poptroubadour

Het 20 jarig bestaan van het bedrijf gevierd en wat een super toegevoegde waarde was de aanwezigheid van een live ‘sonos’ Poptroubadour, Arnoud Kas.
Ontzettend veel complimenten gekregen over de muziek, zeker een aanrader. Via via was Arnoud mij aanbevolen en dan is het best spannend hoe een avond verloopt.
Kortom we hebben er een hele mooie muzikale herinnering bij.

Vrolijkheid in januari 2020

Mijn 70e verjaardag, een Kroonjaar, viel op een woensdag in januari. Het was een sombere druilerige dag maar door de muziek en liedjes van Arnoud veranderde dat al snel. Een heel erg leuke manier zijn de Muziekkeuzekaarten (rock, ballads, nederlandstalig) en je verzoekje middels post-its op zijn gitaarplakken. Dan afwachten wanneer Arnoud je verzoeknummer gaat zingen. Al mijn verjaardagsgasten waren dolenthousiast. De leeftijden liepen uiteen van 3 jaar tot 80 jaar en bijna iedereen zong of danste mee. Wil je een leuk feestje? Boek de Poptroubadour Arnoud!!

Kerstdiner bij partyboerderij Vossenberg in Epe

We hebben weer genoten van de muzikale omlijsting die Arnoud bij ons tijdens eerste kerstdag heeft verzorgd. Wij danken u wel! Samen met onze gasten zijn we zeer tevreden en durven Arnoud dan ook van harte aan te bevelen.

Geweldig

Hoi Arnoud  ieder vond het geweldig  super gezellig  bedankt  gr Bert en Trudy.

Gezelligheid

Later dan verwacht. Ik vierde namelijk 13 oktober mijn 25 jarig jubileum. 25 jaar in de horeca. Dat jaar daarvoor had iemand zijn 50 jarig huwelijksfeest gevierd bij ons in Het Olde Regthuys en vertelde mij vol enthousiasme over de poptroubadour. Ik dacht toen dat vinden jullie leuk als 50 jaar getrouwd stel, maar dat is niets voor mij! Daar kom ik na het huwelijksfeest wel van terug en besloot om Arnoud ook te boeken voor mijn 25 jarig jubileum. Wat was het gezellig, voor elk wat wils en ieder kan zijn eigen muziek op de gitaar plakken. Arnoud is heel enthousiast en gedreven. Want toen ik hem vroeg voor het feest vertelde hij mij dat zijn vrouw die dag jarig was en hij beloofd had thuis te zijn. Een half uur later belde hij terug en vertelde me The show must go on dus ik ben er bij zondag 13 oktober! Arnoud dank je wel voor je optreden en het verzorgen voor de muzikale gezelligheid op mijn feestje! En dit was zeker niet de laatste keer. Mijn gasten praten er nog steeds over hoe gezellig het is geweest.

Geweldige feestavond

Arnoud, we hebben zaterdag avond 21 December een geweldig 50 jaar huwelijksfeest gehad in de "Zuiderzon" in Eerbeek.
Jij hebt iedereen op een geweldigen wijze betrokken bij het feest en in beweging
gekregen en er werd veel gedanst en gezongen. De verzoeken voor muziek werden middels de post-it op een geniale manier gezongen uit een groot repetoire. En ook heel professioneel en flexibel in begeleiding van eigen inbreng van familie/gasten.
Arnoud we willen je nogmaals bedanken voor de geweldige enthousiaste manier waarop je ons feest vorm hebt gegeven.
We zijn vandaag bedolven onder de vele
positieve reacties en bedankjes van onze vrienden en familie.

Poptroubadour .Grote klasse.

Samen 160 jaar
Een feest in de prachtige locatie marienhof in Amersfoort.Live muziek door Arnoud Kas Poptroubadour met zijn gitaar De gasten ,en wij waren enthousiast over zijn stem,gitaarspel,en zijn presentatie.De grote keuze van zijn nummers dwingt tot heerlijk mee doen.Dansen zingen,en toch gewoon met elkaar kunnen praten iedereen Volgens al
onze gasten TOP middag .Arnoud bedankt

Schot in de roos!

Schot in de roos! Dat was Arnoud op ons Kerstdiner vrijdag de 13e jl. Blij dat hij er was voor nog meer sfeer. Bedankt Arnoud, het was super!

Complimenten bleven maar komen

Wat hebben we een heerlijke dag gehad bij het vieren van onze 50 jarige bruiloft. Dit kwam mede door de lokatie onze vrienden en kennissen die er waren. Maar vooral door de aanwezigheid van onze poptroubadour Arnoud Kas. Wat heeft hij zijn best gedaan om een voor ons onvergetelijke dag te maken. De complimenten bleven maar komen van onze gasten. Kortom bedankt Arnoud voor je geweldige aanwezigheid.

Verbind jong en oud door de geweldige sfeer!

