Aanstekelijke sfeermaker!

Tjonge, wat een feest!
We hadden deze troubadour bij een feestje van de Usseler molen meegemaakt en dachten al gauw: dit is echt iets voor ons feestje! We gingen vieren dat we 55 getrouwd waren en gelukkig paste het tijdstip in de agenda van Arnoud. Nu, we hebben geen seconde spijt gehad van deze beslissing! Hij wist op een aangename manier sfeer in het feest te brengen. We horen alleen waarderende geluiden van onze gasten.
We kunnen deze gast van harte aanbevelen! Een aanwinst voor elk feest!

De hele avond een feestelijke sfeer

Arnoud was op onze feestavond met oudere gasten, Arnoud zorgt voor een muzikale gezellige sfeer, gasten kunnen rustig blijven praten met elkaar, regelmatig konden we meezingen op de aangevraagde liedjes, soms zong hij het aangevraagde liedje uit zijn repertoire bij de persoon van die aanvraag, wat onze gasten erg leuk vonden,

Kortom, door zijn manier van optreden en meewerken aan je feestavond kun je zeggen "door de aanwezigheid van Arnoud is er de hele avond een feestelijke sfeer"

Hij overheerst niet maar....is er wel !!! 

Succes!

Hartelijke groet.

Margreet Feddes - Vrouwen van nu, Leiderdorp

Op elk feest een troubadour!

Super gezellige muziek; maakt van feestjes een feest???

Feest!

Op ons laanfeest met het concept gluren bij de buren/struinen door de tuinen heeft Arnoud voor 4 groepen opgetreden. Dat was steeds 30 minuten een feestje in de tuin! Publiek bepaalt wat hij zingt & speelt. De keuze is reuze. Meezingen, dansen & genieten!!

Geweldig tuinconcert

Wij hadden hem al eens gehoord maar wederom heel erg van hem genoten iemand die iedereen wel een avond kan vermaken met zijn muziek en praatjes kortom voor herhaling vatbaar

Straatfeest, 30 minuten concert

Hij was dit weekend in onze tuin, het was zo leuk en we hebben allemaal ontzettend genoten van zijn muziek! Hij speelt ook erg leuk in op iedereen die wat roept, waardoor je allerlei muziek te horen krijgt!

Leuke interactie met de gasten

Het was een topdag mede door de supergezellige invulling door de poptroubadour
Mijn ouders zullen hun 50 jarige huwelijksdag nooit meer vergeten
Bedankt

Een feest van herkenning

Beste Arnoud,
Enorm bedankt, mede ​namens jouw muzikale bijdrage had ik een fantastische middag!
Ga ik nietsvermoedend naar een feestje van iemand anders, word íkzelf verrast met een zaal vol gasten en gezang onder leiding van een troubadour..
De toon was meteen gezet!
De muziekselectie van de jaren 60 tot heden was perfect, een feest van herkenning. En de manier waarop verzoeknummers konden worden aangevraagd zorgde al snel voor een gezellige sfeer.
Na afloop was iedereen dan ook vol lof over jouw optreden!
Feestvarken Frank
3 oktober 2021

De dag van de ouderen

Beste Arnoud,

Nogmaals onze hartelijke dank voor je optreden op “de dag van de ouderen” van afgelopen donderdagmiddag in De Drie Eiken in Soest. Wij hebben veel leuke reacties van onze bewoners mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hannie Sipkema

De bewoners hebben genoten

Beste Arnoud,
Wat hebben we genoten 15 september van de prachtige muziek die je hebt verzorgd tijdens ons Zomerfestival.
Onze bewoners zijn er nog steeds vol van!  
Nogmaals heel erg dank voor je fantastische optreden!
04-10-2021 Sanne Westendorp, Accolade Zorg, de Wijngaard - Bosch en Duin

Geweldig caféfeest

Dankjewel Arnoud, je hebt ons een onvergetelijke avond bezorgd op ons 45-jarig huwelijksfeest bij café "FF naar Steef" in Hummelo.
De wisselwerking met de gasten was fantastisch. Het uitgebreide repertoire bood voor ieder wat wils en zorgde al snel voor een gitaar volgeplakt met verzoeknummers.
Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons feest.
Wij gaan hier nog lang van nagenieten.
Groeten Gerrit en José

Avondje in Hoevelaken

Het was een geweldige avond; de muziek was mooi, de sfeer was goed. Bedankt Arnoud voor je muzikale kwaliteiten!

Feest met Arnoud

Wat heb je van onze avond voor onze vrijwilligers een geweldig feest gemaakt.
Echt iedereen heeft van je muziek genoten. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!

Feest bij Negen

We kijken met veel plezier terug op ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van jouw optreden, dat weer helemaal top was, net zoals 10 jaar terug op ons 40 jarig feest Bedankt voor de begeleiding van het lied dat onze dochter ons toezongen en waar je de muziek voor moest aanpassen. Het was geweldig!!!
Groeten van Berend en Jenny

Flexibel en veelzijdig

We hebben een onvergetelijke 40+1 jarige-bruiloft gevierd en daar heb jij als poptroubadour een fantastische rol in gespeeld. We waren op zoek naar livemuziek met een breed repertoire die zowel op de achtergrond kan spelen als feest kan maken. En dat weet jij in je eentje allemaal te fixen. Met je aanpak van verzoeknummers maak je snel verbinding met je gezelschap. Via foto’s en filmpjes zien we inmiddels dingen die we zelf hebben gemist, zoals het optreden van een (‘licht’ dementerende) oom van 91 met zijn vertolking van ‘Daar bij die molen’. Ontroerend. Mooi dat je zo flexibel en veelzijdig bent dat dat allemaal kan. De afsluiting met ‘Paradise by the dashboard light’’ met onze zangnicht Gerdien en daarna Annie’s Song, dat je ook tijdens ons gesprek aan de keukentafel hebt gezongen, was een heerlijk slot. Nogmaals dank voor je optreden en voor hoe je bent als mens. We hebben dat als heel fijn ervaren. Meerdere van onze gasten hebben je naam genoteerd, dus houd je agenda maar alvast bij de hand…
Met vriendelijke groet, Hannie en Ton - Lunteren

Garantie voor een heerlijke avond vol muziek

Wij hebben een geweldig feest gehad mede door jouw geweldige optreden. Hartelijk dank voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft. Het was heerlijk om van jouw stem en gitaar te mogen genieten en ook bijzonder om jullie te gast te hebben op de boerderij. Je hebt een onuitwisbare indruk bij de gasten en bij ons achter gelaten en wat een ontzettend mooi huisje op wielen hebben jullie. 

