Er gaat wat veranderen

Er gaat wat veranderen

Poptroubadour Facebook live

Maandag 08 juni Facebook live om 20.30 uur

Aanstaande maandag geef ik mijn 12e Facebook live concert. En... er gaat wat veranderen.
Op 23 maart zijn we met de on-line huiskamerconcerten begonnen. Vanwege de Coronamaatregelen werd iedereen gevraagd "thuis te blijven". Menigeen mocht niet naar zijn/haar werk. Afspraken werden afgezegd. Schoolgaande kinderen gingen nog gewoon naar school. Thuiswerken was nog wennen.
Om mensen een hart onder de riem te steken op een wellicht wat saaie maandagmiddag, ben ik me toen gaan verdiepen in het fenomeen "Facebook live". Omdat in mijn eigen agenda inmiddels ook alle ruimte was ontstaan omdat alle geboekte feestjes waren geannuleerd, had ik ook tijd om dit uit te zoeken.

Baudy Facebook live

4.500 keer bekeken

De 11 concerten die er sindsdien zijn geweest, waren een veel groter succes dan ik had gedacht. In totaal zijn ze tot nu toe meer dan 4.500! keer bekeken. Duizenden bemoedigende reacties en honderden verzoekliedjes zijn aangevraagd. Ik ben iedereen die hieraan direct of indirect aan heeft bijgedragen enorm dankbaar.

Enkele van de reacties:

- Weer een zonnig uurtje! Zowel van buiten als van binnen! Dank jullie wel lieve Baudy en Arnoud!
- Ik zit tegelijkertijd lekker te werken. Fijn om je/ jullie altijd op de grote tv te zien, met de surround klinkt het altijd weer ge-wel-dig!
- Goede keuzes! Heerlijke muziek.
- Wat een cadeautje dit jongens

Poptroubadour Facebook live in de auto

Volgende fase Facebook live

Inmiddels is het juni en hoeven we na een reeks versoepelingen niet meer zoveel thuis te blijven. Mijn vrouw Baudy en ik hebben dan ook besloten om onze Facebook live uitzendingen aan te passen aan deze volgende fase.
Aanstaande maandag 8 juni kun je me niet 's middags, maar 's avonds van 20.30 uur tot 21.30 uur zien en horen via https://www.facebook.com/arnoudkas/
We verheugen ons er weer op.
Ons idee is verder om, niet meer wekelijks, maar iedere laatste maandag van de maand een uitzending te doen. Hiermee willen we het verrassend en levendig houden.

Poptroubadour Facebook live

Jij kunt er bij zijn

Jij kunt er aanstaande maandag (weer) on line bij zijn. Hoe?

1. Open op maandag 8 juni even voor 20.30 uur je laptop, tablet of smartphone.

2. Ga naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/arnoudkas/

Je komt dan op mijn Facebook pagina waar je het concert kunt volgen.

En wegens groot succes ook weer........

Jouw verzoekliedjes

Ik speel namelijk ook weer verzoekliedjes. Ook die van jou. Zo maken we het programma samen.  Je kunt deze tijdens het concert aanvragen. Maar, als lezer van dit blog krijg jij een VIP behandeling.
Wanneer je nu hier klikt en je laat weten wat je maandag wilt horen dan krijg je voorrang.

Poptroubadour Facebook live

 

Geen Facebook? Heb je geen Facebook, maar wil je het concert toch zien, laat het me dit dan ook onderaan de pagina weten. Ik zal zorgen dat je achteraf de link met het concert krijgt. Zo kun je het ook zonder Facebook zien..

Graag tot maandag 8 juni.