Wat een heerlijke zomer

Wat een heerlijke zomer

Genieten!

Genieten! Een woord dat misschien wel wat aan inflatie onderhevig is. Toch, voor deze zomer kan ik geen woord vinden dat mijn ervaring beter uitdrukt. Wat een heerlijke dagen hebben we al gehad. Lekker weer, veel zon. En fantastisch die lange dagen met veel buiten zitten.

Straks ook nog met mijn lieve vrouw Baudy, op vakantie. De twee jongste kinderen doen staatsexamen VWO en hebben hun mondeling in de tweede helft van juli. Zij blijven dus thuis. Net als de maand mei sluit ik ook de maand juni weer af met 12 heerlijke optredens die ik mocht doen op diverse plekken in Nederland.

Zo was ik de afgelopen maand onder ander bij:

  • De haringparty van de Soesterzakenkring.
  • De Oranjerie van Huis Doorn, tijdens een 25-jarig-huwelijksfeest.
25-jarig huwelijksfeest buiten

50ste verjaardag

  • Een 50ste verjaardag in een achtertuin in Bergschenhoek.
  • Woensdag 21 juni is onze oudste zoon Valentijn getrouwd met zijn geliefde Iris. Een fantastische en ontroerende dag.
  • Een dubbel werkjubileum bij de GGD mocht ik in Nijmegen verzorgen.
  • Op vrijdag 23 juni heb ik aan de finish van de Wandelvierdaagse het Gooi in Laren (NH) de live muziek verzorgd voor de energieke en meezingende wandelaars.
wandelvierdaagse

Verjaardagsfeest en huwelijksjubileum

  • Op 24 juni mocht ik een dubbel 65ste verjaardagsfeest muzikaal omlijsten in Huizen (NH).
  • Verder heb nog muziek mogen maken op een 60- en een 50-jarig huwelijksjubileum. Beide feesten waren bij bekenden die ik op andere feestelijke gelegenheden heb mogen ontmoeten. Op één van de feestjes heeft onze dochter Talinka, die gedurende de avond ook foto´s maakte, meegezongen, tot groot plezier van de gasten.
huwelijksjubileum

Kennedymars en High Tea verjaardagsfeest

  • Tijdens de Kennedymars in Someren (NB) heb ik heerlijk verzoekliedjes gespeeld voor de mensen aan de kant van de weg die de dappere wandelaars aanmoedigden.
  • Met een High Tea in Alphen ter gelegenheid van een 60ste verjaardag en muziek op het Hoogzomertoernooi van tennisvereniging Elkerlyc in Purmerend, waar ik voor het derde achtereenvolgende jaar mag komen spelen, zitten we alweer in de tweede week van juli.
high-tea

Tot gauw

Kortom het was weer genieten afgelopen maand. Ook verheug ik me erop om straks heerlijk mijn lief een paar weken naar Frankrijk te gaan. Eerst bezoeken we onze Franse vrienden, vanuit de tijd dat we daar hebben gewoond en daarna met de tent……. we zien het het nog wel. Daarna mag ik weer uitzien naar een goed gevulde agenda met weer nieuwe mooie optredens in augustus en september.
Voor nu wens ik je een heel fijne vakantie en graag tot volgende maand.