Live in Theater De Boerderij in Huizen

Op woensdag 27 februari zal ik een optreden mogen verzorgen in Theater De Boerderij in Huizen.
De Boerderij in het oude dorp van Huizen is een unieke locatie zoals je kunt lezen op de website. De Deel is bij uitstek geschikt als podium voor theatervoorstellingen. Iedere laatste woensdag van de maand is er Kunst Cultuur Café, een samenwerking met Stichting Kunst en Cultuur Huizen.

Dit zijn interessante en amusante avonden met sprekers over de meest uiteenlopende onderwerpen; van sterrenkunde tot biologie en natuurlijk veel kunst en muziek.

De toegang deze avond is geheel gratis!

Theater De Boerderij Huizen

Er zijn drie onderwerpen:

1. De opwindgrammofoon

Rinus Blijleven komt vertellen over antieke afspeelapparatuur van 78 toerenplaten. Hij zal ca. honderd jaar oude opwindgrammofoons meebrengen en daarmee zeer oude en bijzondere opnamen ten gehore brengen.

2. Slinger van Foucault

Dr. Conrad L. Woldringh gaat de bezoekers van het Kunstcafé inwijden in de geheimen van de ‘slinger van Foucault’, die sinds 1 februari 2019 in de Grote Kerk van Naarden te zien is.
Een slinger van Foucault is een zeer groot uitgevoerde slinger, genoemd naar de Franse fysicus Léon Foucault. Doordat het vlak waarin de slinger beweegt dezelfde stand in de ruimte behoudt, kan hij gebruikt worden om de draaiing van de aarde aan te tonen.

troubadour kunst cultuurcafé Huizen

3. Poptroubadour Arnoud Kas

Vanaf 21.30 uur tot 22.30 uur: Niks stilzitten op je stoel en afwachten wat er komen gaat. Poptroubadour Arnoud Kas uit Soest maakt van een theaterconcert een interactief evenement. De theaterbezoekers bepalen zelf het programma door hun lievelingslied vanuit de zaal aan te vragen. Romantische momenten, meezingen, meeswingen en veel humor, zijn enkele kenmerken van deze persoonlijke en iedere keer weer unieke show.

Kom dus op woensdag 27 februari naar

De Boerderij Huizen, Hellingstraat 9, 1271 VA, Huizen

T: 035 525 6252

kunst cultuurcafé logo

1000 Resterende tekens