Zaterdag 30 november waren wij 25 jaar getrouwd! Wij mochten dit vieren met veel vrienden, familie, collega’s en buren. En Arnoud heeft gaf deze avond een muzikale omlijsting. En... het was geweldig. Zelfs de jongeren, want die hadden hun bedenkingen bij een man met gitaar, hadden een geweldige avond. Mede door het uitgebreide repertoire van Arnoud waaruit gekozen kon worden. Nogmaals Arnoud super bedankt voor jou bedrage aan deze onvergetelijke avond.

geweldige muziekant !

Via via zijn we bij arnoud terecht gekomen. We zochten iemand voor een verjaardagsfeest van mijn vader die 85 werd. Echter, het feest werd gehouden in het verzorgingstehuis daar mijn vader alzheimer heeft. Arnoud heeft het fantastich gedaan ! Arnoud was ruimschoots van te voren aanwezig om een en ander voor te bereiden.
onze gasten waren dol enthousiast. En belangrijker nog,mijn vader heeft genoten !
Ik kan Arnoud aanbevelen wanneer je iets bijzonders wilt op je feest !
Vr Gr Jolande van Dijk ? Raalte

Het werd een groots feest

Beste Arnoud.

Op 23 november j.l vierden wij ons 50 jarig Huwelijk. Na ontvangst in Grand Café ,, Klein Vanenburg “ ging ons gezelschap van 32 personen naar Kasteel de Vanenburg.Daar wachtte jij ons op in de mooie van Pallandzaal.
Een warm welkom met ,,Lang zullen ze leven”. Jouw optreden was een doorslaand succes . Met je zeer uitgebreide repertoire wist je het hele gezelschap er bij te betrekken en te vermaken.
De gasten waren vol lof en vroegen ons ,, waar heb je die leuke gitarist/troubadour vandaan ? Het was een kleine setting maar mede door jou Arnoud werd het een groots feest .
Dan nog een Positieve noot : Arnoud :  Zeer aan te bevelen bij een diner, want er kan ook nog door de gasten onderling gesproken worden door het beschaafde volume .
Ook dit werd zeer gewaardeerd door ons en onze gasten.

Heel hartelijk bedankt voor je bijdrage aan ons feest .
Hartelijke groet Jo & Ria Sol

Sfeermaker puur s(z)ang!

Op zaterdag 16 november 2019 heeft Arnoud bij onze stichting opgetreden bij ons jaarlijkse vrijwilligersfeest.
Het was een ontzettend leuk optreden want de voetjes zijn van de vloer gegaan. Dat is nog nooit gebeurd.
Onze vrijwilligers zijn best lastig als het gaat om hun muzikale voorkeur. Maar dit was een echt feestje. Actief nummers aanvragen, meezingen en de polonaise kwam zelfs langs.
Een zeer geslaagde avond mede door Arnoud Kas. Chapeau, je staat in onze database voor volgende activiteiten

Prettige omgang met iedereen van jong tot oud

Hallo Arnoud, we hebben allemaal genoten op  mijn 50ste verjaardagsfeest. Dank je wel voor je brede repertoire, flexibiliteit, je enthousiasme en je prettige omgang met iedereen van jong tot oud.

We komen elkaar vast weer tegen.

Charlotte

Top troubadour !

Arnoud zong en speelde op onze 40-jarig huwelijksjub. Het was fantastisch leuk ! Ieder kon verzoeknummers aanvragen en dit nodigde uit tot meezingen en dansen. Het werd een heel sfeervol en gezellig feest terwijl er ook nog een gesprek mogelijk was. Het was een top avond ! Een aanrader....

Wat ‘n gaaf feest

Beste Arnoud.
Wat ‘n gaaf feest in Den Overkant in Riel.
Reacties van onze gasten:
sfeervol,
leuke muziek.
geweldige verzoekjes,
niet te hard,
attent om bij de aanvrager te zingen,
prachtig om ook “artiest” te zijn,
‘t Kufsteinliedje, ‘n wereldhit,
jouw manier van doen is ‘n gouden idee.
Al met al, ‘n geweldig feest.

Ans en Henk Snijders - van Roessel, 5-11-2019.

Zo genoten

Hai Arnoud ik loop de hele dag nog na te genieten over gisteren , ik heb weer zo genoten van je muziek en met mij zovelen . Nog maal mijn dank voor jou muziek van gisteren . Gr. Nel Duivenvoorden.

Bedank-diner

Beste Arnaud,
Allereerst wil ik je van harte bedanken voor je weergaloze optreden tijdens mijn, zoals jij dat betitelde ‘first-circle-bedankdiner’ in restaurant De Soester Duinen zaterdagavond 19 oktober jl. Jouw aanwezigheid was voor alle aanwezigen van jong tot oud een aaneenschakeling van enthousiaste reacties met daarbij verpakt mooie herinneringen/momenten. Met een lach en hier en daar een mooie traan. Ondanks dat niemand jou vooraf kende, leek het alsof jij een van ons was. Alsof je een familielid was. Onvoorstelbaar was jouw verbluffende kennis van zoveel aangevraagde liedjes. Die aaneenschakeling van vrolijke klanken was verrassend en ongedwongen.
Nogmaals dank en graag tot ziens bij een volgende gelegenheid.
Hartelijk gegroet, Paul Martens

Sfeer!

