Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Wat een raar jaar is 2020. Een jaar waarin iedereen direct of indirect getroffen is door het Coronavirus en de maatregelen die zijn genomen om dit de baas te worden.
Voor Baudy (mijn vrouw) en voor mij betekende het, dat vanaf half maart dit jaar onze volle agenda's met opdrachten werden gewist. We zijn nu 9 maanden verder en met de recente lock-down lijkt het einde van de situatie voorlopig nog niet in zicht. Ik mag mijn werk als muzikant (Poptroubadour op feestjes) graag, heel graag doen. Ik mis dit enorm.

Jij zult waarschijnlijk je eigen verhaal hebben welke impact de gebeurtenissen op jou en je naasten hebben gehad. Ook de Kerst vieren we dit jaar anders dan dat we wellicht graag zouden willen.
Ondanks de periode die achter ons ligt en de onzekere toekomst, ben ik er echter van overtuigd dat we betere tijden tegemoet gaan. Tot dan moeten we er met z'n allen het beste van maken. Ieder op zijn/haar eigen manier.
Baudy en ik reizen nog steeds met onze “Pipowagen” (www.gypsylife.nl) rond en zijn met Kerst bij onze oudste zoon en schoondochter. We gaan er gezellige kerstdagen van maken en plezier hebben met elkaar.

We wensen jou de kracht om goed om te kunnen gaan met de situatie waar we in zitten, alles wat er is gebeurd, en wat ons misschien nog te wachten staat. Maak er het beste van.

Image

Dit filmpje met het kerstliedje Happy Xmas (war is over) van John lennon vond ik erg toepasselijk en heb ik zojuist voor je opgenomen. Als een hart onder de riem op afstand. Klik hier om het te zien en te horen.

Baudy en ik wensen jou en je naasten heel fijne feestdagen toe en graag zie ik je in 2021 op een gezellig feestje, als dit weer mag en kan.

Arnoud en Baudy