Wij wensen jou en je vrouw nog vele veilige kilometers door Nederland. 

 

Maximale toegankelijkheid voor onze gasten

Beste Arnoud

Het was een topfeest op de 65e verjaardag van Els, mede dankzij jouw muzikale bijdrage. Met je brede muziek genres en je maximale toegankelijkheid voor onze gasten ging je volledig op in het feest.
Kortom super 🎼🎼👍👍 en zeker een aanrader.

Hans van Lith - Baarn

Muziek op het diamanten huwelijksfeest

Arnoud heeft met zijn muziek van het diamanten huwelijksfeest een fantastisch feest gemaakt. Hij beschikt over een zeer breed aanbod van liedjes, voor jong en oud. De interactie met het publiek is geweldig. Echt een aanrader!

Perfect voor ons tuinfeest

Dank je wel Arnoud, voor de juiste invulling qua muziek op ons tuinfeest! Top formule dat iedereen zijn suggesties op een memo kan schrijven. Super dat 2 gasten ook nog mee hebben kunnen en mogen zingen. Fijn dat je zo flexibel bent om een feest te maken waarbij zowel jong als oud het helemaal naar hun zin hebben.

Sfeermaker

Een geweldige avond met veel interactie en gezelligheid! Afwisselend feestelijke nummers met mooie rustige luisterliedjes. De sfeer zat er goed in, hierdoor was onze bruiloft onvergetelijk. Vriendelijk, meedenkend oog voor jong en oud maakt dat het een prettige optreden/samenwerking was!

Heerlijke sfeer

Al voor de derde keer hebben we Arnoud gevraagd om op een feestje van ons te komen spelen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Hij zorgt met zijn optreden voor een heerlijke sfeer. Het concept met de verzoeknummers is briljant zo is er voor ieder wat wils qua muziekkeuze. Verder is hij gewoon een ontzettend aardige man. Kortom een goede keuze om Arnoud te boeken !!!

Geweldige bruiloft zanger troubadour

Mijn vrouw en ik zijn donderdag 24 juni getrouwd. En we hebben gelukkig voor onze poptroubadour gekozen. Echt een geweldige avond gehad!! Hij is super gezellig en kan heel goed met mensen omgaan!! Hele mooie zangkunsten en weet er een feestje van te maken! Er was echt voor iedereen wel wat te kiezen! (Van jong tot oud) Ik raad Arnoud Kas ten zeerste aan.
Topgozer

Kroegentocht P&P metalls

Aanrader. Niet twijfelen. Doen. Super gezellige avond gehad. Ongelooflijk wat voor een repertoire Arnoud kan spelen en zingen.
Wat Arnoud ook goed maakt is het aanvoelen van zijn publiek. 100%
Bedankt voor de leuke avond Arnoud.

Top!

Leuke, enthousiaste troubadour met uitstekende muzikale kwaliteiten. Was leuk dat we in deze coronatijd er toch nog een klein feestje van konden maken.

65ste verjaardagsfeest

Hoi Arnoud en Baudy,

Wij vonden het echt fantastisch, Jeanine was sprakeloos en ook de familie was erg enthousiast over jouw live optreden via Skype! Echt jij en Baudy zijn samen een geweldig koppel samen om mensen een mooie herinnering na te laten. Dank jullie wel namens mijn gezin en mij!

p.s kunnen we de screenshots nog ergens terug vinden die Baudy heeft gemaakt? Echt zo waanzinnig leuk op ingespeeld!

Bedankt voor jullie inzet en hopelijk weer tot gauw!

Lieve groet Jürgen, Mellanie en Glenn

Geweldige sfeermaker!

Top, zoals je het feestje voor de 95e verjaardag van mijn tante luister hebt bij gezet. Ze stond te stralen in het middelpunt en was blij met de verrassing. Dankjewel, Maria.

Gezellig verrassingsontbijt

Hoi Arnoud,

 

De kinderen en wij hebben ontzettend genoten van je optreden bij ons thuis voor Rik's verjaardag! En zelfs de mensen die online aanwezig waren, hebben het veel leuker gevonden dan vooraf verwacht dus dank je wel! Ik vind het knap hoe je in staat bent om in andermans woonkamer mensen op hun gemak te stellen en weet te enthousiasmeren.

Thamar

Gezellig thuiskamerconcert

De poptroubadour als verjaardagscadeau tevens als verrassing ingehuurd voor een
thuiskamer concert. Het was erg gezellig en wij hebben enorm genoten van de muziek. Arnoud bedankt voor de fijne middag. Muzikale groet,
Sander

Een intense en sfeervolle belevenis

Arnoud,

 

Dankzij jouw muzikale inbreng en ondersteuning is ons feestje gisteren een intense en sfeervolle belevenis geweest en een waardevolle en dierbare herinnering geworden.

We zijn je heel dankbaar voor de zorgvuldige, persoonlijke en vakkundige manier waarop je ons hebt begeleid vooraf en tijdens.