Wij zijn erg blij dat Arnoud op onze bruiloft de muziek heeft verzorgd. Arnoud heeft een leuk en divers repertoire, zingt prachtig en zorgt voor een geweldige sfeer! Wij kregen veel reacties van onze bruiloftsgasten dat ze de interactie met Arnoud erg leuk vonden. Niet alleen de avond zelf was goed maar ook de communicatie voorafgaand aan het feest verliep heel fijn. Je kunt met Arnoud goed overleggen en hij denkt met je mee. Arnoud ontzettend bedankt voor een heel geslaagd feest!

Super, professioneel en heel gezellig!

Beste Arnoud, Het was een fantastische dag. Wat heb ik genoten en ik niet alleen. Wij treffen het met al die lieve mensen om ons heen. Wat was ik blij dat jij ons feest kwam opluisteren met prachtige zang en entertainment. Dit maakte het helemaal volmaakt. Iedereen was vol lof. Ik ben nog steeds aan het nagenieten.
Nogmaals het was helemaal top. Met vriendelijke groet, Kees en Annita - Sint Pancras

70 jarig verjaardagsfeest

Hallo Arnoud, mede door jouw fantastische muziek heb ik een geweldige avond gehad! Dank hiervoor en ik wens je nog vele 'memo's' op je gitaar. Dansen, meezingen en polonaise iedereen was blij!

50 jarig huwlijksfeest Cock enMarijke Belien.

Als je een leuk feest wilt geven,doe dat dan met Arnoud Kas.Hij kan als geen ander jou feest opleuken met zijn gitaarmuziek. Hij heeft een groot assortiment aan liedjes van vroeger tot nu. Deze kun je aanvragen via een sticker die je op zijn gitaar plakt.Wij kijken terug op een geweldige viering van ons 50 jarig huwlijksfeest met ons als middelpunten als goede tweede Arnoud Kas.
Bedankt Arnoud, iedereen was blij met jou.
Blijde groeten van Cock en Marijke.

Geen POPtroubadour maar TOPtroubadour

50 jaar lief en leed gedeeld.
Voor ons samen met onze lieve familie en vrienden een feestje waard.
En: met poptroubadour Arnoud Kas.
Wat een fantastische man is dit en wat een prachtig repertoire en wat een gezelligheid brengt deze troubadour. In een mum van tijd was zijn gitaar volgeplakt met verzoekjes, waar hij met veel plezier en enthousiasme aan voldeed.
Van begin tot het eind van het feest was de sfeer geweldig. Zelfs de jongeren deden vol enthousiasme mee.
Ook de persoonlijke aandacht van Arnoud aan onze gasten werd zeer op prijs gesteld.
Voor ons was ons 50-jarig huwelijksfeest een middag om nooit te vergeten.
Arnoud, dank je wel voor je geweldige bijdrage aan het geheel. We zullen je zeker aanbevelen.
Hartelijke groeten
Joop en Fenny van Druten
29 september 2019
Vorden

75-jarig feest

De poptroubadour is er voor jong en oud! Wat hebben wij genoten van de muziek.
Rustig beginnen tijdens het eten, maar zodra de muziek menu kaarten op tafel komen gaat het dak eraf.
Prima concept en Arnoud voelt de sfeer prima aan. Nogmaals bedankt voor de gezellige avond. Gerrit Scholten.

Onvergetelijke Feestavond

Wat was dit een Fantastisch Feest voor onze 80 jarige moeder, schoonmoeder, oma, overgrootoma. De ontspannen, relaxte sfeer, zat er vanaf de 1e muzieknoot al meteen goed in. Jong en Ouder beleefden samen een onvergetelijke feestavond met familie en vrienden. Arnoud bedankt, je raakte de juiste snaar.

Enthousiaste reacties tijdens Nazomerborrel

Op 25 september 2019 heeft Arnoud tot grote tevredenheid de muziek verzorgd op de Nazomerborrel van Bres Advocaten op Golfpark Soestduinen. De genodigden waren vol lof over Arnoud en plakten hun favoriete nummer uit het omvangrijke repertoire op de gitaar van Arnoud. Wij krijgen nog steeds enthousiaste reacties van onze genodigden over de muzikale bijdrage van Arnoud. Wij bevelen Arnoud dan ook van harte aan.
Met hartelijke groet,
Gabriëlle Steenbakkers

Fantastisch optreden van troudadour Arnoud

Arnoud uitgenodigd op ons 65 jarig huwelijksfeest op aanbeveling van anderen. Met name de manier om verzoeknummers te kiezen met de post its heeft bijgedragen aan een fantastische sfeer. Dit was de doelstelling van ondergetekende. Het optreden heeft alle verwachtingen overtroffen, de mooie stem en de uitstraling van Arnoud. De aanwezigheid van Arnoud op ons feest heeft de dag een extra dimensie gegeven!! Heel veel dank aan Arnoud!

TOPtroubadour

Wat een ontzettend gezellige en interactieve avond heeft Arnoud op ons bruiloftsfeest verzorgd. Voor iedereen wat wils, van gevoelig tot dansbaar. Zonder pauzes breide hij de hele avond aaneen.