Wie gun jij een Coronaproof stoepconcert?

Wie gun jij een Coronaproof stoepconcert?

Hoe zou het zijn als je iemand uit je familie of kennissenkring eens echt zou verrassen in deze Coronatijd. Voor een verjaardag, of zo maar om iemand die binnen zit een hart onder de riem te steken.

Image

 

Serenade à la carte

Buiten in de tuin, of op straat, onder het balkon of voor het raam, kom ik op een veilige afstand mooie gezellige muziek spelen voor jouw vader, moeder, familielid, vriend of kennis.

De prijs voor een kort optreden is normaalgesproken 395,- Euro. Nu in deze crisistijd slechts 175,- Euro (inclusief reiskosten en btw). Ik speel hiervoor een half uur lang alle favoriete liedjes (naar keuze). Een echte serenade à la carte.

(Andere speeltijden altijd in overleg mogelijk)

Wat zeggen anderen over deze serenades:

89ste verjaardag gevierd van mijn moeder onder het balkon. Arnoud is een geweldige zanger en gitarist, met een grandioos repertoire van de mooiste nummers uit de laatste 60 jaar, integer gezongen en gespeeld. Arnoud is plezierig aanwezig. Succes verzekerd. - Trudy

Het was geweldig zoals jij het doet met uitleg over de zanger of het lied. Ruime keuze van liederen. We zagen de mensen genieten, zelfs de demente mevrouw in mantelpakje zat steeds mee te zingen. Na afloop heb ik van iedereen lovende woorden gehoord. - Wil en Saskia

Wie gun jij een onvergetelijke dag in deze moeilijke tijd?

Bel 06 53238687 of vul het contactformulier in en ik neem direct contact met je op voor een muzikaal plan op maat.

(Ik heb eigen draagbare apparatuur, met eigen electriciteit, en ben dus 100% mobiel en ook vanachter glas goed te horen.)

Stoepserenade