We hebben met elkaar een sfeer kunnen creëren die iedereen heeft geraakt en die de energie en emotie van dat moment en van ons 50 jaar samen heeft mogen weerspiegelen.

Bedankt voor jouw fijne afstemming.

Wat een feest.

Wil en Marino uit Emmen
Arnoud gezien bij vrienden uit Amersfoort op hun 50 jarig jubileumfeest. Geweldig dat wilden wij ook. En inderdaad, het heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen. Arnoud betrekt iedereen bij zijn vele mogelijkheden om iedereen het naar de zin te maken. Ook als er een talent in de zaal zit, is hij in om gezamelijk een lied te zingen. Ook de directie van Zalencentrum Wielens waren vol lof.
Wat ons betreft, heb je wat te vieren? bel Arnoud en het komt goed.!!!!!

Feestgevoel ondanks Coronamaatregelen

Arnoud heeft voor onze bruiloft een paar uur tijdens het borrelen gespeeld wat echt een toevoeging was. Ons feest 's avonds moesten we ivm de Coronamaatregelen annuleren, maar door zijn aanwezigheid hadden we alsnog een zodanig gevoel. Ook familie & vrienden reageerden super positief. De verzoekjes middels post-its waren een erg leuke aanvulling.

Feestje!

Wat een leuk optreden! Arnoud kwam een half uur bij ons in de straat optreden met een groot repertoire. Hij zorgde meteen voor enthousiasme en interactie met de buurt. Iedereen heeft gedanst, gezongen en genoten!

Genoten tijdens de balconborrel

Arnoud, ik heb genoten van je songs en je optreden 3 weken geleden en op koningsdag bij de Veenbesflat. Een zeer welkome afleiding tijdens de balconborrels. - Ellen

Fantastisch

Een geweldige zanger en gitarist, voor veel gelegenheden. Een grandioos repertoire van de mooiste nummers uit de laatste 60 jaar, integer gezongen en gespeeld. Arnoud is heel bescheiden en plezierig aanwezig en iemand die ik graag op al mijn feestjes zou willen uitnodigen, succes verzekerd.

Fascinerend

Het was zoals elke keer weer geweldig zoals jij het doet met uitleg over de zanger of het lied..
Ruime keuze van liederen.
We zagen de mensen genieten, zelfs de demente mevrouw in mantelpakje zat steeds mee te zingen en ging helemaal los op de dansvloer.
We hopen je nog vaak ergens te horen zingen.
We geven het door.
Na afloop heb ik van iedereen lovende woorden gehoord.

Feest!!!

Wat een geweldige muzikale middag hebben we gehad in Soest!
Mensen werden geraakt door de aangevraagde liedjes en natuurlijk is het een beetje eng om mee te zingen maar de troubadour wist er snel zoveel sfeer in te brengen dat al gauw iedereen meedeed.
En als er dan ook nog mensen gaan dansen is het helemaal feest! Weleens een 88-jarige zien twisten?
Geweldig, we waren allemaal 20 jaar jonger toen we weer naar huis gingen. Een middag waar nog lang over wordt gesproken.......

goede match met toehoorders

Arnoud heeft voor ons een prachtig verjaardagsfeestje verzorgd, waarbij alle gasten, van jong tot oud, zich konden uitleven op de dansvloer.
Zeer warm aanbevolen!

Echt een aanrader!

Met veel plezier en goed gevoel kijken wij terug op ons huwelijksfeest op 20-02-2020 waarbij Arnoud Kas de muziek heeft verzorgd.
Goede entertainer die vol enthousiasme inspeelde op de wensen van onze gasten. Zowel tijdens de voorbereiding als uiteindelijke dag, was hij meedenkend en heeft ons ontlast. We hebben het als een heerlijke en ontspannen middag ervaren. Zoveel keus, tips, ideeën en goede muziek. Echt een aanrader.

Daan en Joanne - Baarn

Om je feest compleet te maken

Vorig jaar zagen we Arnoud spelen op een feestje en we wisten het direct. Dit willen wij op ons 40 jarig huwelijksfeest. Gisteravond heeft hij er mede voor gezorgd dat we een ongelooflijk mooi en gezellig feest mochten vieren. Zelfs een nummer dat niet op zijn lijst stond heeft hij speciaal ingestudeerd. Wat een entertainer, echt geweldig.

live 'sonos' poptroubadour

Het 20 jarig bestaan van het bedrijf gevierd en wat een super toegevoegde waarde was de aanwezigheid van een live ‘sonos’ Poptroubadour, Arnoud Kas.
Ontzettend veel complimenten gekregen over de muziek, zeker een aanrader. Via via was Arnoud mij aanbevolen en dan is het best spannend hoe een avond verloopt.
Kortom we hebben er een hele mooie muzikale herinnering bij.

Vrolijkheid in januari 2020

Mijn 70e verjaardag, een Kroonjaar, viel op een woensdag in januari. Het was een sombere druilerige dag maar door de muziek en liedjes van Arnoud veranderde dat al snel. Een heel erg leuke manier zijn de Muziekkeuzekaarten (rock, ballads, nederlandstalig) en je verzoekje middels post-its op zijn gitaarplakken. Dan afwachten wanneer Arnoud je verzoeknummer gaat zingen. Al mijn verjaardagsgasten waren dolenthousiast. De leeftijden liepen uiteen van 3 jaar tot 80 jaar en bijna iedereen zong of danste mee. Wil je een leuk feestje? Boek de Poptroubadour Arnoud!!

Kerstdiner bij partyboerderij Vossenberg in Epe

We hebben weer genoten van de muzikale omlijsting die Arnoud bij ons tijdens eerste kerstdag heeft verzorgd. Wij danken u wel! Samen met onze gasten zijn we zeer tevreden en durven Arnoud dan ook van harte aan te bevelen.

