Wegens succes herhaald: “Wie gun jij een gratis concert”?

Wegens succes herhaald: “Wie gun jij een gratis concert”?

Huiskamerconcert

Ik ga weer drie gratis “huiskamer” concerten weggeven, net als eind vorig jaar. Hieronder leg ik uit waarom en hoe jij een gratis concert kunt winnen.

Dankzij de mond-tot-mond reclame mag ik ieder jaar weer 120 optredens verzorgen. Dit heb ik mede te danken aan de lezers van deze nieuwsbrief “Weerklank”, dus aan jou.
In november van vorig jaar kwam ik op het idee om als dank één luisterconcert cadeau te doen. In een zaaltje, theatertje of bij mensen thuis.

In november vorig jaar stelde ik daarom de vraag: “Wie gun jij een gratis concert?”

Poptroubadour Arnoud Kas speelt gitaar

3 gratis concerten

Nou, dat heb ik geweten. Ik heb meer dan 20 hartverwarmende reacties ontvangen van mensen die een mooi idee hadden voor het organiseren van een concert. Om uit deze reacties er één te kiezen vond ik erg moeilijk. Vandaar dat ik toen besloten heb om geen één, maar drie concerten weg te geven.

Zo heb ik inmiddels gespeeld voor.
- Kwintes: Hulp en opvang voor mensen met een psychische / sociale kwetsbaarheid.
Ik heb hier met de gitaar op de knie, gezellig een uur verzoekliedjes gespeeld in één van de de huiskamers van Kwintes kleinschalig voor circa 10 mensen.

- Stichting kinderen van Abong Mbang. Moeder en dochter hadden een concert georganiseerd met een inzamelingsactie voor schoon drinkwater, onderwijs en medische hulp aan kinderen in Oost Kameroen. Er is hierbij ruim €800,- opgehaald tijdens een luisterconcert in een kerk voor 60 mensen.

- Op 1 maart zal ik muziek mogen maken in de huiskamer van een Woonlocatie van Philadelphia zorg. Ik ben hier 2 jaar geleden geweest en ik begreep dat er nog over gesproken werd. Men heeft echter echt geen financiële middelen voor live muziek.

Het is mooi om te spelen voor mensen die anders verstoken blijven van gezellige live muziek of om een goed doel te steunen. Muziek brengt mensen samen.

Ik heb daarom besloten om weer 3 gratis concerten te geven. De actie loopt tot en met dinsdag 19 februari 2019. Op 20 februari maak ik de winnaars bekend.

Wie gun jij een gratis concert? Schrijf in het commentaarveld hieronder wie jij dit gunt en waarom. Ook als je eerder al hebt meegedaan, kun je uiteraard weer meedoen.