Herfstconcerten 2018 op woensdag 17 oktober

Woensdag 17 oktober:
Middagconcert uitverkocht!
Avondconcert: 19.30 uur tot 22.00 uur Nog een paar plaatsen.


De zomervakantie is voorbij. Gelukkig hebben we nog een heerlijke nazomer. We zijn al weer een aardig eind in oktober en dat betekent dat de herfst zich al weer aandient. Ook dit jaar weer organiseren mijn vrouw Baudy en ik de Loghouse Herfstconcerten.

Image

De Herfstconcerten zullen weer plaatsvinden in ons Loghouse (boomstammenhuis in Soest). In deze bijzondere ambiance zul je onder het genot van een drankje en hapje kunnen genieten van een interactief live concert. Tijdens dit inmiddels traditionele Herfstconcert ontvangen Baudy en ik je graag in ons sfeervolle en unieke loghouse. Bij ontvangst is er een kopje koffie of thee. Gedurende een anderhalf uur durend optreden zal ik afwisselend verzoeknummers uit het publiek als eigen favoriete liedjes spelen. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te “borrelen” met een hapje en een drankje.

Wegens succes: tweede ticket à €15,- gratis!

Als trouwe lezer van deze “Weerklank” heb je als eerste de mogelijkheid jouw plaats te reserveren. Bovendien, als je één ticket à € 15,- bestelt krijg je een tweede ticket geheel gratis. Zo kun je jouw partner, vriend/vriendin, familielid uitnodigen voor een gratis middagje of avondje uit.

Per concert zijn er slechts 18 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Reserveren is simpel:

Klik hieronder op de datum van jouw voorkeur.
Volg het menu en print jouw ticket.
Voor jouw gratis ticket stuur je een e-mail naar . Vermeld “gratis ticket” en ik zorg dat je hem per e-mail toegestuurd krijgt.

Woensdag 17 oktober:
Middagconcert: uitverkocht!
Avondconcert: 19.30 uur tot 22.00 uur.


Adres:
Park het Bossch
Soesterbergsestraat 133 B03
3768MB SOEST

Tip!: Vanwege de bosgrond doen we de schoenen binnen uit. Neem dus een paar dikke sokken of pantoffels mee.

Graag tot gauw.

Image

1000 Resterende tekens