Wie gun jij een gratis concert?

Met dank aan jou

Dankzij mond-tot-mond reclame mag ik ieder jaar ruim 120 optredens verzorgen. Dit heb ik mede te danken aan de lezers van deze nieuwsbrief “Weerklank”, dus aan jou. 80% van de aanvragen die ik krijg, komt via mensen die mij ergens hebben gezien en gehoord, of die een tip hebben gekregen van een vriend of familielid. Dat is fantastisch. Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken. Natuurlijk is het fijn als er positief over je wordt gepraat. Maar ook bespaart mond-tot-mond reclame veel tijd en kosten aan dure marketing campagnes, facebook ads, of een Google adwords abonnement.
Het is fijn af en toe wat terug te kunnen doen. Sinds 2018 geef ik daarom gratis een aantal luisterconcerten.  Ook dit jaar zal ik dit weer gaan doen.

Theater optreden Poptroubadour

Enkele voorbeelden:

Naar aanleiding van aanvragen voor gratis concerten van de lezers van deze "Weerklank" zijn er de vorige jaren mooie voorstellen gekomen zoals:
- Een intiem concert met bekende oude liedjes bij een zorggroep voor ouderen.
- Een gezellig en knus concert in een woonkamer voor mensen met psychische/sociale kwetsbaarheid.
- Een concert met verzoekliedjes bij een inloophuis voor mensen met kanker.
- Een concert tijdens een inzamelingsactie voor voor schoon drinkwater, onderwijs en medische hulp aan kinderen in Oost Kameroen. Er is hierbij ruim €800,- opgehaald.

Wie gun jij een gratis concert?

Nu wil ik je vragen: Wie gun jij een gratis concert?
Welke mensen in jouw omgeving hebben niet de mogelijkheid een optreden van mij bij te wonen, maar zouden er wel veel plezier aan beleven? Of, hoe kunnen we voor een goed doel geld inzamelen en kan een luisterconcert hierbij behulpzaam zijn? Misschien heb je zelf een ander idee. Prima. Muziek verbindt mensen en zorgt voor vrolijkheid. Ik heb daarom besloten om weer 3 gratis concerten te geven.
Een optreden kan plaatsvinden bij jou in de buurt, in een zaaltje, theatertje of gewoon bij jou thuis. 

Aanmelden is makkelijk

Wat moet je doen? Schrijf hieronder in het commentaarveld "laat je reactie achter" Wie jij een gratis concert gunt en waarom. Als je al eerder hebt meegedaan, kun je natuurlijk gewoon weer meedoen. Je kunt reageren tot dinsdag 3 maart 2020. Op woensdag 4 maart maak ik de 3 winnaars bekend.
Ik zie je creatieve reactie graag tegemoet.

Publiek

Reacties (8)

This comment was minimized by the moderator on the site

Hallo Arnoud,

Dat is even geleden. Je kent me vast nog wel van het feest van Mannie Blikman. En we hebben elkaar daarna nog een keer aan de lijn gehad. Je had goede tips voor me. Inmiddels ben ik al 2 jaar zelfstandig ondernemer als...

Hallo Arnoud,

Dat is even geleden. Je kent me vast nog wel van het feest van Mannie Blikman. En we hebben elkaar daarna nog een keer aan de lijn gehad. Je had goede tips voor me. Inmiddels ben ik al 2 jaar zelfstandig ondernemer als professioneel verhalenverteller.
Ik zag net op Linkedln jouw berichtje over je gratis concert. Wat een mooi gebaar! Ik ben blij dat het goed gaat met je bedrijf.

Mijn man Nico en ik zijn al 10 jaar werkzaam in Myanmar (Birma) met onze stichting World Child Care. We zijn werkzaam op een grote boeddhistische kloosterschool en onderhouden daar 400 kinderen. Zij kunnen daar gratis naar school en verblijven permanent in woongroepen. Wij als hele kleine stichting ( 5 pers.) zorgen voor hun schooluniformen, schoolspullen, slaapspullen, toiletspullen en voor diegene die klaar zijn met hun middelbare school zorgen wij voor goede Engelse lessen voor een betere kans op een baan.
Onze stichting, wij, zijn altijd op zoek naar sponsor mogelijkheden. We geven gastlessen op basis en middelbare scholen hier in de buurt zodat deze kinderen weten voor wie ze geld ophalen bij sponsoracties, kerken sponsoren ons, particulieren etc.
We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om geld in te zamelen.

