Maak van de nood...

Maak van de nood...

Maak van de  nood....

Vanaf maart 2020 staat ons leven op zijn kop. Ik ken niemand uit mijn omgeving die, niet direct of indirect getroffen is door Corona en of de maatregelen met betrekking tot Covid-19.
Voor mijn vrouw Baudy en mij betekent dit, geen of bijna geen werk meer. We doen allebei wat we erg leuk vinden, dus dat is best wennen als dat niet meer kan of mag. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder. En hoewel ik best met heimwee terugdenk aan alle optredens die ik de afgelopen 14 jaar heb mogen doen, kan ik toch ook blij, gelukkig en zelfs dankbaar zijn voor de afgelopen tijd.

Image

 

Ik heb de eerste maanden buiten kunnen optreden om ouderen een hart onder de riem te steken. We hebben veel tijd gehad om onze Pipowagen helemaal naar ons zin te maken. We hebben op diverse plekken in Nederland gestaan en per fiets ontdekt hoe prachtig ons land is.
De laatste weken heb ik geklust bij mijn schoonouders in huis. Ook zijn we wat vaker met de wagen in Zwolle waar mijn ouders wonen. Mijn vader heeft een zwakke gezondheid, is daarom weinig mobiel en zo konden we regelmatig even langs om te koken een klusje te doen, of gewoon voor de gezelligheid.

Image

 

Ondanks dat we niet of nauwelijks aan ons eigenlijke werk konden toekomen, zijn we toch heel waardevol en plezierig bezig geweest. Dit hadden we niet zo intensief kunnen doen als we wel hadden gewerkt,
Dat is iets waar ik uit de grond van mijn hart dankbaar voor ben.

Kom je op mijn Facebook feestje, 26 oktober?

Aanstaande maandag 26 oktober om 20.30 uur vier ik via Facebook weer mijn maandelijkse on line feestje. Ik heb er zin in. Kom je ook?

Poptroubadour Facebook Live

 

We gaan er weer een gezellig uurtje van maken, waarbij ik weer verzoekliedjes speel van de kijkers en, als je erbij bent, dus ook die van jou. Verder zal ik een persoonlijke keuze maken met verrassende liedjes.
Jij kunt er (weer) on line bij zijn. Hoe?
1. Open op maandag 26 oktober even voor 20.30 uur je laptop, tablet of smartphone.
2. Ga naar: https://www.facebook.com/arnoudkas/
Je komt dan op mijn Facebook pagina waar je het concert kunt volgen en jouw verzoekliedjes aan kunt vragen.

Graag tot maandag, dan maken we weer van de nood een online feestje!

Image

Gypsy life

Wil je een actueel overzicht van onze activiteiten met de pipowagen, klik dan op www.gypsylife.nl