Geweldig

Hoi Arnoud  ieder vond het geweldig  super gezellig  bedankt  gr Bert en Trudy.

Gezelligheid

Later dan verwacht. Ik vierde namelijk 13 oktober mijn 25 jarig jubileum. 25 jaar in de horeca. Dat jaar daarvoor had iemand zijn 50 jarig huwelijksfeest gevierd bij ons in Het Olde Regthuys en vertelde mij vol enthousiasme over de poptroubadour. Ik dacht toen dat vinden jullie leuk als 50 jaar getrouwd stel, maar dat is niets voor mij! Daar kom ik na het huwelijksfeest wel van terug en besloot om Arnoud ook te boeken voor mijn 25 jarig jubileum. Wat was het gezellig, voor elk wat wils en ieder kan zijn eigen muziek op de gitaar plakken. Arnoud is heel enthousiast en gedreven. Want toen ik hem vroeg voor het feest vertelde hij mij dat zijn vrouw die dag jarig was en hij beloofd had thuis te zijn. Een half uur later belde hij terug en vertelde me The show must go on dus ik ben er bij zondag 13 oktober! Arnoud dank je wel voor je optreden en het verzorgen voor de muzikale gezelligheid op mijn feestje! En dit was zeker niet de laatste keer. Mijn gasten praten er nog steeds over hoe gezellig het is geweest.

Geweldige feestavond

Arnoud, we hebben zaterdag avond 21 December een geweldig 50 jaar huwelijksfeest gehad in de "Zuiderzon" in Eerbeek.
Jij hebt iedereen op een geweldigen wijze betrokken bij het feest en in beweging
gekregen en er werd veel gedanst en gezongen. De verzoeken voor muziek werden middels de post-it op een geniale manier gezongen uit een groot repetoire. En ook heel professioneel en flexibel in begeleiding van eigen inbreng van familie/gasten.
Arnoud we willen je nogmaals bedanken voor de geweldige enthousiaste manier waarop je ons feest vorm hebt gegeven.
We zijn vandaag bedolven onder de vele
positieve reacties en bedankjes van onze vrienden en familie.

Poptroubadour .Grote klasse.

Samen 160 jaar
Een feest in de prachtige locatie marienhof in Amersfoort.Live muziek door Arnoud Kas Poptroubadour met zijn gitaar De gasten ,en wij waren enthousiast over zijn stem,gitaarspel,en zijn presentatie.De grote keuze van zijn nummers dwingt tot heerlijk mee doen.Dansen zingen,en toch gewoon met elkaar kunnen praten iedereen Volgens al
onze gasten TOP middag .Arnoud bedankt

Schot in de roos!

Schot in de roos! Dat was Arnoud op ons Kerstdiner vrijdag de 13e jl. Blij dat hij er was voor nog meer sfeer. Bedankt Arnoud, het was super!

Complimenten bleven maar komen

Wat hebben we een heerlijke dag gehad bij het vieren van onze 50 jarige bruiloft. Dit kwam mede door de lokatie onze vrienden en kennissen die er waren. Maar vooral door de aanwezigheid van onze poptroubadour Arnoud Kas. Wat heeft hij zijn best gedaan om een voor ons onvergetelijke dag te maken. De complimenten bleven maar komen van onze gasten. Kortom bedankt Arnoud voor je geweldige aanwezigheid.

Verbind jong en oud door de geweldige sfeer!

Zaterdag 30 november waren wij 25 jaar getrouwd! Wij mochten dit vieren met veel vrienden, familie, collega’s en buren. En Arnoud heeft gaf deze avond een muzikale omlijsting. En... het was geweldig. Zelfs de jongeren, want die hadden hun bedenkingen bij een man met gitaar, hadden een geweldige avond. Mede door het uitgebreide repertoire van Arnoud waaruit gekozen kon worden. Nogmaals Arnoud super bedankt voor jou bedrage aan deze onvergetelijke avond.

geweldige muziekant !

Via via zijn we bij arnoud terecht gekomen. We zochten iemand voor een verjaardagsfeest van mijn vader die 85 werd. Echter, het feest werd gehouden in het verzorgingstehuis daar mijn vader alzheimer heeft. Arnoud heeft het fantastich gedaan ! Arnoud was ruimschoots van te voren aanwezig om een en ander voor te bereiden.
onze gasten waren dol enthousiast. En belangrijker nog,mijn vader heeft genoten !
Ik kan Arnoud aanbevelen wanneer je iets bijzonders wilt op je feest !
Vr Gr Jolande van Dijk ? Raalte

Het werd een groots feest

Beste Arnoud.

Op 23 november j.l vierden wij ons 50 jarig Huwelijk. Na ontvangst in Grand Café ,, Klein Vanenburg “ ging ons gezelschap van 32 personen naar Kasteel de Vanenburg.Daar wachtte jij ons op in de mooie van Pallandzaal.
Een warm welkom met ,,Lang zullen ze leven”. Jouw optreden was een doorslaand succes . Met je zeer uitgebreide repertoire wist je het hele gezelschap er bij te betrekken en te vermaken.
De gasten waren vol lof en vroegen ons ,, waar heb je die leuke gitarist/troubadour vandaan ? Het was een kleine setting maar mede door jou Arnoud werd het een groots feest .
Dan nog een Positieve noot : Arnoud :  Zeer aan te bevelen bij een diner, want er kan ook nog door de gasten onderling gesproken worden door het beschaafde volume .
Ook dit werd zeer gewaardeerd door ons en onze gasten.

Heel hartelijk bedankt voor je bijdrage aan ons feest .
Hartelijke groet Jo & Ria Sol

Sfeermaker puur s(z)ang!

