Welkom op het "Lockhouse" concert

Welkom op het "Lockhouse" concert

Maandag 20 april 15.00 uur
"Loghouse" of "Lockhouse"?


Vorig jaar om deze tijd gaven we twee uitverkochte lenteconcerten. Deze optredens vonden plaats in ons boomstammenhuis of met een Engels woord Loghouse.  Deze loghouse lenteconcerten kunnen dit jaar niet doorgaan, omdat we allemaal min of meer opgesloten zitten in onze eigen woning. Hoe raar kan het lopen. En toch.......Geen "Loghouse" concert? Dan maken we daar toch gewoon een "Lockhouse" concert van?

Loghouse Lenteconcert 2019

Lenteconcert 2019

 

Facebook Live maandag 20 april.

Aanstaande maandag 20 april zal ik voor de 5e keer een Facebook live concert geven. Een Lockhouse concert vanuit ons Loghouse in Soest dus. De "toegang" is ook deze week weer geheel gratis en je mag je eigen drankjes en hapjes meenemen ;). Dus maak het gezellig thuis, stem je PC, Laptop, Tablet, Smartphone af op mijn Facebook pagina en geniet vanaf 15.00 uur weer van een uur live muziek speciaal voor jou.

Poptroubadour met Baudy en Talinka

Jouw verzoekliedjes


Natuurlijk speel ik ook weer jouw verzoekliedjes. Je kunt deze tijdens het concert aanvragen. Als lezer van dit blog krijg jij een VIP behandeling. Wanneer je nu hier klikt voor de "Facebook live verzoekliedjes lijst" en je laat je reactie achter met jouw keuze, onderaan de pagina, dan krijg je voorrang.

Extra?

En voor de fans.... Er wordt gefluisterd dat onze dochter Talinka ook weer zal gaan zingen. We zijn bezig met nieuw repertoire, dus ga er maar eens goed voor zitten maandag.

Geen Facebook? Heb je geen Facebook, maar wil je het concert toch zien, laat het me dit dan onderaan de pagina weten. Ik zal zorgen dat je achteraf de link met het concert krijgt. Zo kun je het ook zonder Facebook meemaken.

Graag tot maandag 20 april op jouw eigen Lockhouse Lenteconcert.

Poptroubadour met Baudy