Wegens succes opnieuw op 12 april

Wegens succes opnieuw op 12 april

Afgelopen 15 maart hebben Baudy en ik voor de eerste keer een live concert via YouTube gegeven. Inmiddels is deze video al meer dan 130 keer bekeken.  Vandaar dat Baudy en ik op maandag 12 april opnieuw via dit medium een live concert geven. In tegenstelling tot Facebook heb je hier geen account of abonnement voor nodig. Je kunt dus gewoon meedoen.

Heb je geen Facebook?

Heb je geen Facebook account?  Dan ben je extra hartelijk uitgenodigd om dit interactieve live concert mee te maken. Gedurende een uur speel ik de verzoekliedjes van de kijkers en luisteraars en maken we er net als tijdens de Facebook concerten een super gezellig feestje van. De toegang is weer geheel gratis.

Heb je wel Facebook?

Heb je wel een Facebook account? Uiteraard ben je dan ook weer van harte welkom voor het concert en nu op YouTube. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Er bij zijn is heel eenvoudig.

1. Zet in je agenda dat je op maandag 12 april 2021 om 20.30 uur naar mijn YouTube kanaal gaat.

2. Klik voor mijn YouTube kanaal om 20.30 uur op deze link:  In de chatbox kun je dan jouw favoriete liedjes aanvragen. Kijk nu alvast hier op Muziek à la carte lijst voor de verzoekliedjes.

Nu alvast kijken?

Om alvast in de stemming te komen, heb ik nog niet eerder getoonde filmpjes voor je op mijn kanaal gezet. Opgenomen door TV Soest, tijdens het Lenteconcert 2019 in ons boomstammenhuis.

Ook kun je het eerste YouTube live concert terugkijken via deze link

Kijk hier alvast en klik hier. Vind je het leuk? Druk dan op de rode knop met witte letters "abonneren" en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Delen

Wil je dit bericht delen in jouw netwerk dan stel ik dat zeer op prijs. Klik hiervoor onderaan deze pagina op het sociale media platform van jouw voorkeur. We gaan er dan met z'n allen een geslaagde YouTube live avond van maken.

Tot maandag 12 april 2021 om 20.30 uur.

YouTube live

Poptroubadour YouTube