Vier je feest veilig

Vier je feest veilig

Wat een lekkere zomer hebben we. Veel buiten, lekker fietsen en de familie bezoeken. Mijn vrouw Baudy en ik verblijven sinds 5 mei in onze "Pipowagen" ofwel "Tiny house on wheels". Ons boomstammenhuis in de Soesterduinen is tijdelijk verhuurd.
Onze wagen was op 24 juni helemaal goedgekeurd en sindsdien reizen we ons werk achterna. 

Tuinfeest met Pipowagen

Juist nu een gezellig tuinfeestje

Sinds half maart hebben we niet veel feestjes meer kunnen vieren vanwege de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus, maar gelukkig kan er sinds de verruimingen op 1 juni en 1 juli weer veel meer. Zo mogen sportkantines en de voorzieningen op campings weer open en mag je weer georganiseerd samen komen tot 100 personen.

Als gevolg hiervan heb ik in de maand juli weer de eerste paar optredens mogen noteren. Het begin is er en daar ben ik heel blij om.

Geef elkaar de ruimte

De zomertijd leent zich normaal gesproken al perfect voor een (tuin)feestje, maar nu in deze tijd al helemaal. Vier het leven en vier wat er allemaal wel mogelijk is. En dat doe je niet door op elkaar gepakt in een zaal te zitten, maar door elkaar de ruimte laten buiten in de tuin bijvoorbeeld. Misschien wel veel leuker en in ieder geval wel zo verstandig in deze tijd. Ventileren gebeurt nergens zo goed als buiten. En dat is wel zo gezond en veilig.

Image

Muziek volgens richtlijnen RIVM

Ook in de maand augustus treed ik op op (tuin)feestjes uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen:
- Ik speel op gepaste afstand.
- Repertoirelijsten voor de verzoekliedjes zijn gepersonaliseerd en voor éénmalig gebruik.
-  De muziek wordt gespeeld op plezierig geluidsniveau, zodat ook een gesprek, waarbij de gasten wat verder uit elkaar zitten, prima mogelijk is.
- En voor de mensen met voldoende ruimte, kunnen we onze wagen als "vintage decor" op een buitenfeest gebruiken. Zie ook de bijgaande foto's.

Veilig feest vieren

Nu tijdelijk speciaal tarief met 50% korting

Tot 31 augustus speel met een speciale zomerkorting van 50% op mijn gebruikelijke tarief. Al vanaf 175,- Euro all in.

Wat kun je doen?

Bel me op 0653238687 of vul het contactformulier in. Weet je iemand die een feestje gaat geven? Dan zou ik het erg op prijs stellen wanneer je dit bericht door wilt sturen. Kopieer deze link, https://www.poptroubadour.nl/actueel-overzicht/vier-je-feest-veilig en stuur hem per e-mail of Whatsapp door.
Wil je dit bericht delen op de sociale media? Heel graag. Gebruik hiervoor de knoppen helemaal onderaan deze pagina.

Alvast bedankt en graag tot gauw op een zomers, gezond, leuk en veilig feestje.