Maken wij er een mooi 2017 van?

Maken wij er een mooi 2017 van?

Een mooi 2017

Laten we er een mooi 2017 van maken. Want zeg nu zelf, als je de keus zou hebben, waarom zou je er dan een vervelend jaar van maken? Er zijn al genoeg zaken waar we als individu niets aan kunnen veranderen en die we hebben te nemen zoals ze komen. Ik ben er van overtuigd dat als ieder individu zijn best doet om er binnen zijn/haar mogelijkheden een mooi jaar van te maken dat we er met z’n allen ook een mooi jaar van kunnen maken. Een jaar waarin we ons laten leiden door zaken die ons verbinden. Idealistisch? Zeker, maar ook praktisch uitvoerbaar.

Dit jaar bijvoorbeeld organiseren mijn vrouw Baudy en ik 1 keer per maand een bijeenkomst in het multi-culturele centrum van Soest, waarbij mensen uit Syrië, Irak, Iran, maar ook uit Zuid-Amerika, Spanje en Nederland etc.. samen muziek maken en eigen nationale folklore aan elkaar laten horen.

Image

Make music together

Gisteren hadden we de eerste bijeenkomst van 2017 en het was een groot succes. Er werd gebruik gemaakt van gitaren, houten fluiten en dwarsfluiten, djembé’s en piano etc…

Muziek verbindt culturen, muziek verbindt mensen en zo helpen we de wereld in 2017 een beetje mooier te worden.

Wil jij ook de wereld een beetje mooier maken? Dan heb ik een mooi aanbod voor je om dit ook praktisch uitvoerbaar te maken.

Gratis Huiskamerconcerten

Image
Image

Benefiet huiskamerconcerten

Ik geef dit jaar weer benefiet huiskamerconcerten voor diverse goede doelen. Dit wil ik graag samen met jou doen.

Wat krijg je van mij?

Een volledig gratis huiskamerconcert (duurt circa 1 uur) bij jou thuis, of op een locatie van jouw wens voor jou, je familie en vrienden. (Meestal wordt een verjaardagsfeestje als aanleiding genomen.)

Wat vraag ik van jou?

Jij nodigt jouw vrienden, familie uit, trakteert hen op een huiskamerconcert (ter gelegenheid van jouw verjaardag) en vraagt hen als cadeau te doneren aan het door jouw gekozen doel.

Voordelen:
– Jij viert je verjaardag op een originele manier.
– Jouw vrienden en familie worden getrakteerd op een verbindend gezellig huiskamerconcert.
– Jij hebt absoluut een origineel cadeau voor je verjaardag te vragen.
– Jouw gasten weten wat ze kunnen geven om jou blij te maken.
– Er wordt een goed doel naar jouw keuze mee gesteund.

Ik geef 5 van deze Huiskamerconcerten weg aan degenen die het eerst reageren en waarmee ik samen een plan van aanpak heb gemaakt.

Wacht dus niet te lang en schrijf in het commentaarveld hieronder jouw idee en goede doel op en waarom je dit doel wilt steunen. Ik neem dan per e-mail contact met je op voor een belafspraak, waarin we het plan samen doorspreken en voorbereiden.

Graag tot ziens op jouw huiskamerconcert.