Zo vieren we toch een feestje

Zo vieren we toch een feestje

We maken er het beste van.

Het behoeft geen betoog. Het Coronavirus heeft voor vrijwel iedereen de boel aardig op zijn kop gezet. Mensen in cruciale beroepsgroepen zijn dag en nacht in de weer, om het virus en de gevolgen daarvan in goede banen te leiden. Fantastisch wat deze mensen allemaal doen om ons land leefbaar te houden.

De mensen die niet werkzaam zijn in de vitale processen wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven en in ieder geval afstand van elkaar te houden (social distancing).

Er stonden in maart en april weer veel huwelijkjubilea gepland, die inmiddels allemaal (tot nader order) zijn verplaatst. Mijn eigen agenda is wat optredens op feesten betreft voorlopig leeg. Gelukkig hebben mijn vrouw Baudy en ik financiëel de boel op orde kunnen krijgen en kijken we nu weer vooruit.

Iedereen die ik spreek, heeft zijn of haar eigen verhaal en zijn of haar eigen tegenslagen en uitdagingen. Ik merk dat dit ook leidt tot een verbroedering en eensgezindheid. We mogen dan fysiek niet dicht bij elkaar komen, maar toch lijken we in deze periode dichter naar elkaar toe te groeien.

Kortom: We maken er met ons allen het beste van.

23 maart live concert bij jou in de huiskamer

Mijn beroep is mijn hobby. Mijn hobby is mijn beroep. Ik vind het heerlijk om muziek te maken voor en met mensen. Ik heb besloten om dit dan ook gewoon te blijven doen, maar op een andere manier dan gebruikelijk.

Aanstaande maandag 23 maart zal ik om 15.00 uur een live concert geven en jij kunt er on line bij zijn. Hoe?

Open dit bericht op maandag even voor 15.00 uur op jouw Tablet, PC, Laptop of Smartphone en klik hierJe komt dan op mijn Facebook pagina waar je het concert kunt volgen. En dat is nog niet alles....

Jouw verzoek

Ik speel namelijk verzoekliedjes. Ook die van jou. Je kunt deze tijdens het concert aanvragen. Wil je er van verzekerd zijn dat ik jouw verzoek zal spelen, klik dan nu hier voor de repertoirelijst en laat je reactie achter met jouw keuze, onderaan deze pagina.