Ik heb als verhalenverteller net afgelopen week mijn eigen vertellingen gedaan. (Thee op Chique met verhalen van Frederique) Dit keer heb ik verteld over mijn ervaringen in een ontwikkelingsland en hoe je zomaar verzeild raakt in Myanmar. Verhalen met emotie, een lach en een traan. Hoe mooi zou het zijn als we in de zomer hier in onze grote tuin een evenement kunnen organiseren waarbij de opbrengst voor World Child Care is. Wil je er eens over nadenken? ik zie het al voor me. Ik als verhalenverteller en jij als troubadour, Nico is toetsenist en begeleidt mij onder mijn verhalen. Het zou een mooi programma kunnen worden.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Ik geef je even de website van onze stichting: http://www.worldchildcare.org

Hartelijke groet,

Frédérique Schoenmakers - de Groot

Lees meer
Fréderique
This comment was minimized by the moderator on the site

Je hebt hier in Geldermalsen een kluster van woonfaciliteiten. Een groep woningen waar (jonge)mensen met een behoorlijke beperking in een woongroep samen wonen èn een zorgcentrum(ouderen), allemaal in hetzelfde gebied.

Ira
This comment was minimized by the moderator on the site

Op de valreep willen we toch nog heel graag meedingen naar het gratis concert waar jij mogelijkheden voor biedt.
Ik mocht van Els Vons een berichtje over jou ontvangen. Zij liet mij weten dat zij al een aanmelding had gedaan maar bleek dat ze...

Op de valreep willen we toch nog heel graag meedingen naar het gratis concert waar jij mogelijkheden voor biedt.
Ik mocht van Els Vons een berichtje over jou ontvangen. Zij liet mij weten dat zij al een aanmelding had gedaan maar bleek dat ze niet bevoegd was om dit te doen.
Wij zijn de vereniging TijdvoorMeedoen. Hieronder stuur ik informatie mee over wat, wie we zijn.
We zouden jouw concert graag willen gebruiken om bezoekers van ons Huis van de Buurt te laten genieten van jouw muziek.

Informatie TvM (zie ook; http://www.tijdvoormeedoen.nl )


Tijd voor Meedoen reikt mensen een hand om mee te doen in de samenleving. Mensen met sociale overwaarde, mensen met ideeën en mensen die iets vragen of zoeken worden bij elkaar gebracht. Iedereen mag meedoen met Tijd voor Meedoen. De enige voorwaarde voor meedoen is dat je blij wordt van hetgeen je doet. Dat maakt dat mensen mogen zijn wie ze zijn. Hierdoor is er veel begrip en respect. Geven, nemen en delen zijn kernwaarden bij Tijd voor Meedoen. Daarnaast is het zo dat mensen vrijwillig deelnemen. Mensen moeten niets, ze mogen iets doen. Door op zoek te gaan naar de passie van mensen en hun de mogelijkheid te geven daarmee iets te kunnen doen, maakt dat mensen graag willen meedoen. Dat is de basis.

Iedereen die iets wil of kan bijdragen aan de samenleving, oftewel sociale overwaarde heeft, is welkom en geeft iets van die overwaarde aan de ander en ook die laatste gaat weer zijn overwaarde inzetten. Bij Tijd voor Meedoen doen ook ‘kwetsbare’ mensen mee. Omdat deze mensen doen waar ze goed in zijn is er bij Tijd voor Meedoen echter geen sprake meer van kwetsbaar. Ieder is krachtig op zijn/haar terrein. En juist door iets uit te voeren op het gebied waar zijn/haar kracht ligt, krijgt men zelfvertrouwen. Dat maakt dat mensen kunnen groeien.
Bij Tijd voor Meedoen doen de timmerman, manager en alles wat daar tussen zit mee. Jong en oud. Mensen met een beperking, verslaafd of psychiatrisch. Autochtonen, allochtonen en vluchtelingen. Iedereen ontmoet elkaar bij Tijd voor Meedoen in Huizen


We horen graag van je.

