Fijne feestdagen en een gezond 2019

Fijne feestdagen en een gezond 2019

Persoonlijk

Het mag dan een cliché maar daarom niet minder waar. Wat gaat zo'n jaar toch snel. En toch er is in een jaar tijd toch weer veel gebeurd. In dit laatste blog van het jaar 2018 geef ik je graag even een persoonlijke terugblik over mijn 2018.

Begin dit jaar hebben we samen met mede zelfstandig ondernemers een Voorzieningenfonds opgericht. Mocht één van de leden onverhoopt arbeidsongeschikt, dan is er een gezamenlijke "pot" van waaruit de arbeidsongeschikte betaald kan worden.

Op 4 februari waren mijn vrouw Baudy en ik 10.000 dagen getrouwd (vanaf 19-09-1990).

Om dat te vieren zijn we met het hele gezin 2 weken naar Bonaire en Curaçao geweest. We hebben beide eilanden verkend en de overtocht gemaakt per zeilschip De Aluma.

Arnoud op vakantie met Baudy
Aluma Sailing zeilboot

Lente- en herfstconcerten

In april en oktober heb ik 4 goed bezochte lente- en herfstconcerten gegeven in ons boshuis in Soest. Dit jaar ben ik met collega troubadours bij elkaar geweest in 4 mastermind meetings om tips en tops uit te wisselen. Iedereen haakt hier altijd weer veel inspiratie uit om een feest nog weer beter te faciliteren.
Van de zomer hebben Baudy en ik ons voor het eerst in 15 jaar de luxe gegund om 4 weken op vakantie te gaan.

Arnoud op vakantie in De Waard tent Papegaaiduiker
Image
Arnoud op vakantie met jonge collega

Na een week Duitsland zijn we 3 weken met de tent door Frankrijk getrokken. Onze dochter Talinka heeft in september, na haar staatsexamens VWO te hebben gedaan, het ouderlijk huis verlaten en is voor een jaar als Au Pair vertrokken naar Melbourne (Australië). Onze jongste zoon Yonian heeft z'n studiekeuze gemaakt en zal volgend jaar na zijn examens International Business in Groningen gaan studeren. Onze oudste zoon Valentijn is van Soest verhuisd naar Zelhem (Achterhoek). Mijn ouders zijn geboren in 1938. Dit jaar hebben we hun beider 80ste verjaardag mogen vieren.

Arnoud en Talinka hoog cijfer wiskunde
Arnoud en vader 80ste verjaardag
Karin 80ste verjaardag stralen

Tot de Nieuwjaarsborrel

En ik heb weer veel, heel veel (120+) fijne optredens mogen verzorgen. Dit jaar zal ik voor het eerst sinds ik me kan heugen de kerstdagen met de familie vieren. Ook volgend jaar zullen er weer Lente- en Herfstconcerten in ons boshuis in Soest worden georganiseerd. (Je bent van harte welkom) In mijn nieuwsbrief van november had ik een gratis concert beloofd onder de noemer "Wie gun jij een gratis concert" Dit bleek een succes. Er kwamen meer dan 20 mooie inzendingen. Ik heb toen besloten om er geen één maar drie gratis concerten van te maken. Komend jaar zal ik deze actie herhalen. Houd de Weerklank nieuwsbrieven dus goed in de gaten.

Voor nu wens ik je een mooie decembermaand, fijne feestdagen en alvast een goed begin van 2019. Op zondag 6 januari zal ik voor de 5e achtereenvolgende keer de Nieuwjaarsborrel verzorgen in theater Kleintje kunst in Hilversum.