Op zaterdag 16 november 2019 heeft Arnoud bij onze stichting opgetreden bij ons jaarlijkse vrijwilligersfeest.
Het was een ontzettend leuk optreden want de voetjes zijn van de vloer gegaan. Dat is nog nooit gebeurd.
Onze vrijwilligers zijn best lastig als het gaat om hun muzikale voorkeur. Maar dit was een echt feestje. Actief nummers aanvragen, meezingen en de polonaise kwam zelfs langs.
Een zeer geslaagde avond mede door Arnoud Kas. Chapeau, je staat in onze database voor volgende activiteiten

Prettige omgang met iedereen van jong tot oud

Hallo Arnoud, we hebben allemaal genoten op  mijn 50ste verjaardagsfeest. Dank je wel voor je brede repertoire, flexibiliteit, je enthousiasme en je prettige omgang met iedereen van jong tot oud.

We komen elkaar vast weer tegen.

Charlotte

Top troubadour !

Arnoud zong en speelde op onze 40-jarig huwelijksjub. Het was fantastisch leuk ! Ieder kon verzoeknummers aanvragen en dit nodigde uit tot meezingen en dansen. Het werd een heel sfeervol en gezellig feest terwijl er ook nog een gesprek mogelijk was. Het was een top avond ! Een aanrader....

Wat ‘n gaaf feest

Beste Arnoud.
Wat ‘n gaaf feest in Den Overkant in Riel.
Reacties van onze gasten:
sfeervol,
leuke muziek.
geweldige verzoekjes,
niet te hard,
attent om bij de aanvrager te zingen,
prachtig om ook “artiest” te zijn,
‘t Kufsteinliedje, ‘n wereldhit,
jouw manier van doen is ‘n gouden idee.
Al met al, ‘n geweldig feest.

Ans en Henk Snijders - van Roessel, 5-11-2019.

Zo genoten

Hai Arnoud ik loop de hele dag nog na te genieten over gisteren , ik heb weer zo genoten van je muziek en met mij zovelen . Nog maal mijn dank voor jou muziek van gisteren . Gr. Nel Duivenvoorden.

Bedank-diner

Beste Arnaud,
Allereerst wil ik je van harte bedanken voor je weergaloze optreden tijdens mijn, zoals jij dat betitelde ‘first-circle-bedankdiner’ in restaurant De Soester Duinen zaterdagavond 19 oktober jl. Jouw aanwezigheid was voor alle aanwezigen van jong tot oud een aaneenschakeling van enthousiaste reacties met daarbij verpakt mooie herinneringen/momenten. Met een lach en hier en daar een mooie traan. Ondanks dat niemand jou vooraf kende, leek het alsof jij een van ons was. Alsof je een familielid was. Onvoorstelbaar was jouw verbluffende kennis van zoveel aangevraagde liedjes. Die aaneenschakeling van vrolijke klanken was verrassend en ongedwongen.
Nogmaals dank en graag tot ziens bij een volgende gelegenheid.
Hartelijk gegroet, Paul Martens

Sfeer!

Wij zijn erg blij dat Arnoud op onze bruiloft de muziek heeft verzorgd. Arnoud heeft een leuk en divers repertoire, zingt prachtig en zorgt voor een geweldige sfeer! Wij kregen veel reacties van onze bruiloftsgasten dat ze de interactie met Arnoud erg leuk vonden. Niet alleen de avond zelf was goed maar ook de communicatie voorafgaand aan het feest verliep heel fijn. Je kunt met Arnoud goed overleggen en hij denkt met je mee. Arnoud ontzettend bedankt voor een heel geslaagd feest!

Super, professioneel en heel gezellig!

Beste Arnoud, Het was een fantastische dag. Wat heb ik genoten en ik niet alleen. Wij treffen het met al die lieve mensen om ons heen. Wat was ik blij dat jij ons feest kwam opluisteren met prachtige zang en entertainment. Dit maakte het helemaal volmaakt. Iedereen was vol lof. Ik ben nog steeds aan het nagenieten.
Nogmaals het was helemaal top. Met vriendelijke groet, Kees en Annita - Sint Pancras

70 jarig verjaardagsfeest

Hallo Arnoud, mede door jouw fantastische muziek heb ik een geweldige avond gehad! Dank hiervoor en ik wens je nog vele 'memo's' op je gitaar. Dansen, meezingen en polonaise iedereen was blij!

50 jarig huwlijksfeest Cock enMarijke Belien.

Als je een leuk feest wilt geven,doe dat dan met Arnoud Kas.Hij kan als geen ander jou feest opleuken met zijn gitaarmuziek. Hij heeft een groot assortiment aan liedjes van vroeger tot nu. Deze kun je aanvragen via een sticker die je op zijn gitaar plakt.Wij kijken terug op een geweldige viering van ons 50 jarig huwlijksfeest met ons als middelpunten als goede tweede Arnoud Kas.
Bedankt Arnoud, iedereen was blij met jou.
Blijde groeten van Cock en Marijke.

Geen POPtroubadour maar TOPtroubadour

50 jaar lief en leed gedeeld.
Voor ons samen met onze lieve familie en vrienden een feestje waard.
En: met poptroubadour Arnoud Kas.
Wat een fantastische man is dit en wat een prachtig repertoire en wat een gezelligheid brengt deze troubadour. In een mum van tijd was zijn gitaar volgeplakt met verzoekjes, waar hij met veel plezier en enthousiasme aan voldeed.
Van begin tot het eind van het feest was de sfeer geweldig. Zelfs de jongeren deden vol enthousiasme mee.
Ook de persoonlijke aandacht van Arnoud aan onze gasten werd zeer op prijs gesteld.
Voor ons was ons 50-jarig huwelijksfeest een middag om nooit te vergeten.
Arnoud, dank je wel voor je geweldige bijdrage aan het geheel. We zullen je zeker aanbevelen.
Hartelijke groeten
Joop en Fenny van Druten
29 september 2019
Vorden

75-jarig feest

De poptroubadour is er voor jong en oud! Wat hebben wij genoten van de muziek.
Rustig beginnen tijdens het eten, maar zodra de muziek menu kaarten op tafel komen gaat het dak eraf.
Prima concept en Arnoud voelt de sfeer prima aan. Nogmaals bedankt voor de gezellige avond. Gerrit Scholten.

