Coronaproof feest vieren, zo doe je dat!

Coronaproof feest vieren, zo doe je dat!

Een feest vieren kan nu ook

Wie denkt dat een feestje vieren met een groep mensen nu in dit Coronatijdperk niet kan, die heeft het hartstikke mis. Vorige week maandag heb ik mijn eerste Facebook live concert mogen geven. Dat was me een feestje zeg. Ik had echt niet verwacht dat er zo een verbondenheid kon worden gevoeld terwijl iedereen fysiek van elkaar gescheiden was. Er werd enthousiast gepost dat er meegezongen, gedanst en geklapt werd. Hier en daar een traantje en ..... er werden veel meer verzoekliedjes aangevraagd dan ik kon spelen.

Facebook live

Poptroubadour Facebook live concert

Enkele van de 164 reacties:

- Tranen in de ogen bij jullie laatste nummer PRACHTIG. Keihard uit het raam voor en achter laten schallen.
- Gezellig zo op de maandagmiddag. Geeft ons weer kracht om door te gaan.
- Goede keuzes! Heerlijke muziek.
- Wat een cadeautje dit jongens

Dat kon dus gewoon niet bij één uitzending blijven. Daarom hebben we meteen besloten om komende maandag weer een facebook live concert te organiseren.

30 maart weer live bij jou in de huiskamer

Aanstaande maandag 30 maart zal ik om 15.00 uur weer een live concert geven en jij kunt er (weer) on line bij zijn. Hoe?

Open dit bericht op maandag even voor 15.00 uur op jouw Tablet, PC, Laptop of Smartphone en klik hier. Je komt dan op mijn Facebook pagina waar je het concert kunt volgen. En dat is nog niet alles....

Jouw verzoekliedjes

Ik speel namelijk verzoekliedjes. Ook die van jou. Je kunt deze tijdens het concert aanvragen. Wil je er van verzekerd zijn dat ik jouw verzoek zal spelen, klik dan nu hier voor de repertoirelijst en laat je reactie achter met jouw keuze, onderaan deze pagina. 

Let wel: Alleen als je zelf een Facebook account hebt kun je het concert live volgen. Heb je geen Facebook, maar wil je het concert toch zien, laat het me dit dan ook onderaan de pagina weten. Ik zal zorgen dat je achteraf de link met het concert krijgt. Zo kun je het ook zonder Facebook zien..