Wie gun jij een gratis concert?

Wie gun jij een gratis concert?

Met dank aan jou

Dankzij mond-tot-mond reclame mag ik ieder jaar ruim 120 optredens verzorgen. Dit heb ik mede te danken aan de lezers van deze nieuwsbrief “Weerklank”, dus aan jou. 80% van de aanvragen die ik krijg, komt via mensen die mij ergens hebben gezien en gehoord, of die een tip hebben gekregen van een vriend of familielid. Dat is fantastisch. Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken. Natuurlijk is het fijn als er positief over je wordt gepraat. Maar ook bespaart mond-tot-mond reclame veel tijd en kosten aan dure marketing campagnes, facebook ads, of een Google adwords abonnement.
Het is fijn af en toe wat terug te kunnen doen. Sinds 2018 geef ik daarom gratis een aantal luisterconcerten.  Ook dit jaar zal ik dit weer gaan doen.

Theater optreden Poptroubadour

Enkele voorbeelden:

Naar aanleiding van aanvragen voor gratis concerten van de lezers van deze "Weerklank" zijn er de vorige jaren mooie voorstellen gekomen zoals:
- Een intiem concert met bekende oude liedjes bij een zorggroep voor ouderen.
- Een gezellig en knus concert in een woonkamer voor mensen met psychische/sociale kwetsbaarheid.
- Een concert met verzoekliedjes bij een inloophuis voor mensen met kanker.
- Een concert tijdens een inzamelingsactie voor voor schoon drinkwater, onderwijs en medische hulp aan kinderen in Oost Kameroen. Er is hierbij ruim €800,- opgehaald.

Wie gun jij een gratis concert?

Nu wil ik je vragen: Wie gun jij een gratis concert?
Welke mensen in jouw omgeving hebben niet de mogelijkheid een optreden van mij bij te wonen, maar zouden er wel veel plezier aan beleven? Of, hoe kunnen we voor een goed doel geld inzamelen en kan een luisterconcert hierbij behulpzaam zijn? Misschien heb je zelf een ander idee. Prima. Muziek verbindt mensen en zorgt voor vrolijkheid. Ik heb daarom besloten om weer 3 gratis concerten te geven.
Een optreden kan plaatsvinden bij jou in de buurt, in een zaaltje, theatertje of gewoon bij jou thuis. 

Aanmelden is makkelijk

Wat moet je doen? Schrijf hieronder in het commentaarveld "laat je reactie achter" Wie jij een gratis concert gunt en waarom. Als je al eerder hebt meegedaan, kun je natuurlijk gewoon weer meedoen. Je kunt reageren tot dinsdag 3 maart 2020. Op woensdag 4 maart maak ik de 3 winnaars bekend.
Ik zie je creatieve reactie graag tegemoet.

Publiek