Onvergetelijke Feestavond

Wat was dit een Fantastisch Feest voor onze 80 jarige moeder, schoonmoeder, oma, overgrootoma. De ontspannen, relaxte sfeer, zat er vanaf de 1e muzieknoot al meteen goed in. Jong en Ouder beleefden samen een onvergetelijke feestavond met familie en vrienden. Arnoud bedankt, je raakte de juiste snaar.

Enthousiaste reacties tijdens Nazomerborrel

Op 25 september 2019 heeft Arnoud tot grote tevredenheid de muziek verzorgd op de Nazomerborrel van Bres Advocaten op Golfpark Soestduinen. De genodigden waren vol lof over Arnoud en plakten hun favoriete nummer uit het omvangrijke repertoire op de gitaar van Arnoud. Wij krijgen nog steeds enthousiaste reacties van onze genodigden over de muzikale bijdrage van Arnoud. Wij bevelen Arnoud dan ook van harte aan.
Met hartelijke groet,
Gabriëlle Steenbakkers

Fantastisch optreden van troudadour Arnoud

Arnoud uitgenodigd op ons 65 jarig huwelijksfeest op aanbeveling van anderen. Met name de manier om verzoeknummers te kiezen met de post its heeft bijgedragen aan een fantastische sfeer. Dit was de doelstelling van ondergetekende. Het optreden heeft alle verwachtingen overtroffen, de mooie stem en de uitstraling van Arnoud. De aanwezigheid van Arnoud op ons feest heeft de dag een extra dimensie gegeven!! Heel veel dank aan Arnoud!

TOPtroubadour

Wat een ontzettend gezellige en interactieve avond heeft Arnoud op ons bruiloftsfeest verzorgd. Voor iedereen wat wils, van gevoelig tot dansbaar. Zonder pauzes breide hij de hele avond aaneen.

Genieten met een grote G

Dit jaar mocht ik voor het eerst samen met twee andere collega's ons landelijk bedrijfsuitje organiseren. Nadat we leuke activiteiten hadden uitgekozen, waren we alleen nog op zoek naar muzikaal vertier. Ik dacht direct aan jou Arnoud, want wat heb ik vorig jaar tijdens de bruiloft van mijn schoonzus van je genoten. Afgelopen dinsdag was het zover. Nadat iedereen moe maar voldaan terugkwam van zijn/haar activiteit, stond hen nog een leuke verrassing te wachten. Tijdens de BBQ heerlijk meezingen met de liedjes die je zelf hebt aangevraagd. Arnoud, wat heb je er weer een feestje van gemaakt. Het was heerlijk om te zien hoe mijn collega's genoten en hoe leuk is het om naderhand te horen dat door de troubadour het feestje helemaal af was! Arnoud, nogmaals bedankt en zeker tot ziens!

Arnoud Kas voor al uw feesten

Nu, de derde keer dat De Poptroubadour (PT) een feestje ondersteunde, elke keer in een andere zetting. Opvallend is het aanpassingsvermogen van de PT. Het laatste feest ging hij letterlijk bijna door het plafond, en steeg hij tot grote hoogte om leiding te geven aan de massa. Een feest met 120 mensen. Strak en flexibel. Fantastisch. Over een volgend feest, geen twijfel, Arnoud Kas maakt je feestje! Wij gaan hem weer boeken!

Super geslaagd 50-jarig-huwelijksfeest

Beste Arnoud wat was je weer goed en wat een mooie reacties kregen wij van alle gasten op ons 50jarig huwelijks feest,

Van jong tot oud niets dan lof over het feest en de muziek je was super en je hebt iedereen versteld doen staan over jouw veelzijdigheid nogmaals bedankt voor jouw bijdrage aan het voor ons super geslaagde huwelijksfeest.

Groetjes van Dicky en Ries - Renswoude

Topfeest !!

Nog steeds met een glimlach op ons gezicht denken wij terug aan ons 50-jarig huwelijksfeest van vorige week dinsdag. Op deze mooie zonnige dag mochten wij genieten van jouw aanwezigheid. Wat leuk dat er veel gasten een verzoeknummertje aan gingen vragen. Je zag alleen maar blije gezichten, wat een groot reportoire had je ons te bieden. Je hebt met jouw liefde voor je vak ons feest, tot een onvergetelijke dag gemaakt. Hartelijk dank, Arnoud !

Feestelijk 65

Wat een fijn feest werd het. Een mooi tuinfeest met ruim honderd mensen ter gelegenheid van onze 65-verjaardagen. Arnoud heeft een repertoire voor jong en ouder en maakt het ongedwongen feestelijk bij elke tafel! Er is goed meegezongen. De muziek is goed hoorbaar maar we konden er ook gewoon bij praten.
We kregen veel complimenten van onze gasten voor de muziek. Dat geven we graag weer door. Arnoud, chapeau!

Muziek goochelaar

Wat een sfeer en wat een breed repertoire heeft Arnoud op de Gildefeesten in Soest laten horen. Was erg gezellig.

