Wie gun jij een gratis concert?

Wie gun jij een gratis concert?

Dansen op leuke muziek

Mond-tot-mond reclame

Dit jaar zal ik weer zo’n 120 keer mogen optreden op familiefeesten. Veel van de optredens die ik mag verzorgen, heb ik te danken aan mond-tot-mond reclame. Als trouwe lezer van mijn blog Weerklank wil ik je hier graag voor bedanken. En aangezien de maand december de maand van de cadeautjes is, geef ik deze maand een concert (ter waarde van € 375,-) geheel gratis weg. En wel, op de plek van jouw voorkeur!

Meezingen op huiskamerconcert

Huiskamerconcerten

Bij mij thuis organiseer ik 4 keer per jaar huiskamerconcerten onder de naam Loghouse concert. Dit is altijd weer een bijzondere ervaring en veel van de mensen komen na één keer te zijn geweest een volgende keer ook weer. Nu is niet iedereen in de gelegenheid om op de data dat ik een Loghouse concert geef ook te komen.

huiskamerconcert gezellig meedoen met leuke muziek

Voorstel

Vandaar dat ik je het volgende voorstel doe:

Ik kom naar de plek van jouw voorkeur en geef daar in december dit jaar een huiskamerconcert. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook in een zorgcentrum, buurthuis of zaal.

Wie maak jij blij met een gratis concert ter waarde van €375,-?

Laat mij (vóór maandag 19 november), in het commentaarveld hieronder weten wie jij een huiskamerconcert gunt en waarom?Met de winnaar zal ik persoonlijk contact opnemen om de datum, locatie en verdere details te bespreken.

Arnoud Kas Theater optreden Artishock Soest