poptroubadour

Dank je wel!

Tuinfeest

Geniet je ook zo van de zomer? Ik wel. Het is mij niet gauw te warm. Een groot voordeel van het lekkere weer is dat veel feesten buiten worden gevierd op locatie of thuis tijdens een tuinfeest.
Als kind hield ik al het meest van buiten spelen en dat is iets wat blijkbaar nooit is veranderd. Heerlijk om buiten te spelen en muziek te maken voor vrolijke mensen.

Poptroubadour-dank-je-wel-02

Verjaardagsfeesten, huwelijksjubilea etcetera

De eerste 6 maanden van dit jaar heb ik al weer 60 keer mogen optreden op familiefeesten. Verjaardagsfeesten, huwelijksjubilea en bedrijfsfeesten. Daarnaast heb ik meer dan 200 aanvragen gehad in de eerste helft van dit jaar. Ik kan maar op één plek tegelijk zijn, maar de meeste aanvragers heb ik dan ook naar collega’s kunnen doorverwijzen aangezien ik zelf al was geboekt op de gevraagde datum. Fijn om een club collega’s te hebben, aan wie ik een aanvraag met een gerust hart kan toevertrouwen.

Poptroubadour-dank-je-wel-03

mond-tot-mond reclame

Ik werk uitsluitend met mond-tot-mond reclame en verreweg de meeste aanvragen komen binnen als gevolg hiervan. Mensen die van iemand mijn visitekaartje hebben gekregen. Mensen die mij eerder hebben meegemaakt op een feest en mij ook op hun feest willen hebben. Mensen die een enthousiast verhaal hebben gehoord van iemand die mij heeft zien spelen. Veel ambassadeurs krijgen ook maandelijks deze weerklank.

Poptroubadour-dank-je-wel-04

Win:win

Voor de mond-tot-mond-reclame wil ik jou als lezer van dit blog dan ook hartelijk danken. Dank je wel. Zonder jou had ik mijn werk niet zo goed en plezierig uit kunnen voeren.

Eind juli gaan mijn vrouw Baudy en ik heerlijk 4 weken op vakantie. We hebben ons boomstammenhuis in de Soesterduinen voor deze periode verhuurd. Iemand past op ons huis en kan heerlijk genieten van de mooie omgeving in dit Soester natuurgebied. Win:win noem ik dat.
Het eerstvolgende blog dat je van me zult ontvangen is in september. Hierin zullen de data voor de Herfstco

Voor nu wens ik ook jou een hele fijne vakantie en een prachtige zomer toe.

Zonnige groet
Arnoud.