Top Artiest

Super Artiest!
Ontzettend goed in zijn vak.
Geen seconde spijt van gehad.
Geld dubbel en dwars waard.
Nogmaals bedankt voor de leuke dag Arnoud

sfeermaker eerste klas

geweldige feestje gevierd met Arnoud Kas. een zanger die alles kan zingen van mooie luistermuziek tot wilde rock en dansmuziek. hij is iemand die de mensen verbindt met zijn muziek. ik beveel hem hierbij van harte aan

Alleen maar bedankjes

Ha Arnoud,

Na afloop van de parendag op onze Golfclub Veldzijde in Wilnis heb jij de muziek verzorgd. Het was een geweldige avond mede door jouw geweldige performance. Ik kreeg alleen maar bedankjes voor de geweldige avond te horen.

Graag tot een volgende keer.

Hermien Blommers - Organisatie parendag.

Poptroubadour van uitzonderlijke klasse

Onze 3e ervaring met Arnoud en een nog steeds opgaande lijn waar hij steeds de juiste snaar weet te treffen en voortreffelijk inspeelt op zijn publiek. Zijn aanwezigheid is van
toegevoegde waarde voor elke happening

Arnoud Kas de Sfeermaker

50 jaar getrouwd ben je maar 1 maal. Daarom wilden we voor 'n 100-tal familie en vrienden 'n groot tuinfeest geven. Daar hoort uiteraard 'n goede cateraar en muzikale omlijsting bij. Onze cateraar Rob Smink van Smink Culinair Nieuwleusen maakte ons attent op de pop-troubadour Arnoud Kas. Dat bleek 'n gouden tip. Mede door Arnoud werd ons feest 'n ECHT feest! Zonder teveel aandacht op zich te vestigen voelde hij precies aan waar het feest om vroeg en wat onze gasten wilden. Niet alleen de manier waarop hij 'n cabaretgroepje ondersteunde maar ook het feit dat hij ons lievelingslied dat niet op zijn repertoire stond, speciaal voor ons had ingestudeerd, oogste alle lof. Kortom: Arnoud, bedankt voor jouw geweldige bijdrage aan het voor ons onvergetelijke feest.

Geslaagde muzikale invulling bedrijfsfeest!

Op vrijdag 7 juni heeft Arnoud tot grote tevredenheid de muziek verzorgt op ons bedrijfsfeest.
Arnoud is niet alleen een muzikaal talent, met een uitgebreid repertoire, maar hij weet heel goed de gasten aan te voelen.
Tijdens het diner wist hij tafel voor tafel iedereen mee te krijgen zonder opdringerig te zijn. Na het diner kreeg hij bij menig aanwezige de voetjes van de vloer.
Kortom, een zeer geslaagde aanvulling op ons feest!

enthousiast , flexibel , brede muzikale kennis

Arnoud,geweldig hoe je ervoor zorgde dat het een echt feest werd! We zien allemaal lachende en stralende gezichten op de foto's. We krijgen nog steeds enthousiaste reacties van onze gasten met name over jouw bijdrage! Bedankt!!!

Tòp-troubadour

Het feest was in Tespelduyn, Noordwijkerhout.Arnoud Kas was de tòp-troubadour!
We konden verzoeknummers indienen uit zijn veelzijdige repertoire. En de "klik" was er. Samen maakten we er een fantastisch feest van.

Grandioos

Ons feest was nooit zo geweldig geworden als Arnoud er niet bij was geweest. Een zeer sympathieke, vriendelijke troubadour, die zichtbaar geniet als hij spelend en zingend er voor iedereen een feestje van maakt.

Trouwen op een plein in Hattem en je waant je met Arnoud in Frankrijk.

Wij hebben een geweldige receptie gehad na ons trouwen, op het prachtige Kerkplein in de mooie Hanzestad Hattem. Alles zat mee, het weer de entourage de hapjes en drankjes, onze gasten maar wat bovenal de sfeer geeft is de mooie muziek van Arnoud. Geheel in stijl, niet te nadrukkelijk aanwezig maar precies goed. Inspelend op wat er gebeurt en op de situatie. We hadden ons geen mooiere muziek voor dat moment kunnen wensen. Arnoud bedankt ! Jij hebt er mede voor gezorgd dat onze trouwdag een super dag was !!

Sfeer maker

22 juni 2019 hebben een geweldig feest gehad en daarin was Arnoud de kers op de taart.
We hebben genoten van zijn veelzijdigheid.
De gasten waren vol lof en plakten hun favorite nummers uit de omvangrijke lijst op zijn gitaar.
Arnoud Kas boeken, gewoon doen!

Poptroubadour die echt sfeer weet te maken!

Wow wat een gezelligheid weet Arnoud te brengen, hij past zijn manier van spelen echt aan op de groep.
Wij hadden een netwerkborrel met High Wine en BBQ op ons dakterras en vonden dat hij daarbij niet kon ontbreken.
Er werd regelmatig gebruik gemaakt van zijn unieke mogelijkheid tot aanvragen van verzoeknummers. Een aanwinst op je feest en partij! Wij zullen zeker nog eens gebruik van hem maken. Arnoud bedankt namens ZiPPERZ Business Center en BIJ Businessclub IJsselmonde.

Waarom wij Arnoud Kas graag boeken?

Niet voor het eerst heeft Arnoud weer gezorgd voor een fantastische avond. Waarom wij Arnoud Kas graag boeken? Arnoud voelt precies aan wat de avond nodig heeft. Of we nou een bedrijfsfeestje hebben voor onze medewerkers, een verjaardag, of een intiem etentje, Arnoud proeft eerst de sfeer en weet deze dan op te voeren.

Arnoud bedankt weer voor het verzorgen van de muziek op het Suprise feest van Ruud en zeker tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Henrik Pieter de Graaf - Ru-Vis

Top!

Beste Arnoud,
Mede namens jouw muzikale omlijsting was het pensioen-feestje een succes.
Jouw begeleiding bij het welkomslied was zeer prettig. Vervolgens weet je de sfeer goed aan te voelen en jouw liedjes hierop af te stemmen.
De verzoekjes werden op jouw gitaar geplakt; je maakte het feest compleet.
Dankjewel!

