Troubadour on line

Troubadour on line

On line bijeenkomsten, best saai

Al die meetings en afspraken on line. Praktisch en veilig dat wel; een mens moet wat in deze tijd. Maar soms is het ook best saai om alles on line te moeten doen. Dat we elkaar niet meer echt in de ogen kunnen kijken, een zoen, hand of knuffel geven. Hopelijk hebben we de langste tijd gehad en kunnen elkaar gauw weer fysiek ontmoeten. Tot die tijd roeien we met de riemen die we hebben en boren we onze creativiteit aan om er het beste van te maken.

Troubadour on line Zoom

 

Het was top!

Zo werd ik vorige week gebeld door de voorzitter van De Rotary in Amersfoort. Of ik hun wekelijkse on line bestuursmeeting met “Teams” niet zou willen voorzien van een paar opbeurende liedjes.
Van tevoren bespraken we welke liedjes zouden passen bij de agenda van de avond (Corona, binding, vriendschap, bij elkaar zijn, helpen….etc ). Zo heb ik aan het eind van de meeting voor een enthousiast meezingend en meeklappend bestuur on line live muziek gespeeld. Na afloop kreeg ik de volgende reactie:
"Ik was er erg tevreden, en het is erg goed ontvangen door de club.
Het was top, precies wat ik voor ogen had!"

Muziek op jouw on line activiteit

Denk eens even aan jouw on line bijeenkomsten die de komende tijd gepland staan, via Zoom, Teams, Skype, Facetime of een ander platform.
Zou een troubadour on line ook iets kunnen zijn voor jouw club, vereniging, bedrijf, of on line vrienden- of familiebijeenkomst?

Troubadour on line Teams

 

Kerst, eindejaarsfeest, nieuwjaarsborrel

Of wellicht ben je van plan om een on line activiteit te organiseren met betrekking tot de kerstviering, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel. Hoe leuk zou het zijn als je een troubadour on line zou kunnen uitnodigen voor wat (extra) gezelligheid, sfeer en saamhorigheid?

Hoe?

Vooraf spreken we precies de wensen door en maken we een plan op maat speciaal voor jullie activiteit. Een optreden verzorg ik al vanaf 75 Euro all in.

Klik hier voor het contactformulier of bel 06 53238687

of

Deel dit bericht

Je zou mij  enorm helpen door dit bericht te delen. Doe dit met de social media knoppen helemaal onder aan deze pagina. Alvast bedankt.