Astrid Veerman

Lees meer
Astrid Veerman
This comment was minimized by the moderator on the site

Graag gun ik een gratis concert aan Wim van Dijk. Hij zou 2 jaar geleden met zijn vrouw
Kees (mijn vriend) en mij meegaan naar de Weissensee om samen met Kees de alternatieve 11-stedentocht te schaatsen. Hij ging oefenen op de Jaap Eedenbaan in...

Graag gun ik een gratis concert aan Wim van Dijk. Hij zou 2 jaar geleden met zijn vrouw
Kees (mijn vriend) en mij meegaan naar de Weissensee om samen met Kees de alternatieve 11-stedentocht te schaatsen. Hij ging oefenen op de Jaap Eedenbaan in A’dam en is behoorlijk hard op zijn achterhoofd gevallen. En hoewel hij een helm op had is hij nu linkszijdig volledig verlamd, kan alleen recht vooruit zien en het hoofd is niet meer zoals het was. Hij kan alleen in een rolstoel zitten en in bed liggen. Dus daarom gun ik hem en zijn vrouw dat gratis concert van jou.

Met vriendelijke groet, Mieke Ekelschot

Lees meer
Reactie bewerkt op ongeveer 2 jaren geleden door Arnoud Mieke Ekelschot
This comment was minimized by the moderator on the site

Hallo Arnoud, alles goed met jou?
Ik heb een leuk idee voor een gratis optreden. Sjaak (mijn man) is vrijwilliger in woonzorgcentrum De Horst in Huis ter Heide. Hij gaat daar met een stel andere vrijwilligers elke woensdag wandelen met een aantal...

Hallo Arnoud, alles goed met jou?
Ik heb een leuk idee voor een gratis optreden. Sjaak (mijn man) is vrijwilliger in woonzorgcentrum De Horst in Huis ter Heide. Hij gaat daar met een stel andere vrijwilligers elke woensdag wandelen met een aantal rolstoelgebonden bewoners (wandelclub Walk & Roll). Ik denk dat de bewoners enorm zouden genieten als je daar in huis een keer zou optreden. En ik weet zeker dat jij speciaal voor deze groep geschikt repertoire weet uit te kiezen. Je zult vast veel aanvragen krijgen, dus ik hoop dat je deze wilt overwegen.
Hartelijike groet,
Jenny

Lees meer
Jenny Ipenburg
This comment was minimized by the moderator on the site

Ik wil graag een optreden winnen voor zorgcentrum Voor Anker te Huizen. Deze lokatie is een mix van lichamelijke en dementerende zorg. Voor de bewoners, hun mantelzorgers is deze ontspanning leuk, voor mijn zorg-collega's een traktatie voor alle...

Ik wil graag een optreden winnen voor zorgcentrum Voor Anker te Huizen. Deze lokatie is een mix van lichamelijke en dementerende zorg. Voor de bewoners, hun mantelzorgers is deze ontspanning leuk, voor mijn zorg-collega's een traktatie voor alle collegialiteit. Inzamelen voor een goed doel is nog niet in mijn gedachten opgekomen.
Misschien heeft de coördinator voor recreatie tzt een idee.
Groetjes, Sila Thiel

Lees meer
Sila Thiel
This comment was minimized by the moderator on the site

Ik zou graag een gratis concert aanvragen voor een volksdansgroep in Leimuiden. Mijn moeder van 91 jaar oud heeft deze groep voor ouderen lang geleden opgericht, kan helaas zelf niet meer mee dansen, maar gaat nog wel bijna elke week kijken. De...

Ik zou graag een gratis concert aanvragen voor een volksdansgroep in Leimuiden. Mijn moeder van 91 jaar oud heeft deze groep voor ouderen lang geleden opgericht, kan helaas zelf niet meer mee dansen, maar gaat nog wel bijna elke week kijken. De meeste leden zijn 80 plus en ik weet zeker dat zij zullen genieten van een concert van jou.
Ze dansen altijd in een zaaltje bij een "seniorencomplex", dus ik weet zeker dat er ook veel bewoners zullen komen kijken en luisteren.
Met een concert op deze locatie doe je een heleboel mensen een groot plezier!

Met vriendelijke groet,

Désirée van Egmond

Lees meer
Desiree van Egmond
This comment was minimized by the moderator on the site

ik heb wel een idee

Vons
Er zijn nog geen reacties

Laat je reactie achter

  1. Reageer als gast
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie