Dit kan ècht niet!...... of wel?

Dit kan ècht niet!...... of wel?

Geweldig idee!

Word ik vanochtend gebeld, of ik op haar 40ste verjaardag muziek wil komen maken. Wanneer? Nou "15 mei ben ik jarig". "Maar", denk ik, "feestjes kunnen toch niet in deze Coronatijd?" "Hoe had je je dat voorgesteld?" vraag ik. "Nou ik vier mijn feest in de achtertuin, ik nodig de buren uit, die in hun achtertuin blijven en mijn ouders die in mijn tuin de anderhalve meter regel respecteren. En ook de achterburen kunnen vanuit hun eigen open raam meedoen. En als jij nu komt spelen...."

Wat een geweldig idee. Denken in mogelijkheden en je niet laten leiden door wat er allemaal niet kan.

Denk jij ook in mogelijkheden? Dan denk ik graag met je mee.

Hoe zou het zijn als je iemand uit je familie of kennissenkring eens echt zou verrassen in deze tijd van beperkingen. Of als je gewoon wel je verjaardag viert, maar dan een beetje anders?

Stoepconcert

 

Muziek à la carte

Buiten in de tuin, of op straat, onder het balkon of voor het raam, kom ik op een veilige afstand mooie gezellige muziek spelen voor jouw vader, moeder, familielid, vriend of kennis.

De prijs voor een kort optreden is normaalgesproken 395,- Euro. Nu in deze crisistijd slechts 175,- Euro (inclusief reiskosten en btw). Ik speel hiervoor een half uur lang alle favoriete liedjes (naar keuze). Een echte serenade à la carte.

(Andere speeltijden altijd in overleg mogelijk)

Wat zeggen anderen over feestjes in deze tijd:

89ste verjaardag gevierd van mijn moeder onder het balkon. Arnoud is een geweldige zanger en gitarist, met een grandioos repertoire van de mooiste nummers uit de laatste 60 jaar, integer gezongen en gespeeld. Arnoud is plezierig aanwezig. Succes verzekerd. - Trudy

Het was geweldig zoals jij het doet met uitleg over de zanger of het lied. Ruime keuze van liederen. We zagen de mensen genieten, zelfs de demente mevrouw in mantelpakje zat steeds mee te zingen. Na afloop heb ik van iedereen lovende woorden gehoord. - Wil en Saskia

Stoepconcert

 

Even samen sparren?

Heb je een idee, en wil je weten overleggen hoe we dit dit op een veilige manier vorm kunnen geven? Hoe we van de nood een deugd kunnen maken? Hoe je de huidige beperkingen in jouw voordeel laat werken?

Bel 06 53238687 of vul het contactformulier in en ik neem direct contact met je op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek een een plan op maat.