Loghouse Lenteconcert: Nu of nooit...?

Loghouse Lenteconcert: Nu of nooit...?

Lenteconcerten 2020 voorlopig de laatste keer.

In mijn blog van januari heb je het misschien al gelezen. Mijn vrouw Baudy en ik laten een "pipowagen" maken waarmee we rond gaan trekken door Nederland. Per jaar mag ik op meer dan 120 feesten in het hele land muziek maken. In ons "tiny house op wielen" zullen we van optreden naar optreden gaan reizen. De rondreizende troubadour van weleer wordt hiermee weer nieuw leven ingeblazen. Vanaf mei 2020 gaan we dus "met de muziek mee." We verheugen ons enorm op dit avontuur. Het plan is om mininaal 12 maanden te gaan wonen, werken en reizen in onze "woonwagen". Ons boomstammenhuis (Loghouse) in Soest zal gedurende die tijd worden verhuurd.

De traditionele Loghouse huiskamerconcerten zullen dus (in ieder geval voorlopig) stoppen. Maar voordat we aan onze muzikale rondreis door Nederland beginnen, zullen we nog één keer 2 Lenteconcerten organiseren en wel op 22 en 23 april 2020.

Had je altijd al een keer willen komen, of wil je er wederom bij zijn, dan kan dit dus nog één keer.

Klik hieronder op het witte driehoekje voor een sfeerimpressie van het Lenteconcert 2019. (vergeet je geluid niet aan te zetten.)

Sfeer lenteconcert 2019

2 halen 1 betalen

Het is gebleken dat mensen graag met z'n tweeën of met een groep komen. Vandaar dat we je graag weer "twee tickets halen één betalen" aanbieden.

Bestel een kaartje à 15,- Euro en ontvang gratis een tweede kaartje. Zo kun je jouw partner, vriend/vriendin, familielid voordelig uitnodigen voor een heel bijzonder middagje of avondje uit.

Lenteconcert Poptroubadour Arnoud Kas

Verzoeknummers


Bij ontvangst is er een kopje koffie of thee. Gedurende een anderhalf uur durend optreden zal ik zowel verzoeknummers uit het publiek als ook eigen favoriete liedjes spelen. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te "borrelen" met een hapje en een drankje.

De concerten worden gehouden op

Woensdag 22 april 2020 van 19.30 uur tot 22.00 uur

Donderdag 23 april 2020 van 13.30 uur tot 16.00 uur

Reserveren


Per concert zijn er slechts 20 plaatsen beschikbaar, waarvan (dus) 10 gratis. Wees er dus snel bij.

Reserveren is simpel:

- Klik op het concert van jouw voorkeur.

- Volg het menu en print jouw ticket.

Woensdag 22 april avondconcert: Klik hier

Donderdag 23 april middagconcert: Klik hier

Voor jouw gratis ticket stuur je een e-mail naar  Vermeld "gratis ticket" en ik zorg dat je hem per e-mail toegestuurd krijgt.

Ben je niet zo digitaal ingesteld? Geen probleem. Stuur een e-mail naar  en laat me weten met hoeveel mensen je wilt komen. Je kunt dan contant voor aanvang van het concert afrekenen.

Adres:
Park het Bossch
Soesterbergsestraat 133 B03
3768MB SOEST

Tip! Vanwege de bosgrond doen we de schoenen binnen uit. Neem dus een paar dikke sokken of pantoffels mee. Graag tot gauw.

Arnoud zingt