Facebook Live

Ben je er ook bij aanstaande maandagmiddag?

Ik verheug me erop

Aanstaande maandag 6 april mag ik vanaf 15.00 uur weer muziek maken tijdens mijn 3e Poptroubadour Facebook live uitzending.

Ik verheug me er geweldig op. Normaal gesproken ben ik in deze periode toch 3-4 keer een hele dag op pad voor een live optreden. Baudy geeft normaal gesproken trainingen (CONSENT-methode) op locatie bij bedrijven en overheden. Dit is nu in deze tijd allemaal stil komen te liggen.

We zijn dus veel samen thuis en, hoewel we het goed met elkaar kunnen vinden (en met onze dochter Talinka die tijdelijk even thuis woont), is de wekelijkse Facebook live uitzending toch iets wat het gevoel geeft dat ik weer onder de mensen men.

En hoe!!

1.000 keer

De vorige twee concerten zijn samen meer dan 1.000 keer bekeken. Bijna 300 reacties mochten we tijdens de concerten ontvangen. 

Facebook Live

Enkele van de reacties:

- Tranen in de ogen bij jullie laatste nummer PRACHTIG. Keihard uit het raam voor en achter laten schallen.
- Gezellig zo op de maandagmiddag. Geeft ons weer kracht om door te gaan.
- Goede keuzes! Heerlijke muziek.
- Wat een cadeautje dit jongens

6 april weer live bij jou thuis.

Aanstaande maandag 6 april zal ik om 15.00 uur weer een Fb live concert geven en jij kunt er (weer) on line bij zijn. Hoe?

1. Het wordt heerlijk weer, 20 graden en zon. Neem je laptop, tablet of smartphone dus gewoon mee op je balkon, in je tuin, of ga voor het open raam zitten.

2. Open dit bericht op maandag even voor 15.00 uur op jouw Tablet, PC, Laptop of Smartphone en klik hier

Je komt dan op mijn Facebook pagina waar je het concert kunt volgen. En dat is nog niet alles....

Jouw verzoekliedjes

Ik speel namelijk ook weer verzoekliedjes. Ook die van jou. Je kunt deze tijdens het concert aanvragen. Wil je er van verzekerd zijn dat ik jouw verzoek zal spelen, klik dan nu hier voor de repertoirelijst en laat je reactie achter met jouw keuze, onderaan de pagina. 

Geen Facebook? Heb je geen Facebook, maar wil je het concert toch zien, laat het me dit dan ook onderaan de pagina weten. Ik zal zorgen dat je achteraf de link met het concert krijgt. Zo kun je het ook zonder Facebook zien..

Graag tot maandag 6 april.