Een echte muzikale aanrader !!

Mede door Arnoud, kunnen wij kunnen terugkijken op een fantastisch trouwfeest.
Vanaf de aanvang van de ceremonie tot aan de afsluiting van het feest klopte de muzikale opbouw als een bus.
Een mooi lied op ons verzoek bij aanvang van de huwelijksceremonie.
Tijdens de ceremonie heb ik zelf ook een lied gezongen, waarbij Arnoud mij muzikaal ondersteunde. Ik ben hem zeer erkentelijk voor het meedenken in de voorbereidende periode, alsmede de muzikale begeleiding tijdens de uitvoering.
En daarna het feest:
Dan weer ingetogen en vervolgens uitbundig, maar wel op dusdanig volumeniveau dat er voor iedereen die daar behoefte aan had, de mogelijkheid was om ondertussen verstaanbaar met elkaar te kunnen kletsen.
Luisteren en aanvoelen en daarop inhakend wanneer het moment daar om vraagt, is aan Arnoud toevertrouwd. En muziek voor elk wat wils ; Een mooi doordacht concept, waarbij iedere gast gelegenheid heeft om een verzoeknummer uit het zeer uitgebreide repertoire te kunnen kiezen en als het even kan ook zelf mee te mogen zingen. Van het begin tot het eind hebben wij en onze gasten genoten. Voor ons een echte muzikale aanrader!!

40 jarig huwelijksfeest

Wij kregen allemaal positieve berichten van jong tot oud.

Aanrader

Arnoud is in staat om met zijn zang een geweldige sfeer te creëeren. De interactie met het publiek is geweldig.

Olivier vond het tuinfeest geweldig!

Hey Arnoud,

Het optreden bij Olivier heeft veel leuke reacties opgeleverd. Dat alle jongeren een cd mee naar huis kregen vonden ze prachtig. Olivier vond het tuinfeest geweldig.

Hierbij wat foto’s van het feest.

 Met vriendelijke groet,

 Jaap-Willem Caron

Professioneel

Beste Arnoud,
We hebben een top avond gehad. Het weer was heerlijk, waardoor de feestgangers zich naar buiten konden verplaatsen. Je muziek was sfeervol, gezellig en een klonk erg goed. Zeker een aanrader, onze gasten en ook wij onthouden je naam.
Hartelijke dank voor je bijdrage aan ons onvergetelijke feest en graag tot ziens.

Meer dan enthousiast

Dag Arnoud,
Het heeft even geduurd, maar eindelijk konden we evalueren!
De mensen waren meer dan enthousiast over jouw optreden en het repertoire !
En de mensen die jouw cd hebben gekocht waaronder ik, genieten nog eindeloos na. En wij geven het door!
Bedankt nog voor je laatste bericht met optredens.
Veel succes met alles en hartelijke groeten, van Rinie Kemps

Fantastisch

Beste Arnoud.
Nagenietend van ons 50 jarige huwelijksfeest,willen wij jouw hierbij ontzettend bedanken voor jouw muzikale inzet.
Door jouw ludieke manier om van zitters dansers te maken.
De songs ballades,en de uitgebreide keuze van liedjes, en de passie waarmee jij ten gehore brengt,hebben ons feest tot een groot succes gemaakt,waar nog lang over nagepraat is.
Nogmaals dank.
Jan en Marga van Brummelen.

Geweldige sfeerbrenger

Wat een geweldige sfeerbrenger ben je Arnoud! Een enorm repertoire zing en speel je moeiteloos weg, zelfs voor de kinderen deed je het leuk!
We hebben alleen maar enorm enthousiaste reacties van onze gasten over je aanwezigheid op mijn 50ste verjaardagsfeest!
Ik kan iedereen jou aanbevelen, je bent een top entertainer/muzikant!
Peter en Arianne - Woubrugge

Top avond

Wij hadden 11 mei een feestje omdat ik 50 jaar ben geworden, en daar was Arnoud om onze avond compleet te maken met zijn muziek. Die keuze was echt geweldig.
Hij heeft onze avond tot een onvergetelijk feest gemaakt.
Iedereen had het onwijs naar zijn zin, en vond het erg gezellig dankzij Arnoud.
Nogmaals bedankt, groetjes JanWim en Wieranda

Topavond dankzij Arnoud!

Super gezellig verjaardagsfeest gehad mede dankzij Arnoud Kas. Erg leuk hoe hij zich door onze huiskamer begaf en de verzoeknummers speelde.

Erg tevreden over jouw optreden op Koningsdag

Hoi Arnoud,

We zijn erg tevreden geweest over jouw optreden op Koningsdag en we hebben leuke reacties gehad op de dag en ook op jou! Volgens mij stopte je op een moment even met de verzoekjes om wat uptempo nummers te spelen, als ik dat goed begreep, maar ik was daar heel blij mee. Leek wel of het publiek je muzikaal aan het uitdagen was, haha.
Denk dat het weer in ons voordeel is geweest en wegens de slechte voorspelling vele mensen in de stad bleven en er niet verder op uittrokken.
Heel fijn dat je einde van het jaar nog even contact opneemt. Ik zet je ook in mijn digitale agenda.
Dank je wel en iig tot volgend jaar.

mvg Lisette & Jacco - Café The Limerick - Schoonhoven

DOEN!

Gisteren, 28 april mijn 60e verjaardag gevierd bij van der Valk in de Bilt, met een heerlijke goed verzorgde brunch en geweldige muzikale omlijsting door Arnoud. Er zat voor iedereen wel wat tussen en de verzoekjes waren te veel. Iedereen heeft er van genoten, heb alleen maar positieve reacties van mijn gasten terug gehad.
In één woord GEWELDIG.
Dank je wel Arnoud, hier ga ik nog lang van nagenieten.