Alweer op TV?

Alweer op TV?

BinnensteBuiten

We zijn net als gezin op NPO2 in het programma BinnensteBuiten op TV geweest(misschien heb je het gezien). Op maandag 13 maart kun je me om 17.50 uur aan het werk zien als troubadour bij het programma Geloof en een Hoop Liefde.

Loghouse op NPO2

Algemeen Dagblad

Hoe dit balletje zo is gaan rollen? In december had het Algemeen Dagblad interesse getoond in ons boomstammenhuis. Er is toen een interview geweest en er zijn foto’s gemaakt. Wij dachten aanvankelijk dat het voor een regio katern was, maar later bleek dat het landelijk in het AD had gestaan. We hebben hier veel leuke reacties op gekregen.

Groen Licht

Naar aanleiding van dit artikel werd er contact opgenomen door NPO2. Eerst voor het programma Groen Licht van de VARA. Men was geïnteresseerd in het ecologisch aspect van onze woning, die gebouwd is met overwegend natuurlijke en duurzame materialen. Op maandag 20 maart komen we met ons huis in dit programma.

BinnensteBuiten

Vlak daarna nam de redactie van het programma BinnensteBuiten (KRO-NCRV) contact op voor opnames. Deze uitzending is op 9 maart uitgezonden.
Om de aflevering van BinnensteBuiten terug te zien klik dan Hier.

binnenstebuiten

Geloof en een Hoop Liefde aanstaande maandag 13 maart op TV

Ook de EO was het krantenartikel in het AD opgevallen en zij meldden zich voor een voorgesprek. Voordat ik troubadour ben geworden heb ik 17 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. In 2006 heb ik het spreekwoordelijke roer omgegooid en ben ik muzikant geworden. Dit vond men een interessant thema voor het programma Geloof en een Hoop Liefde. Ik ben door Hella van der Wijst geïnterviewd en er is zelfs op locatie gefilmd, waar ik een optreden mocht verzorgen voor een 40-jarig-huwelijksfeest. De eigenaresse Rianne van Theetuin ‘t Bakhuys in Lennisheuvel, waar het feest werd gevierd en het jubilerend echtpaar, waren zo vriendelijk hun medewerking hieraan te verlenen.

Aanstaande maandag 13 maart om 17.50 op NPO2 wordt deze documentaire dus uitgezonden. Ik ben erg benieuwd hoe het is geworden. Kijk jij ook?