Verrassingsfeestje in Coronatijd

Verrassingsfeestje in Coronatijd

3 top ideeën en één gratis bonus idee. 

 

Het lijkt er niet beter op te worden met onze bewegingsvrijheid en gezelliger wordt het er daarmee niet op. Niet alleen voor ouderen geldt dat het gevoel van eenzaamheid groeit. Er is in toenemende mate het besef dat ook jongeren grote offers brengen in deze tijd van sociale armoede.

Nieuwe manieren

Het behoeft geen betoog dat mijn eigen leven als muzikant op feestjes vanaf maart vorig jaar behoorlijk op zijn kop staat.
Het is mijn lust en mijn leven om gezellige live muziek te verzorgen. Ik speel graag voor, en in interactie met mensen. Omdat er nu geen familie en bedrijfsfeestjes georganiseerd worden, zit dit er op de vertrouwde manier even niet in. Nu dit fysiek niet kan, zullen we nieuwe manieren moeten vinden, en..... gelukkig zijn die er.

Aan wie denk jij?

Denk bij jezelf eens even na. Is er iemand in jouw familie- of vriendenkring die een hart onder de riem verdient? Wie zou jij binnenkort in het zonnetje willen zetten en verrassen?
Ik heb drie muzikale ideeën voor je, waarmee je een dierbare van oor tot oor kunt laten stralen in deze bijzondere tijd.

1. Verrassingslied op YouTube

You Tube felicitatie

 

Wil je iemand op afstand extra verrassen op bijvoorbeeld zijn/haar verjaardag, dan maak ik speciaal op verzoek een kort optreden met liedjes. Na een vrijblijvend en gratis intake gesprek met jou maak ik een uniek persoonlijk felicitatieprogramma met favoriete liedjes voor de jarige. Met een persoonlijke link kan dit programma dan op iedere PC, laptop, smartphone bekeken en beluisterd worden, zo vaak als je wilt.
Speciale lockdown prijs 65,- Euro all-in. (Alleen geldig in de periode van beperkte bewegingsvrijheid)

Recensie:

Hoi Arnoud
Mijn vader vroeg me net, om je nogmaals te bedanken voor de mooie verrassing en te vertellen dat ze ervan genoten hebben!
Mijn vader vindt het ook mooi te zien, hoe je van dit werk lijkt te genieten.
Emilie

2. Online privé feestje met de hele familie.

Skype Feestje

Familiefeest online, Skype feestje

 

Wil je een familielid of andere dierbare speciaal verrassen met zijn/haar verjaardag?
Via Zoom, Skype, Teams (of ander vergaderplatform) geef ik een live concert voor jou en jouw gasten. 

Met de jarige in het middelpunt, maken we er een gezellig online feestje van. Samen zingen (Lang zal ze leven) en plezier maken alsof je echt fysiek bij elkaar bent.
Speciale lockdown prijs 75,- Euro all in (optreden ca. 30 minuten)

Recensie:

Hoi Arnoud en Baudy,

Wij vonden het echt fantastisch, Jeanine was sprakeloos en ook de familie was erg enthousiast over jouw live optreden via Skype! Echt jij en Baudy zijn samen een geweldig koppel samen om mensen een mooie herinnering na te laten. Dank jullie wel namens mijn gezin en mij!

Lieve groet Jürgen, Mellanie en Glenn

3. Persoonlijk fysiek concert in kleine kring

Klein feestje

 

Geheel in afstemming met de coronamaatregelen, kom ik fysiek bij je thuis, in de tuin of op balkon en speel voor jou, je geliefde andere huisgenoten gezellige verzoekliedjes. Een groot feest in kleine kring.
Speciale lockdown prijs 175,- Euro all in (optreden ca. 30 minuten).

Recensie:
Hoi Arnoud,
De kinderen en wij hebben ontzettend genoten van je optreden bij ons thuis voor Rik's verjaardag! En zelfs de mensen die online aanwezig waren, hebben het veel leuker gevonden dan vooraf verwacht dus dank je wel! Ik vind het knap hoe je in staat bent om in andermans woonkamer mensen op hun gemak te stellen en weet te enthousiasmeren.
Thamar

Gratis bonus idee:

Klein feestje

Iedere laatste maandag van de maand geef ik via Facebook tussen 20.30 uur en 21.30 uur een gratis live concert. Het is een interactief programma waarbij je je eigen favoriete liedjes kunt aanvragen. Nodig ook jou vrienden uit voor deze gezellige, interactieve avond.

Ga hiervoor 25-01 om 20.30 uur naar https://www.facebook.com/arnoudkas 

Neem contact op

Word je ook enthousiast van één van bovenstaande ideeën, of heb je zelf een ander idee, bel me dan gerust vrijblijvend op 06 53238687 of vul het aanvraagformulier in.

Graag tot gauw.