Jouw idee

Zou je me willen helpen?

Wat zou jij van me willen lezen, horen en zien dit jaar?
In deze nieuwe rubriek kom jij aan het woord.
Waarom? Heel simpel. Ik kan uren achter mijn bureau gaan zitten bedenken wat ik in mijn nieuwsbrief ga vertellen, of wat voor acties ik op touw ga zetten, maar uiteindelijk moet het ook jou aanspreken. 

Ik mag meer dan 100 keer per jaar de live muziek verzorgen op familiefeesten. Ik houd graag contact met de mensen voor wie ik muziek heb mogen maken. Vandaar deze nieuwsbrief Weerklank. In het verleden heb ik al meedere goede tips mogen ontvangen.

Uit de tips en ideeën die ik van mijn lezers kreeg, zijn onder andere voortgekomen:
1. De gratis concerten voor goede doelen die ik dit jaar 12 keer ga geven
2. De Lente- en Herfstconcerten bij ons thuis
3. De blogs over ervaringen die ik heb tijdens optredens, persoonlijke anekdotes of de achtergrond over een lied.

Nu is het ook jouw beurt. Wat zou je van me willen lezen, horen of zien in de nieuwbrief Weerklank?
Naar wat voor activiteiten zou je toe komen als ik in het land optreed.

Alvast bedankt voor jouw tips en suggesties. Je kunt deze schrijven in het commentaarveld hieronder. En ….je krijgt altijd persoonlijk antwoord van me.

mijn idee is

1000 Resterende tekens